Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bi deccal demedikleri kaldı, onu da neden demediklerini biliyorum ben
Bu ne dediğini bilmiyor ya. Geçen gün konuşma yapıyor erdoğan da yanında. Diyor ki'seçimi kazanırsak erdoğanın 7 sülalesinden hesap soracağız." Ahahahaha

Onlar bi değişik zaten. Ben türkçe ezanı duyduğunu iddia edeni gördüm. Farklı bir evrende gibiler ben umutluyum onlardan 'canım değişiklik istiyor' deyip seçmen kabininde oy değiştirebilirler

Zıttt erenköy deseydin asfg ah ah acıyorum da aslında ne kadar aciz, bilgisiz, cahil olduğunun farkında bile değiller.

Amaç o zaten, iki tarafı birbirine kırdırmak

Bu yüzden mi oyunuzu vermeyeceksiniz?ne alakası var?bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz
Ne gibi ? Evet tek sebebim bu.
Önce Meral Akşener benim favorimdi şimdi Muharrem inceye daha yakınım. Ama bunun yanısıra Rte neden olmasın dediğimde burada “ikna” yerine toplu bir şekilde yükleniliyor.
Neden millet ittifakına oy vermeliyim? Burada sadece “mevcut hükümeti yerip kötülemek” yerine şu millet ittifakının olumlu yanlarını anlatsanızda görsek, hep böyle misiniz yakınlarınızdaki seçmenlere de desem belli ki kıyamet kopacak. En iyisi susmak ve hükümetin kötülüklerini okuyarak hangisinin doğru olduğuna karar vermek

Valla yazsam senden farklı bir şey yazamam.
Dön dur aynı şeyleri söylüyoruz ama anlayan var mı emin değilim
Sadece şu üslubu bile bi sorgular insan. Olmamış,yanlış der.İşte buda bidat etmekten kaynaklanıyor.Tapmaktan...

Adaylar,siyasi liderler bize kendini ispatlamak,kabul ettirmek,seçilmek için yarışta olmalı.Hiçbiri babamın oğlu değil.Sevmek zorunda bayılmak zorunda da değilim ayrıca.Hatta bana kalırsa gerek de yok.

Bana hizmetine,görevine bakarım.Bizim toplum direkt sorgusuz kabul ediyor.O sebeple sen ben varız üsluba seviyeye bakan

Algı var zaten var olmasına da...
Bu kadar saldırgan ve kargaşa için hazırda bekleyenlerin olması can sıkıcı.
Ellerinden geleni yapıyorlar kızıştırmak için.
İçim şişti yeminle. Gönlümüze göre bi noktalansa şu seçim

Kathy kusra bakmazsanız bir soru soracagım? neden nagihan alcı gibi davranıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…