Ay ÖMK surasında mahmut özer de maddi sıkıntıdan bahseden insanları susturmak için 'öğretmen bayraktır' diye başlayıp böyle edebiyat parçalamıştı. Hep aynı taktik, yaratıcılık sıfır
RTE ye oy verenlerin hepsi akp lidir inancındandırGünlerdir ben niye sizi akpli sanıyorum peki
Ben Ahmet Ümit'in kayıp tanrılar ülkesi kitabını duruma attım diye 'dinden çıkacaksin' dedi biri
Rte ye oy verenler akpli miRTE ye oy verenlerin hepsi akp lidir inancındandır
Akp rte araskndaki oy farkını bilmiyor olamazsınızRte ye oy verenler akpli mi
Gerçekten mi?
Valla çok güzel yazmışBuyrun arkadaşlar mesajı ilk yazan arkadaşınız bunun üzerine yazdığım bir mesajı ne çok etiketledinizbu mesaja cevaptı sizin için aksini söyleyn mi oldu Eki Görüntüle 3245717
5 gün kaldı sabır, ben başka konulara bakamaz oldum, sadece buradayımBen de kaldığım yerden okuma hastalığına yakalandımbiri beni burdan alıp gebelik planlayanlara götürsün
Kime oy vereceksinRTE ye oy verenlerin hepsi akp lidir inancındandır
Aynen arada bir Twitter a girip ifşaları okuyorum çocuğumu besliyorum başka bir yaşamsal faaliyetim kalmadı5 gün kaldı sabır, ben başka konulara bakamaz oldum, sadece buradayım
Nasıl yaniRTE ye oy verenlerin hepsi akp lidir inancındandır
Anladıysanız ne mutlu banaValla çok güzel yazmışdoğru yanlış her dediğine her yaptığına seninleyiz reyiz diyolar, reyizin bi ben sizinle değilim demediği kaldı.. siz öyle değilseniz sizi tenzih ederim
Erkek görünce aklına ben gelicem artık
Fark?Akp rte araskndaki oy farkını bilmiyor olamazsınız
Partiyi hükümet mi yapıyorum arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun? Kılıçdaroğluna oy veren herkes chp ye mi oy veriyor?Nasıl yanisırf bir kişi için bir partiyi hükümet yapıyor o kişiyi de başkan yapıyor olamazsınız. E bu teokrasi o zman?
Ona göre mi linçleneceğimKime oy vereceksin
Allah allah baş değişmeden ayalar değişince ne olacak, arşa mı çıkacağız. Akp ye oy vermeyeceğim diyenler genelde ortaklarına veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, ne diyeyimBaşkanlık için seçimim belli ancak kesinlikle akpartiye oy vermeyeceğim.
Onun için ben bunun dışında kalıyorum
EnteresanPartiyi hükümet mi yapıyorum arkadaşım ben ne diyorum sen ne diyorsun? Kılıçdaroğluna oy veren herkes chp ye mi oy veriyor?
Ben gerçekten Ateist bir birey olarak diyorum ki, kimse Müslümanların ibadethanelerindeki ibadet özgürlüklerini ellerinden alamaz, kimse camilere, ezanlarına dokunamaz. Aynı şekilde kimse kiliselere de, sinagoglara da dokunamaz. Kültürel mirasımız olan camiler ve diğer ibadethaneler özel olarak korunmalı. Kimse benim kardeşimin eşinin örtüsünü elleyemez, başkası da benim kıyafetime mabadın açık böyle gezemezsin diyemez. Bayrak zaten ortak paydamız, bayrağa ve kurucu lidere kimse saygısızlık yapamaz. Artık şu ezan, bayrak edebiyatını bir kenara mı bıraksalar?Çok tanıdığım insan var inançsız aynı senin gibi düşünüyorum..burda yanlış yere bişey yazdım diye bana demedikleri kalmadı zamanında..keşke herkes senin benim gibi düşünse