Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
“Padişahım”ı, haksızlığa ses çıkarmayan, yardıma ihtiyacı olanı görmezden gelen, zulmü çıkarına uygunsa yok sayan, kendi değerlerini yaratmaktan aciz olup başkalarının değerlerini haksızca yargılayan, had bilmez, kendini “padişah” sanan tüm insanlara yazdım. Yarası olan gocunsun. “Padişahım”, hepimize hayırlı olsun....Ben çok beğendim bu şarkıyı.

Geçenlerde benimle yaşıt bir tanıdığım Z kuşağını kötüleyen bir şey paylaşmış, yalnız sen de Z kusagindansin dedim, değilim diyor, Z kuşağı üye olunacak bir şey mi sanki
Z kuşağı zorluk görmemiş, şükürsüzmüs(!)kızın içinde 70 yaşında nene yatıyor, şükürsüzmüş

Zort kuşağıdır o, ondandır o hallenmeleri

Enteresan yani erdogan hüdapar lideri olsa hüdapara mı vericeksiniz oyunuzu?
Ben hep derim AKP'ye oy verenler sırf RTE için veriyorlar. Yani onlar AKP'li değil RTE'liler.shhshshs ama bu düşüncemin bir rteli tarafından dile getirilmesi beni de şaşırtmadı değil.

NEden kılıçdaroğlu diye soranlara güzel bir açıklama olmuş

Sokak ağzı,avamlık,çürük üslup.

"Efendiler" diye hitap eden,tepeden tırnağa beyefendi olan,tepkisini hakaret ile değil zeka ve icraatı ile ortaya koyan atamı çok özlüyorum.
Çok şaşırdığım durum ise; Çok eskiden yaptığı bir röportaj da o kadar güzel konuşuyor ve kendini iyi ifade ediyor ki... O halden bu hale nasıl geldi diyor insan? Diğerleri ana karnında öğrenmiş küfür etmeyi, hakaret etmeyi, s*rtük derken asla utanmamayı... Aileden gelen bir yobazlık, travma var onu bile anlayabiliyorum artık. Ama bunların geçmişte ki haliyle şimdi ki çok şaşırttı. Tam bir İstanbul beyfendisi gibiydi. Hatta kılıçdaroğlu ile aynı sınıftalarmış ondan bahsederken bile üslubunu hiç bozmadı. Kendisini saygın bir şekilde tanıttı. Parti başkanı, üyeleri, Cumhurbaşkanı... kim olursa olsun. Küfür, tehdit edemez etmemeli. Bunlar sadece mafya, eşkiyalara özgün mide bulandırıcı bir davranıştır. Sen ülkeyi temsil ediyorsun fikirlerin uyuşmasa bile karakterinden ödün vermemelisin. Laf sokmanında adabı vardır. Hoş halkına küfür edeni alkışlayan yine halk buda trajikomik bir durum :)

Banlandığım zaman Instagram da bir kızla tartıştım. Neymiş millet ittifakına oy verenler teröristmiş.ahahahahahs bana diyor ki hiçbir sıkıntı çekmediniz nankörsünüz.ahahahahah

Bi'de dedi ki biz dedelerimizin ve ninelerimizin duası sayesinde kazanacağız.abajaja

Son düzenleme:
Buna hala gülüyorum ya güzel tepkiydi

Puhahahahahhahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…