- 23 Aralık 2012
- 7.244
- 48.034
Şey korkusu o
Allah Allah. Çok sert konuşuyordu bu adam önceden. Hatta bir mafya babasıyla restleşti. Sonra olanlar olmuştu. İçeriği söyleyemeyeyim yine dayı dersiniz bana.
Hayret siyasi darbe falan dememiş.
bu düzgünlük tip olarak değil di mi,onu kastedmediniz yani.karakter olarak demek istediniz.ve bizlere hakaret ettiniz.şimdiye kadar kimseyi kiblemedim.sizi de şikayet etmeyeceğim.yaptığınız saygısızlığın ,utancını yaşar mısınız bilmem ,ama hiç zannetmiyorum.Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Fatih de oturuyorsunuz değil mi?ahmet şık 1.sırada ondan emin gibiyim
2.sırada mısra öz, evladı çorludaki katliam gibi kazada ölen kadın.ondan pek emin değilim.
hdp .,burada kürtler çok olmasına rağmen,akp oyu daha fazla ne hikmetse,kürtlerin aşırı dindar olanaları burada galiba
bir de suriye ve diğer göçmenler var.
linç yiyebilirm ama son iki seçimde hdp ye verdim.
şimdi burada uzun uzun açıklayamam nedenini ama meclis çoğunluğu akp ye geçmesin diye ,siyasetle ilgilenenler bilir.
gönlüm bu sene tip ten yana.
Şekil değiştiriyor.
Hayret siyasi darbe falan dememiş.
Ahsjsjksksz ya ama çok tatlılar
Rte davet etmem Çünkü bize bağırır diyor çocuk ya
evetbir kısım da öyle diyor.aynı çizgide olmadığım bir parti ama bu seçimde stratejik davranmak gerek,onları da değerlendireceğim.Akp den milletvekili çalmak için İYİ parti denmiş 2. bölge için.