Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Buyrun arkadaşlar mesajı ilk yazan arkadaşınız bunun üzerine yazdığım bir mesajı ne çok etiketlediniz bu mesaja cevaptı sizin için aksini söyleyn mi oldu

Buyrun arkadaşlar mesajı ilk yazan arkadaşınız bunun üzerine yazdığım bir mesajı ne çok etiketlediniz bu mesaja cevaptı sizin için aksini söyleyn mi oldu Eki Görüntüle 3245717
Valla çok güzel yazmış doğru yanlış her dediğine her yaptığına seninleyiz reyiz diyolar, reyizin bi ben sizinle değilim demediği kaldı.. siz öyle değilseniz sizi tenzih ederim

Valla çok güzel yazmış doğru yanlış her dediğine her yaptığına seninleyiz reyiz diyolar, reyizin bi ben sizinle değilim demediği kaldı.. siz öyle değilseniz sizi tenzih ederim
Anladıysanız ne mutlu bana

Başkanlık için seçimim belli ancak kesinlikle akpartiye oy vermeyeceğim.
Onun için ben bunun dışında kalıyorum
Allah allah baş değişmeden ayalar değişince ne olacak, arşa mı çıkacağız. Akp ye oy vermeyeceğim diyenler genelde ortaklarına veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyim

Çok tanıdığım insan var inançsız aynı senin gibi düşünüyorum..burda yanlış yere bişey yazdım diye bana demedikleri kalmadı zamanında..keşke herkes senin benim gibi düşünse
Ben gerçekten Ateist bir birey olarak diyorum ki, kimse Müslümanların ibadethanelerindeki ibadet özgürlüklerini ellerinden alamaz, kimse camilere, ezanlarına dokunamaz. Aynı şekilde kimse kiliselere de, sinagoglara da dokunamaz. Kültürel mirasımız olan camiler ve diğer ibadethaneler özel olarak korunmalı. Kimse benim kardeşimin eşinin örtüsünü elleyemez, başkası da benim kıyafetime mabadın açık böyle gezemezsin diyemez. Bayrak zaten ortak paydamız, bayrağa ve kurucu lidere kimse saygısızlık yapamaz. Artık şu ezan, bayrak edebiyatını bir kenara mı bıraksalar?

Ayrıca başörtülü olup, Cumhur İttifakı’na oy vermeyecek olan kadınlar ciddi bir baskı altında, sürekli hakarete uğruyorlar. Sizi sevmiyorlar, kazandıkları an size bunu yapacaklar, şunu yapacaklar iddiaları doğru değil; aksine onları daha bir başka seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…