Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Allah allah baş değişmeden ayalar değişince ne olacak, arşa mı çıkacağız. Akp ye oy vermeyeceğim diyenler genelde ortaklarına veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyim
Bunu bilemezsiniz halâ kararsısım ama tek bildiğim akp oy vermedim vermeyeceğim

Bunu bilemezsiniz halâ kararsısım ama tek bildiğim akp oy vermedim vermeyeceğim
Güzel diyorsun da akp figüran cumhurbaşkanı baş rol. Onun istemediği hiçbir şey yapamıyor ki akp, asıl sorumlu o, bütün ipler onun elinde. Belli bir tutarın üzerindeki bütün ihaleler onun imzasından sonra uygulanabilir oluyor en basitinden. Onun bilmediği bir yolsuzluk yapabiliyor mu zannediyorsun partisi.

Duyanlaraaağğğ duymayanlaraaağğ soyanlaraağğ cukkalayanlaraağğğ

ahmet şık 1.sırada ondan emin gibiyim
2.sırada mısra öz, evladı çorludaki katliam gibi kazada ölen kadın.ondan pek emin değilim.
hdp .,burada kürtler çok olmasına rağmen,akp oyu daha fazla ne hikmetse,kürtlerin aşırı dindar olanaları burada galiba
bir de suriye ve diğer göçmenler var.
linç yiyebilirm ama son iki seçimde hdp ye verdim.
şimdi burada uzun uzun açıklayamam nedenini ama meclis çoğunluğu akp ye geçmesin diye ,siyasetle ilgilenenler bilir.

gönlüm bu sene tip ten yana.

Siyasiler milleti bölüp kendileri hayatına bakıyor zaten abla. Geçen yıllarda tanıdık bir vekil söylemişti. Kamera önünde kavga ediyorlar ama meclis vb yerlerde karşılaştıklarında hepsi birbiriyle selamlaşıyor, sohbet ediyor demişti. Hepsi hemen hemen aynı bölgede oturuyor, komşuluk yapıyor arkadaşlık yapıyor. Kimisi vekillik süresi bitince ortak iş açıyor, tvde hepsinin şovu. Biz boşuna geriliyoruz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…