- 9 Şubat 2010
- 17.908
- 39.972
Ay ne desem bilemedim. Burada kişisel saldırı olmadıkça hep güzel güzel olanı anlattık, aksayan yönleri söyledik. Şu şu sorunlar var dedik. Arkadaşlar kknın vaad videolarını paylaştı. Olmayan Hdpden vurulmadığımız sürece gayet de kibarız ama karşıt görüştekiler ne desek saldırı sanıyor. Asıl saldırı çoğu zaman montaj videolarla karşıdan geldi onların bişe orijinalini paylaştılar arayıp bulup, bak bu eksik başında sonunda şu var dediler. Niye saldıran bizmişiz gibi görünüyor ben hala çözemedim.Ne gibi ? Evet tek sebebim bu.
Önce Meral Akşener benim favorimdi şimdi Muharrem inceye daha yakınım. Ama bunun yanısıra Rte neden olmasın dediğimde burada “ikna” yerine toplu bir şekilde yükleniliyor.
Neden millet ittifakına oy vermeliyim? Burada sadece “mevcut hükümeti yerip kötülemek” yerine şu millet ittifakının olumlu yanlarını anlatsanızda görsek, hep böyle misiniz yakınlarınızdaki seçmenlere de desem belli ki kıyamet kopacak. En iyisi susmak ve hükümetin kötülüklerini okuyarak hangisinin doğru olduğuna karar vermek
Taktik mi bu, verecek cevap kalmayınca siz saldırıyorsunuz hep mi böylesiniz diyor önüne gelen. Şurada sadece bir defa ban yedim o da bana terörist diyene karşılık verdiğim için.
Ya ben öğretmenim, ülkem için sağ duyulu çocuk yetiştirmek için çırpınıyorum. Burada da aksaklıkları sıkıntıları, artık yürümediğini anlatmaya çalışıyorum ama soranlar ısrarla inkar ediyor. Şu yandaş medyadan az uzak durup çarşı pazara, bütçenize, atanamayan komşunuza, işsi kalmış ünv mezunu akrabanıza bakın. Gerçekten her şey yolunda mı? Aselsanın yapabileceği projeyi özel sektöre yaptırıp, dünyanın parasını akıtıp bununla hava atmakla mı dönecek bu teker. Tamam o da olsun ama ülke refahı yerlerde. Bir hükümeti tencere getirir tencere götürürmüş. Tencere kaynamıyor atık. Daha ne kadar sefil olacağız.