- 23 Aralık 2012
- 7.244
- 48.034
Muazzez ersoyla ilgili bir takım dedikoduları da cıkmıştıBu kadının akp li olduğunu bilmiyordum.
Yaa hiç sevmediğim bir kadın.
Çok sevdiğim şarkıları bile kendisinden dinleyemiyorum rahatsız oluyordum.
Nasil hissediyorum acaba ?
Bize çevir bacım
Sizler özgür bir ulkede yasarken, turkiye secimlerinde diktatöre oy veriyorsunuzBize çevir bacım
Ayyy hatırladım.Muazzez ersoyla ilgili bir takım dedikoduları da cıkmıştıbilemicem
Birde bahceli nin kekliklere zulmettigi konuşması var.. 3 5 sayfa önce paylaştımKılıçdaroğlunun dili sürçünce dalga gecen güruh bunları görünce napıyor acaba
Ahmet şık çıkar bence potadan yoksa ilk sıraya onu koymazlardı. Oyunun boşa gideceğini sanmıyorumahmet şık 1.sırada ondan emin gibiyim
2.sırada mısra öz, evladı çorludaki katliam gibi kazada ölen kadın.ondan pek emin değilim.
hdp .,burada kürtler çok olmasına rağmen,akp oyu daha fazla ne hikmetse,kürtlerin aşırı dindar olanaları burada galiba
bir de suriye ve diğer göçmenler var.
linç yiyebilirm ama son iki seçimde hdp ye verdim.
şimdi burada uzun uzun açıklayamam nedenini ama meclis çoğunluğu akp ye geçmesin diye ,siyasetle ilgilenenler bilir.
gönlüm bu sene tip ten yana.
Bu yüzden mi oyunuzu vermeyeceksiniz?ne alakası var?bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuzBen buna neden şaşırdığınızı anlamadım olamaz mı ? Evet vermedim vermiyorum halen kararsızım millet ittifakını düşğndüğüm çok zamanlar oldu. Ancak hdp nin oylar kılıçdaroğluna demesinden sonra işler çok değişti bende.
Ayy o nirvanaBirde bahceli nin kekliklere zulmettigi konuşması var.. 3 5 sayfa önce paylaştım