Aşk ile dinliyorlar.. kekliklere acıyan yok kiAyy o nirvanahele ki seçmenin o konuşmayı dinleyişi
şimdi gel de bunlara teokrasiyi anlat.Nasıl yanisırf bir kişi için bir partiyi hükümet yapıyor o kişiyi de başkan yapıyor olamazsınız. E bu teokrasi o zman?
Ama şimdi belki de bzim anlamadığımız yalnız kendi seçmeninin anlayacağı mühim bir mesaj da vermiş olabilirBirde bahceli nin kekliklere zulmettigi konuşması var.. 3 5 sayfa önce paylaştım
Teokrasi demişken anayım şu videoyuşimdi gel de bunlara teokrasiyi anlat.
Zort kuşağıdır o, ondandır o hallenmeleriGeçenlerde benimle yaşıt bir tanıdığım Z kuşağını kötüleyen bir şey paylaşmış, yalnız sen de Z kusagindansin dedim, değilim diyor, Z kuşağı üye olunacak bir şey mi sanki
Z kuşağı zorluk görmemiş, şükürsüzmüs(!)kızın içinde 70 yaşında nene yatıyor, şükürsüzmüş
'Çin'de dogmadigi sürece müminler hep kardesti'Teokrasi demişken anayım şu videoyu
He zaten erdogan bence iyi biri o kemalden bin kat iyi demişti paylaştığım bir şeye cevabenZort kuşağıdır o, ondandır o hallenmeleri
Ben hep derim AKP'ye oy verenler sırf RTE için veriyorlar. Yani onlar AKP'li değil RTE'liler.shhshshs ama bu düşüncemin bir rteli tarafından dile getirilmesi beni de şaşırtmadı değil.Enteresanyani erdogan hüdapar lideri olsa hüdapara mı vericeksiniz oyunuzu?
Çok şaşırdığım durum ise; Çok eskiden yaptığı bir röportaj da o kadar güzel konuşuyor ve kendini iyi ifade ediyor ki... O halden bu hale nasıl geldi diyor insan? Diğerleri ana karnında öğrenmiş küfür etmeyi, hakaret etmeyi, s*rtük derken asla utanmamayı... Aileden gelen bir yobazlık, travma var onu bile anlayabiliyorum artık. Ama bunların geçmişte ki haliyle şimdi ki çok şaşırttı. Tam bir İstanbul beyfendisi gibiydi. Hatta kılıçdaroğlu ile aynı sınıftalarmış ondan bahsederken bile üslubunu hiç bozmadı. Kendisini saygın bir şekilde tanıttı. Parti başkanı, üyeleri, Cumhurbaşkanı... kim olursa olsun. Küfür, tehdit edemez etmemeli. Bunlar sadece mafya, eşkiyalara özgün mide bulandırıcı bir davranıştır. Sen ülkeyi temsil ediyorsun fikirlerin uyuşmasa bile karakterinden ödün vermemelisin. Laf sokmanında adabı vardır. Hoş halkına küfür edeni alkışlayan yine halk buda trajikomik bir durum :)Sokak ağzı,avamlık,çürük üslup.
"Efendiler" diye hitap eden,tepeden tırnağa beyefendi olan,tepkisini hakaret ile değil zeka ve icraatı ile ortaya koyan atamı çok özlüyorum.
Yeni Şafak bu haberi bilinçli yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum. Diğer türlüsü daha kötü Erdoğanın konuşmaları sadece iktidarı değil muhalefeti de etkiliyor demektir. İki tarafta saldırganlaşıyor.Ya noluyo ya noluyooo
Banlandığım zaman Instagram da bir kızla tartıştım. Neymiş millet ittifakına oy verenler teröristmiş.ahahahahahs bana diyor ki hiçbir sıkıntı çekmediniz nankörsünüz.ahahahahahGeçenlerde benimle yaşıt bir tanıdığım Z kuşağını kötüleyen bir şey paylaşmış, yalnız sen de Z kusagindansin dedim, değilim diyor, Z kuşağı üye olunacak bir şey mi sanki
Z kuşağı zorluk görmemiş, şükürsüzmüs(!)kızın içinde 70 yaşında nene yatıyor, şükürsüzmüş
Nedense bu haberlerin merkezi de hep AnkaraYa noluyo ya noluyooo
Bi deccal demedikleri kaldı, onu da neden demediklerini biliyorum ben
Bugün de zalim olduk
PuhahahahahhahaaBanlandığım zaman Instagram da bir kızla tartıştım. Neymiş millet ittifakına oy verenler teröristmiş.ahahahahahs bana diyor ki hiçbir sıkıntı çekmediniz nankörsünüz.ahahahahah
Bi'de dedi ki biz dedelerimizin ve ninelerimizin duası sayesinde kazanacağız.abajaja