Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olabilirim o arkadaş daha önce de paylaşmıştım. Kızılay ın adı yolsuzluklarla anıldığından beri Beypazarı içiyorum.Ay ben bunu bilmiyordum.
Burdan bi arkadaş uyardı sağ olsun.
Kızılay yine bildiğimiz gibi...
Yok Mavi Mucize uyarmıştı.Ben olabilirim o arkadaş daha önce de paylaşmıştım. Kızılay ın adı yolsuzluklarla anıldığından beri Beypazarı içiyorum.
Ben de öyleydim, baktım ki ev işleri hep duruyor, ben hep netteyim, ara vermek zorunda kaldim, sonra geldiğimde birkac sayfa atladim, son sayfalari okudum, orda ilgimi ceken alintili mesajlara tıkladım derken yine çoğu yeri okumuş oldum ama aralarda birkaç işimi yaptimBen de kaldığım yerden okuma hastalığına yakalandım biri beni burdan alıp gebelik planlayanlara götürsün
Ben girebiliyorum .İnstagram erişim engeli yaşayan tek ben miyim?
Şimdi bir de seçime az kaldı gündem de hareketli sık sık giriyorum ki çok birikirse zor oluyorBen de öyleydim, baktım ki ev işleri hep duruyor, ben hep netteyim, ara vermek zorunda kaldim, sonra geldiğimde birkac sayfa atladim, son sayfalari okudum, orda ilgimi ceken alintili mesajlara tıkladım derken yine çoğu yeri okumuş oldum ama aralarda birkaç işimi yaptim
Tek benmişimBen girebiliyorum .
Bende sıkıntı yokİnstagram erişim engeli yaşayan tek ben miyim?
Evet Şebnem Ferah ın eski bir şarkısını kullanmış :)Ses şebnem ferah mı, yanılmıyorum değil mi