- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
Ne empati ne vicdan var bunlarda bu ne saçma bir video
Depremi böyle bir video için kullanmak beyinsizliktir ne yazık ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne empati ne vicdan var bunlarda bu ne saçma bir video
Iyi geceler bacikolar ben cok eğlendim izlerken sizide mahrum etmek istemedim
Ben de var bir tane
Depremi böyle bir video için kullanmak beyinsizliktir ne .yazık ki..
Kahkahalarla güldüm
Peker sağ olsun da burada Soylu ne demek istemiş suçu resmen Cumhurbaşkanımıza atmışTayip erdoğandan daha kötüsü deseler soylu derim
Bide soylu fanları vardı sedat pekere kadar
Soylu zaten cumhurbaşkanını sevmez cumhur başkanıda soyluyuPeker sağ olsun da burada Soylu ne demek istemiş suçu resmen Cumhurbaşkanımıza atmış
Ben de bunu anlamıyorum zaten.Yukarda bir arkadaşım paylaşmış,mitingde eğlenen insanlar…bu insanların akıl sağlığı yerinde olmadığı ifade edilmiş twıtter da,ne kadar doğru bilmiyorum,lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim
+++Yukarda bir arkadaşım paylaşmış,mitingde eğlenen insanlar…bu insanların akıl sağlığı yerinde olmadığı ifade edilmiş twıtter da,ne kadar doğru bilmiyorum,lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim
Aynen öyle, hafızamız mı zayıf yoksa bizler de siyasiler gibi mi olduk anlamıyorum gerçekten.Siyasiler milleti bölüp kendileri hayatına bakıyor zaten abla. Geçen yıllarda tanıdık bir vekil söylemişti. Kamera önünde kavga ediyorlar ama meclis vb yerlerde karşılaştıklarında hepsi birbiriyle selamlaşıyor, sohbet ediyor demişti. Hepsi hemen hemen aynı bölgede oturuyor, komşuluk yapıyor arkadaşlık yapıyor. Kimisi vekillik süresi bitince ortak iş açıyor, tvde hepsinin şovu. Biz boşuna geriliyoruz aslında