Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yav ben de gördüm twitter da çıplak bir kadınla iç içe geçmiş birkaç fotoğraf karesi ama onun ince olmadığına dair bir açıklama da okudum. Başka şeyler de var deniliyor ama bilemiicim
fotoşok asdfgh
Birilerinin ses kaydı vardı en cahili bile fotoşop diyordu ne günler geçirdik be :KK70:

Valla yazsam senden farklı bir şey yazamam.
Dön dur aynı şeyleri söylüyoruz ama anlayan var mı emin değilim😑
Sadece şu üslubu bile bi sorgular insan. Olmamış,yanlış der.İşte buda bidat etmekten kaynaklanıyor.Tapmaktan...

Adaylar,siyasi liderler bize kendini ispatlamak,kabul ettirmek,seçilmek için yarışta olmalı.Hiçbiri babamın oğlu değil.Sevmek zorunda bayılmak zorunda da değilim ayrıca.Hatta bana kalırsa gerek de yok.

Bana hizmetine,görevine bakarım.Bizim toplum direkt sorgusuz kabul ediyor.O sebeple sen ben varız üsluba seviyeye bakan😔
Zaten bu suriye, afganlara yapılan padişah muamelesi, çıkartılan kimlikler, aldıkları hizmet için herkes yoruma '' bu yardımları kendi halkına yapsaydın seni hiç sevmeyende saygısından oyu verecekti, mülteciye muhtaç kalmayacaktın, senin asıl sorunun bu ülkenin insanı ile '' yazmışlar ki gerçekten öyle. Dediğin gibi kimse kimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda ben bunu özel, sosyal, iş hayatında da her zaman söylerim. Saygı duymasın kimse. Herkes birbirini aşağılasın, küfür etsin o zaman nereye kadar? Ama ne yazık ki kendi halkının düşmanı. Bunu bende hep sorguladım. Neden yani? Mültecilere ihtiyacın yoktu ki sana gereksiz yere tapan çok put perest var zaten. TC. yi kaldırdın kimse ses etmedi, Atamıza laf ettin sustular, halkına küfür ettin, çiftçiyi aşağıladın kimse '' ne diyor bu ya '' demedi. Hepsinin ispatı var ama sorun yok yol yaptı...

Ne gibi ? Evet tek sebebim bu.
Önce Meral Akşener benim favorimdi şimdi Muharrem inceye daha yakınım. Ama bunun yanısıra Rte neden olmasın dediğimde burada “ikna” yerine toplu bir şekilde yükleniliyor.
Neden millet ittifakına oy vermeliyim? Burada sadece “mevcut hükümeti yerip kötülemek” yerine şu millet ittifakının olumlu yanlarını anlatsanızda görsek, hep böyle misiniz yakınlarınızdaki seçmenlere de desem belli ki kıyamet kopacak. En iyisi susmak ve hükümetin kötülüklerini okuyarak hangisinin doğru olduğuna karar vermek
Muharrem inceye de vermeyin bence kimseye vermeyin oy nasılsa tarafınız belli ona basın..ben yüklenmiyorum bazı şeyleri at gözlüğünüzden değil de daha geniş ve araştırıp yapmanızı söylüyorum..ama kime diyorum

Muharrem inceye de vermeyin bence kimseye vermeyin oy nasılsa tarafınız belli ona basın..ben yüklenmiyorum bazı şeyleri at gözlüğünüzden değil de daha geniş ve araştırıp yapmanızı söylüyorum..ama kime diyorum
Tamam dersem arkamdan konuşmazsınız değil mi 👍😃

Zaten bu suriye, afganlara yapılan padişah muamelesi, çıkartılan kimlikler, aldıkları hizmet için herkes yoruma '' bu yardımları kendi halkına yapsaydın seni hiç sevmeyende saygısından oyu verecekti, mülteciye muhtaç kalmayacaktın, senin asıl sorunun bu ülkenin insanı ile '' yazmışlar ki gerçekten öyle. Dediğin gibi kimse kimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda ben bunu özel, sosyal, iş hayatında da her zaman söylerim. Saygı duymasın kimse. Herkes birbirini aşağılasın, küfür etsin o zaman nereye kadar? Ama ne yazık ki kendi halkının düşmanı. Bunu bende hep sorguladım. Neden yani? Mültecilere ihtiyacın yoktu ki sana gereksiz yere tapan çok put perest var zaten. TC. yi kaldırdın kimse ses etmedi, Atamıza laf ettin sustular, halkına küfür ettin, çiftçiyi aşağıladın kimse '' ne diyor bu ya '' demedi. Hepsinin ispatı var ama sorun yok yol yaptı...
Yumuşak karnı din bu toplumun.
Laiklik kuralları çerçevesinde kaldı ama çerçeveyi kırıp atalı çok oldu.

Ders anlatırken çocuklar hocam bişey sorcam burası müslüman bir ülke dediğinde hayır çoğunluğu müslüman laik bir ülke diye düzeltiyorum.(siyasi harici bir konu)Aval aval bakıyorlar.
Bu algı ile besleyip büyütülüyorlar.

Bir yandan da diyorum ki müslüman olup o tufaya düşmeyen nasıl düşmüyor. İşte burda da tek bir sonuç çıkıyor. "Cehalet"

Allah'ıma çok şükür çok gelişmiş bir ailede büyümesemde akli dengesini kaybetmiş, cennetten arsa alan, akapayı peygamber yapan bir aileye de sahip olmadım çok şükürrrrrrr Yarabbimm.
Kesinlikle bende bu konuda çok şükür ediyorum.

X