Sağlıkla kucağınıza alın inşaallahKızlar bir kızım oluyor kopyami getiricem hayırlısıyla
Bunu yaparsa kalbim kırılır.Sinan Oğan ın seçime girme amacı nedir? Madem ikinci turda Erdoğana verebilmesini mantıklı buluyorsunuz, eee o zaman neden seçimlere giriyor? İktidardan memnunsa eğer neden seçime giriyor?
Bir röportajinda da ikinci tura biz kalmazsak oyumuz millet ittifakınadır demiyor. Ata ittifakımızın tüm partileriyle üyelerimizle oturur ortak bir karar alırız diyor. Şimdiye kadar hiç konuşulmadı mi bu olasılık? Ülke bu haldeyken hala iki seçeneği varsa bana da güven vermiyor.Sinan oğan hakkında bir haber gördüm sonra bunu okuyunca da onunla ilgili düşüncelerim değişti. Çünkü kılıçoğluna oyumu vermeseydim sinan oğana verebilirdim demiştim
Eki Görüntüle 3245930
Ömer Çelik öyle düşünmüyormuş ama Selana. Bir de neyin nasıl olacagına siz karar vermezsiniz bir de bakmışsın kıznızın cinsel tercihi farklı oluyormuş olur ya "büyük lokma ye büyük söz konuşma" diye boşa dememiş atalarımız.Aynn. Lgbtli terör örgütüyle dolu bir ülkede değil inşallah
Yani :)Bunu yaparsa kalbim kırılır.Madem cumhuru destekleyecek ne anlamı var verdiğim oyun? Gider temiz temiz verirdim ben ak partiye, ona gerek yoktu ahahah.
Hayırlısıyla gelsinKızlar bir kızım oluyor kopyami getiricem hayırlısıyla
CHP denilince aklıma başka bir şey gelmiyor da
Teşekkür ederim canim darısı tüm isteyenlereÇok güzel bir haber, tebrik ederim
Oksan'lar,Kerimcan'lar havada uçuşuyor SelenaCHP denilince aklıma başka bir şey gelmiyor da
Üçlüyü de görmedi şimdi tabi bu.Oksan'lar,Kerimcan'lar havada uçuşuyor Selena.Ama bil bakalım hangi partide?
Kafasını az kumdan çıkarsa gorecekte,gerçi kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki?Üçlüyü de görmedi şimdi tabi bu.
İkinci tura gerek kalmazda olaki kalırsa CHP'nin yaptıkları ve yapacakları olumsuzluklari düşünürse tabikide AKP'ye vermesi gerekiyor önce vatan bayrak yaniSinan Oğan ın seçime girme amacı nedir? Madem ikinci turda Erdoğana verebilmesini mantıklı buluyorsunuz, eee o zaman neden seçimlere giriyor? İktidardan memnunsa eğer neden seçime giriyor?
Gelişi sevgiyle karşılaşınca ben de önemli biri sandim.Üçlüyü de görmedi şimdi tabi bu.