Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ayağınızı hiç toprağa da mı basmıyorsunuz? Kedi köpek sevip rahatlamıyor musunuz? Çiçek böcek de mi koklamıyorsunuz ne bu hırçınlık ay ay ayyyy yığılazaaam şuracığa

Herkese 5 dakika ihtiyaç molası

Topik anlık

Hadi hanımlar eller havaya piste alalım sizi amaaaaaaannn sabahlar olmasııııııııııın.

Sitenin rtüklüğünü yaptırmayın bana valla penguen koyarım he

Kimsenin öyle bir niyeti yok zaten. Sadece iktidara oy verenler değil vatan sever
Bir defa daha yazyım kaç defa yazdığımı hatırlamıyorum. Bu size karşılık yazılmış bir cümle değil.Dalga geçilerek yazılmış bir mesaja “”Evet ayrıca “ diye başlayan cümleyi yazdım

İnançlı değiliz hepimiz, ben inançsızım;ama inançlı insanların dayatmadıkları müddetçe ibadet etmelerine karşı bir garezim yok, çevremde sevdiğim pek çok insan inançlı, beraber yaşamak konusunda da sıkıntı yaşamıyoruz.

Zaten senelerce öyle kandırıldılar ablacım

Çok tanıdığım insan var inançsız aynı senin gibi düşünüyorum..burda yanlış yere bişey yazdım diye bana demedikleri kalmadı zamanında..keşke herkes senin benim gibi düşünse

Zaten senelerce öyle kandırıldılar ablacım
Kavga etmeyin vur patlasın çal oynasın yapın diyorum selen
Hani diyorum ne gerek var siyaset için kavgaya, siz kavga ederken ben çiçekler diktim, sokak köpeklerini sevdim, şarkılar söyledim, geliyorum kavga gidiyorum kavga, insan bu kadar negatiflikten de sıkılır, valla gına geldi siyasetten, hepsi gitsin de huzura erelim

Çok tanıdığım insan var inançsız aynı senin gibi düşünüyorum..burda yanlış yere bişey yazdım diye bana demedikleri kalmadı zamanında..keşke herkes senin benim gibi düşünse
Ben de inançlıyım.Müslümanım.
Burda da çok yazdım fikrimi. Tarihi bir kilise var şehrimde. Gittim,story attım diye yemediğim linç kalmadı.Düşünebiliyor musun?Umrumda mı asla değil.
Ama geleceğimizi etkiliyor bu kapalılık.Diyorum ya oy vermeyeni inancından vuruyorlar.Vahiy mi geldi hayırdır?
Ben tesettürlüyüm ve Atamı seviyorum diye ne laflar duydum,duyuyorum.

Değiştirebilmeyi çok isterdim...

Ayol 1 oy 1 oydur belki dönerler diye uğraşıyoruzkısmet artık bakalımfarkındayım ablam pazara ne kaldı şunun şurasında hepimiz gergin heyecanlı ve umutluyuz

Valla kuzum her kapalı o partiye oy verecek diye birşey yok..insanları bu şekilde yargılıyorlar işte buna sinir oluyorum ben bu bildiğin yargısız infazdır..ayrıca ben de giderim kiliseye İstanbul’a her gittiğimde yakarım mumumu ne var ayol bundaanlamazlar o yüzden sinirlenmeye de değmez

Ben Ahmet Ümit'in kayıp tanrılar ülkesi kitabını duruma attım diye 'dinden çıkacaksin' dedi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…