Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Helal olsun ablacım çok güzel ifade etmişsiniz, yazdıklarınızın çoğunu da hatırlamıyorum bu arada. Hafıza maşallah
Meclis yemekleri de çok güzel oluyor, bir kez yemiştim. Salatadaki sebzeler bile çok tazeydi ya. Garsonlar öyle özel giyimli öyle güzel hizmet ediyor ki kendimi bir şey sanmıştım. Meclis bahçesi falan çok güzeldi. Keşke vekil olsam diye özenmiştim, bedavaya çok güzel bir hayat yaşıyorlar. Hepsi de keyifli görünüyordu. Arkadaşlarımla gitmiştik meclise ziyaretçi olarak. Canlı yayın sırasında biz kamera önünden geçerken arkadaşım döner kapıya sıkışmıştı. Biz gülmekten kırılırken, birisi çekti çıkardı arkadaşı. Önce vezir olduk sonra rezil olduk yani aklıma geldi gülelim diye anlattım

Ablacım bundan 12-13 yıl öncesi çocuktunuz nereden hatırlayacaksınız, ben dinozor zamanındanım hafıza da öküz gibi olunca Turgut Özal’ın döneminde atılan manşetleri bile hatırlıyorum, Turgut Özal’ın icraatinden içinden programı, Semra hanımın papatyaları :)) Allah rahmet eylesin onun da kemer sıkma politikaları vardı, vatandaş kemeri sıka sıka kemerde delik açılacak yer kalmamıştı

Valla bir daha giderseniz bizlerin yerine de yiyin için ama kapıya sıkışmayın

Biz çocukluğumda okuldaki koro olarak resmi bayramlarda mecliste olurduk.
Öyle özel yerler değildi ya da bakanlıklarda kutlamalar olurdu, halk olarak izleyebilirdiniz.
Kutsal hazine gibi davranılmazdı hiçbir yere.
Ben biraz daha mecburen içlerindeydim ailesel sebeplerle oralarda büyüdüm ama hiç de ehemmiyeti yoktu yani.
Şimdi kalem müdürünün kalemi geçiyor yoldan, forslar eskortlarla
Ey gidi günler…

Geçmiş zaman olur ki

1983 seçimlerinde Rahmetliye oy vermiştim, oy verme yaşı Sayın Cumhurbaşkanının söylediği gibi 30 değildi 21’di ve 83 seçimlerinde 21 yaşındaydım oy verme yaşını doldurmuştum.

Son düzenleme:
Sizi hatılıyorum diğer seçimlerden
sizde iktidarı destekleyenlerdendiniz Değil mi
Yermek demiyorum çünkü bende sizden önceki akplilerdenim
Evet doğru hatırlamışsınız. İstanbul seçiminde Osman Öcalan çıkınca TV'ye hayal kırıklığına uğradım. Hatta oy vermeye dahi gitmek istemedim. Saat 16.00 gibi eşimin ısrarıyla, vatandaşlık görevini yap kullan oyunu deyince gittim. Oyumu boşa gideceğini bile bile başka partiye attım. Bu seçim iSinan Oğan 'a oy kullanmak geçiyor. Amaa iktidar ve muhalefet arasında hangisi olsun derseniz ister kızılsın, ister alaya alınsın yine Erdoğan devam etsin derim. Çünkü zaten CHP ve Kılıçdaroğlu desteklediğim bir parti ve kişi değil, Ola ki seçimi kazandı ülkeyi daha da zor günlerin bekleyeceğini düşünüyorum.

Paylaştığım hesaba takılı kalmayın, takip ettiğim bir hesap değil.
Fetö ile işbirliği derken halktan bahsetmemiş zaten. HDP ile ittifak yok diyorsunuz ama mitinglerde özellikle Selahattin Demirtaş'a selamlar gönderiliyor. Mitinglerde ses kaydı dinlettirilip Kılıçdaroğlu' na oy verin çağrısı yapılabiliyor. Ahmet Türk açıkça CHP'yi tehdit edebiliyor.

Çoğu insan geçen seçimde yaptığı yüzünden kıl ona, ben de dahil. O yüzden bu yüklenme, maalesef haksız bulamıyorum yüklenenleri.
Öyle desenizde Muharrem İnce CHP'nin adayı olmuş olsaydı Ona oy verecekti yine bugün Onu eleştirenler. Geçmiş seçimde de çoğu CHP seçmeni koltuğu bırakmadığı için eleştiriyordu, başarısız buluyordu Kılıçdaroğlunu.Ama bugün en doğru kişinin O olduğunu düşünüyor.

Siyasetci zekz yapamaz vis ayib

Günaydın sevgili üyeler. Birkaç gündür çok yoğundum. Sosyal medyaya göz ucuyla bile bakamadım. Neler olmuş öyle ifşalar falan... Başıma ağrı girdi stresten. Nefret ediyorum bu kaset kumpas işlerinden. Seks kaseti çıktığı için değil ama 5 senemizi bunun uğruna kaybettiysek çok yazık.

Senelerdir bununla tehdit edilen biri olsa korkusuzca tarikatlara cemaatlere fetöye laf söyleyemezdi diye düşünüyorum.

Estağfirullah ablam hepimizden dirisiniz maşallah. Semra hanım magazinlerde konuşulurmuş eskiden çok gülmüştüm o zamanları duyunca. Özalın memurlar için ‘benim memurum işini bilir’ sözünü duydum. Vay be o yılları yaşamasam da andım hey gidi
Meclise bir daha yol düşer mi bilmem ama arkadaşı döner kapılardan uzak tuttuk hep

Haberler trajikomikmiş abla, eğlendim okurken Şimdi böyle haber yapılsa Silivri soğuktur derler, eskiden eleştirmek de serbestmiş. Rahmetli demirelin doğduğu eve gitmiştik İslamköy’e Isparta’ya, birçok gazete kupürü vardı. Hepsinde de dönemin tüm siyasetçileri ile ilgili mizahi resimler, nüktedan sözler vardı. Demirel hakkında da o kadar çok dalga geçilmiş ki, dava açmamış gazetecilere bunlar için. Yaygınmış böyle şeyler. Şimdi hep kavga gürültü, alaya vurulmuyor hiç. Mutlaka bir taraf kızıyor, gerçek hayatta siyaset konuşulmuyor herkes çok ciddi

Özal vefat edince ortaokula gidiyordum ben. Sonrasında mezarı açılıp otopsi yapılmış, zehirlendiği yönünde bilgiler verilmişti. Erdal İnönü, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan hepsini hatırlıyorum. Plastik şhow vardı siyasileri mizahi yönle izlerdik.Yine aynen o zaman Levent Kırca da çok siyasi tipleneleri olurdu. Şuan ki gibi izlerken sıkılmaz, gerilmezdik.

Şimdi bir de seçime az kaldı gündem de hareketli sık sık giriyorum ki çok birikirse zor oluyor
Buradan bütün gündem takip ediliyor zaten, başka yere bakmıyorum bile ben ama sabah derse girmeden bile okuyorum birikenleri yoksa yetişilmiyor.

Hiç kusura bakma,kendini kandırıyorsun.Mütevazilikmiş hikaye bunlar.Ben de yılların bürokratı, milletvekili evine ,eşine , çocuklarına doğru düzgün bir yaşam alanı dahi oluşturmamış,tüm ülkeye mi verecek ailesine veremediklerini diyorum.Benim babam emekli maaşıyla yaptı, annemi mutlu etmek için.Değer vermektir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…