Ay ben bunu bilmiyordum.
Ben olabilirim o arkadaş daha önce de paylaşmıştım. Kızılay ın adı yolsuzluklarla anıldığından beri Beypazarı içiyorum.Ay ben bunu bilmiyordum.
Burdan bi arkadaş uyardı sağ olsun.
Kızılay yine bildiğimiz gibi...
YokBen olabilirim o arkadaş daha önce de paylaşmıştım. Kızılay ın adı yolsuzluklarla anıldığından beri Beypazarı içiyorum.
Ben de öyleydim, baktım ki ev işleri hep duruyor, ben hep netteyim, ara vermek zorunda kaldim, sonra geldiğimde birkac sayfa atladim, son sayfalari okudum, orda ilgimi ceken alintili mesajlara tıkladım derken yine çoğu yeri okumuş oldumBen de kaldığım yerden okuma hastalığına yakalandımbiri beni burdan alıp gebelik planlayanlara götürsün
Ben girebiliyorum .İnstagram erişim engeli yaşayan tek ben miyim?
Şimdi bir de seçime az kaldı gündem de hareketliBen de öyleydim, baktım ki ev işleri hep duruyor, ben hep netteyim, ara vermek zorunda kaldim, sonra geldiğimde birkac sayfa atladim, son sayfalari okudum, orda ilgimi ceken alintili mesajlara tıkladım derken yine çoğu yeri okumuş oldumama aralarda birkaç işimi yaptim
Ses şebnem ferah mı, yanılmıyorum değil mi
Tek benmişimBen girebiliyorum .
Bende sıkıntı yokİnstagram erişim engeli yaşayan tek ben miyim?
Evet Şebnem Ferah ın eski bir şarkısını kullanmış :)Ses şebnem ferah mı, yanılmıyorum değil mi