Bu ne dediğini bilmiyor ya. Geçen gün konuşma yapıyor erdoğan da yanında. Diyor ki'seçimi kazanırsak erdoğanın 7 sülalesinden hesap soracağız." AhahahahaBi deccal demedikleri kaldı, onu da neden demediklerini biliyorum ben
Onlar bi değişik zaten. Ben türkçe ezanı duyduğunu iddia edeni gördüm. Farklı bir evrende gibilerGeçenlerde benimle yaşıt bir tanıdığım Z kuşağını kötüleyen bir şey paylaşmış, yalnız sen de Z kusagindansin dedim, değilim diyor, Z kuşağı üye olunacak bir şey mi sanki
Z kuşağı zorluk görmemiş, şükürsüzmüs(!)kızın içinde 70 yaşında nene yatıyor, şükürsüzmüş
İlk defa burası dışında bir platformda siyasi konuda birisi ile tartıştım. Anlamazlar evet ama benim içimde kalacağına döğüşüp ağzıma geleni sayınca birazcık rahatlıyorum.Puhahahahahhahaa
bence deOnlar bi değişik zaten. Ben türkçe ezanı duyduğunu iddia edeni gördüm. Farklı bir evrende gibilerben umutluyum onlardan 'canım değişiklik istiyor' deyip seçmen kabininde oy değiştirebilirler
Zıttt erenköy deseydin asfg ah ah acıyorum da aslında ne kadar aciz, bilgisiz, cahil olduğunun farkında bile değiller.Banlandığım zaman Instagram da bir kızla tartıştım. Neymiş millet ittifakına oy verenler teröristmiş.ahahahahahs bana diyor ki hiçbir sıkıntı çekmediniz nankörsünüz.ahahahahah
Bi'de dedi ki biz dedelerimizin ve ninelerimizin duası sayesinde kazanacağız.abajaja
İnsanlara öyle empoze ettiler ki particilik-inanç ilişkisini.Nedense bu haberlerin merkezi de hep Ankara
Amaç o zaten, iki tarafı birbirine kırdırmakYeni Şafak bu haberi bilinçli yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum. Diğer türlüsü daha kötü Erdoğanın konuşmaları sadece iktidarı değil muhalefeti de etkiliyor demektir. İki tarafta saldırganlaşıyor.
Kaset mi kalmış yıl olmuş 2023Babam diyo ki incenin ne kasedi varmış bi yazın bakalım. Dedim onlar ayıplı şeyler boş ver hem de sahte
Bebeğim gelmişZıttt erenköy deseydin asfg ah ah acıyorum da aslında ne kadar aciz, bilgisiz, cahil olduğunun farkında bile değiller.
Asıl o bana dedi senin gibi bir cahille muhatap olamam anlamazsın falan dediZıttt erenköy deseydin asfg ah ah acıyorum da aslında ne kadar aciz, bilgisiz, cahil olduğunun farkında bile değiller.
Yağsşdşfş offBabam diyo ki incenin ne kasedi varmış bi yazın bakalım. Dedim onlar ayıplı şeyler boş ver hem de sahteymiş.
Ay kuzum ya kendini eğitimli bir şey sanıyor birde kız kınamayalım Allah korusun çocuklarımız benzer falanAsıl o bana dedi senin gibi bir cahille muhatap olamam anlamazsın falan dedi
Ne gibi ? Evet tek sebebim bu.Bu yüzden mi oyunuzu vermeyeceksiniz?ne alakası var?bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz
Beni buraya sen soktun mutlu musun? asgh senin için geldimBebeğim gelmiş
Valla yazsam senden farklı bir şey yazamam.Çok şaşırdığım durum ise; Çok eskiden yaptığı bir röportaj da o kadar güzel konuşuyor ve kendini iyi ifade ediyor ki... O halden bu hale nasıl geldi diyor insan? Diğerleri ana karnında öğrenmiş küfür etmeyi, hakaret etmeyi, s*rtük derken asla utanmamayı... Aileden gelen bir yobazlık, travma var onu bile anlayabiliyorum artık. Ama bunların geçmişte ki haliyle şimdi ki çok şaşırttı. Tam bir İstanbul beyfendisi gibiydi. Hatta kılıçdaroğlu ile aynı sınıftalarmış ondan bahsederken bile üslubunu hiç bozmadı. Kendisini saygın bir şekilde tanıttı. Parti başkanı, üyeleri, Cumhurbaşkanı... kim olursa olsun. Küfür, tehdit edemez etmemeli. Bunlar sadece mafya, eşkiyalara özgün mide bulandırıcı bir davranıştır. Sen ülkeyi temsil ediyorsun fikirlerin uyuşmasa bile karakterinden ödün vermemelisin. Laf sokmanında adabı vardır. Hoş halkına küfür edeni alkışlayan yine halk buda trajikomik bir durum :)
Algı var zaten var olmasına da...Yeni Şafak bu haberi bilinçli yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum. Diğer türlüsü daha kötü Erdoğanın konuşmaları sadece iktidarı değil muhalefeti de etkiliyor demektir. İki tarafta saldırganlaşıyor.
Kathy kusra bakmazsanız bir soru soracagım? neden nagihan alcı gibi davranıyorsunuzNe gibi ? Evet tek sebebim bu.
Önce Meral Akşener benim favorimdi şimdi Muharrem inceye daha yakınım. Ama bunun yanısıra Rte neden olmasın dediğimde burada “ikna” yerine toplu bir şekilde yükleniliyor.
Neden millet ittifakına oy vermeliyim? Burada sadece “mevcut hükümeti yerip kötülemek” yerine şu millet ittifakının olumlu yanlarını anlatsanızda görsek, hep böyle misiniz yakınlarınızdaki seçmenlere de desem belli ki kıyamet kopacak. En iyisi susmak ve hükümetin kötülüklerini okuyarak hangisinin doğru olduğuna karar vermek