Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ay ne desem bilemedim. Burada kişisel saldırı olmadıkça hep güzel güzel olanı anlattık, aksayan yönleri söyledik. Şu şu sorunlar var dedik. Arkadaşlar kknın vaad videolarını paylaştı. Olmayan Hdpden vurulmadığımız sürece gayet de kibarız ama karşıt görüştekiler ne desek saldırı sanıyor. Asıl saldırı çoğu zaman montaj videolarla karşıdan geldi onların bişe orijinalini paylaştılar arayıp bulup, bak bu eksik başında sonunda şu var dediler. Niye saldıran bizmişiz gibi görünüyor ben hala çözemedim.

Taktik mi bu, verecek cevap kalmayınca siz saldırıyorsunuz hep mi böylesiniz diyor önüne gelen. Şurada sadece bir defa ban yedim o da bana terörist diyene karşılık verdiğim için.

Ya ben öğretmenim, ülkem için sağ duyulu çocuk yetiştirmek için çırpınıyorum. Burada da aksaklıkları sıkıntıları, artık yürümediğini anlatmaya çalışıyorum ama soranlar ısrarla inkar ediyor. Şu yandaş medyadan az uzak durup çarşı pazara, bütçenize, atanamayan komşunuza, işsi kalmış ünv mezunu akrabanıza bakın. Gerçekten her şey yolunda mı? Aselsanın yapabileceği projeyi özel sektöre yaptırıp, dünyanın parasını akıtıp bununla hava atmakla mı dönecek bu teker. Tamam o da olsun ama ülke refahı yerlerde. Bir hükümeti tencere getirir tencere götürürmüş. Tencere kaynamıyor atık. Daha ne kadar sefil olacağız.

Bu tarz olaylar çok kez yaşanıyor ,sadece bu dönem içerisinde ortaya çıkan bir durum değil...ama durumu partizanlık olarak hiçbir zaman düşünmedim tamamen kişinin psikolojik sorunları olduğunu düşündüm... Yazık olan madur bayana oluyor diğer türlü normal bir insan asla bu şekilde saldırmaz...

Eşim az önce dedi ki arkadaşlarla toplandık başkaları da geldi,siyaset konuşuyorlar. İmam olan demiş ki Erdoğan gitsin artık dedim ciddi misin yaa
Benim bulunduğum ilçe de 4 camii var. Bir caminin imamının lakabı jet imam teravih namazını hızlı kildirip arada sohbet edip espriler yapıyormuş o yüzden gençlerden çok ilgi görüyor.
Cuma namazında açık açık söylemiş.
Ben de çok şaşırdım.
Demek ki genelleme yapılmaması gerekiyor.

Yav ben de gördüm twitter da çıplak bir kadınla iç içe geçmiş birkaç fotoğraf karesi ama onun ince olmadığına dair bir açıklama da okudum. Başka şeyler de var deniliyor ama bilemiicim
Twitter hesapları gerçek değilmiş zaten. Videoları paylaşan kişi kendi Twitter hesabına yazmış. Sonradan belki hesap açmıştır diye düşündüm de daha bugün de twit yazmış. Videoları paylaşan adamın adı cevher miydi neydi o.

Adını hiç bilmiyorum ama sahteymiş evet.

Ben her gün dedemin videolarını paylaşıyorum. 9 tane Kemal'in tahtası videosu paylaştım mesela... Bu videolarda projelerini anlatıyor dedem. Çok ta güzel projeler izlemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…