Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sinan Oğan ın seçime girme amacı nedir? Madem ikinci turda Erdoğana verebilmesini mantıklı buluyorsunuz, eee o zaman neden seçimlere giriyor? İktidardan memnunsa eğer neden seçime giriyor?
Bunu yaparsa kalbim kırılır. Madem cumhuru destekleyecek ne anlamı var verdiğim oyun? Gider temiz temiz verirdim ben ak partiye, ona gerek yoktu ahahah.

Bir röportajinda da ikinci tura biz kalmazsak oyumuz millet ittifakınadır demiyor. Ata ittifakımızın tüm partileriyle üyelerimizle oturur ortak bir karar alırız diyor. Şimdiye kadar hiç konuşulmadı mi bu olasılık? Ülke bu haldeyken hala iki seçeneği varsa bana da güven vermiyor.

Aynn. Lgbtli terör örgütüyle dolu bir ülkede değil inşallah
Ömer Çelik öyle düşünmüyormuş ama Selana. Bir de neyin nasıl olacagına siz karar vermezsiniz bir de bakmışsın kıznızın cinsel tercihi farklı oluyormuş olur ya "büyük lokma ye büyük söz konuşma" diye boşa dememiş atalarımız.

Memleket Partisi de çok eleştirildi ama baştan beri ikinci tura kalmazsak oylarımız millete dedi.

Hatta baktık olmuyor, seçime 2 gün kala gerekeni yaparız dedi.

Şimdi seçime 2 gün var ve yarim saat sonra basın toplantısı yapması bekleniyor.

Genel baskan yardimcisi çekilmeyle ilgili hiç ihtimal vermeyen bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Halil İbrahim sofrasinda senin de yerin var dese İnce çekilip onları destekler diye düşünüyorum.

Ahmet Davutoğlu'ndan daha fazla oy potansiyeli olan ve değerlere ondan daha bağlı biri.

İttifak baştan inceyle kurulsaydi keşke.

Sinan Oğan ın seçime girme amacı nedir? Madem ikinci turda Erdoğana verebilmesini mantıklı buluyorsunuz, eee o zaman neden seçimlere giriyor? İktidardan memnunsa eğer neden seçime giriyor?
İkinci tura gerek kalmazda olaki kalırsa CHP'nin yaptıkları ve yapacakları olumsuzluklari düşünürse tabikide AKP'ye vermesi gerekiyor önce vatan bayrak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…