Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Müslümanız derler,Müslümanliklarini sadece mitinglerde söylerler evde namaz kıldığını biliyi muyuz hayır.Madem muslumansin ya,karin neden onca erkeğin içine girip el sıkışıyor elin adamlariyla?günah değil miydi yoksa sizin için?
Din Allah diye diye milleti sömürdünüz milleti dinden soguttunuz,camiler bombosssss!
Karşınizda olan herkes terörist oldu vatan haini oldu,en büyük vatan hainleriyle geçmişte siz el sikismadiniz mi ?Doğru söyleyeni iceri attınız bunlardan biri de benjm kendi babam!
Siz her gelene hakaret ettiniz size en ufak bi hakaret deilde elestiride bulunana ceza kestiniz babama 9000 TL ceza kestiğiniz gibi...
Seçmeninizle siyaset yapılmıyor neden mi ?çünkü yarasi olan gocunur gercekleri öğrendikçe ve duydukca kulaklarını tıkamak istiyolar çünkü vicdanlariyla muhattap olmak istemiyolar.
Erdoganin götünün kılıyım diyen bir zihniyetle ayni safta olmadığım icin KENDIMLE GURUR DUYUYORUM...

Koskoca türkiye ana muhalefet başkanının evinin mutfağı kıytırık bir akpli sıradan başkandan çok daha mütevazi
Adam sıradan biri gibi yaşıyor düşünebiliyor musunuz
Ben bu adama devket yönetimini seve seve teslim ederim
Bu adam yetkileri ne olusaolsun kendi menfaatine kullanmaz
Bu dürüstlükte türkiyede türünün son örneği olabilir:KK70:

Peker sağ olsun da burada Soylu ne demek istemiş suçu resmen Cumhurbaşkanımıza atmış
Soylu zaten cumhurbaşkanını sevmez cumhur başkanıda soyluyu
Erdoğan albayrak soylu üçgeni :KK66:

Soylu devlet bahçeli ve elindeki arşivlerle yaşıyor dahada
Altan alta birbirlerini tehdit ediyorlar

Yukarda bir arkadaşım paylaşmış,mitingde eğlenen insanlar…bu insanların akıl sağlığı yerinde olmadığı ifade edilmiş twıtter da,ne kadar doğru bilmiyorum,lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim
Ben de bunu anlamıyorum zaten.
Misal, seçmen olmanın bir prosedürü olmalı.
Akıl ve ruh sağlığı en başta olmak üzere küçük bir zeka testine tabi olmalıyız.
Bu vatandaşları görünce eskiden gülerdim, artık üzülüyorum.
Olabilir çünkü hastalık olabilir, doğuştan gelen bir gerilik olabilir, kaza geçirmiştir, evet toplumun her alanında görevleri olmalı çok doğru lakin toplumsal boyutta karar verecek yetiye sahipler mi, tartmak lazım.
Cezai ehliyet ayrı bir durum, kendisi dışında başka bir sorumluluğu üstlenip sonuçlarını herkesin paylaşması apayrı.
En basiti benim babam yani, geçirdiği rahatsızlıklar dolayısı ile beynin bir bölümü zarar gördü.
Sinir, algı, yakın hafıza sorunları yaşıyor ama oy kullanacak.
Hak mı yani bu?

Siyasiler milleti bölüp kendileri hayatına bakıyor zaten abla. Geçen yıllarda tanıdık bir vekil söylemişti. Kamera önünde kavga ediyorlar ama meclis vb yerlerde karşılaştıklarında hepsi birbiriyle selamlaşıyor, sohbet ediyor demişti. Hepsi hemen hemen aynı bölgede oturuyor, komşuluk yapıyor arkadaşlık yapıyor. Kimisi vekillik süresi bitince ortak iş açıyor, tvde hepsinin şovu. Biz boşuna geriliyoruz aslında
Aynen öyle, hafızamız mı zayıf yoksa bizler de siyasiler gibi mi olduk anlamıyorum gerçekten.
Kaynakları da paylaşırım gerekirse ama bir hatırlayalım bugünlerdeki gibi bir kaset skandalı patlamıştı Deniz Baykal’ın.
Cumhurbaşkanı o zaman başbakandı, bunlar özel değil genel genel demişti, Rahmetli Baykal Cumhurbaşkanını suçlamıştı, aradan birkaç yıl geçti Deniz Baykal ve Cumhurbaşkanı dış işleri konutunda görüştü, bu görüşmeler birkaç kere yaşandı diye hatırlıyorum, telefon trafiği de oldu hafızam beni yanıltmıyorsa.

Davutoğlu başbakanken Kılıçdaroğlu için neler neler söyledi, Kılıçdaroğlu aynı sertlikte cevaplar verdi şimdi ittifak ortağı oldular.

Hdp ile Akp çözüm sürecinde görüştü, 63. Hükümette hdplilere bakanlık verildi, sonra galiba geçen seneydi hdp ve akp yine bir araya geldi hatta mhpde görüşmeye destek verdi, yeni bir çözüm süreci mi diye manşetler atıldı.

Bugün gelinen noktada akp hdp hakkında bambaşka açıklamalar yapıyor.

Seçim bitecek yine hepsi bir araya gelecek görüşecek, meclis dışında arkadaşlıklar yapacaklar, onlar meclis lokantasında pilavlı kuzu kavurmayı 30 liraya yerlerken, insanlar patatesi taneyle almaya devam edip birbirine girdiğiyle kalacak.

X