Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sizin yerden yere vurmalarınızın dağılımını biliyorum ben. Olması gerektiği gibi olmadığını da.
Bir yerlere çekilmek istemiyorum daha önce çok yazdım bu başlığa(eski) ve parmaklarımı yormak fotokopi şeklindeki cevaplarla sinirimi bozmak istemiyorum.
Gülüyorum,beğeniyorum veya beğenmiyorum ve hepsinin neden yapıldığı sorulsa ohooo.
Birbirinin ciğerini biliyor bu konuda yazan ve okuyanlar çok yorulmayın siz benden tavsiye.

Görmemiş, duymamış olduğumuzdandır belki. Tabi ki bunu da kınayacağız. Diğerlerini de kınadık zaten

Daha önce size yazmıştım size bir sey Yazmiyacam diye çünkü yazılani bambaşka şeklinde cevaplar veriyorsunuz anlamiyorsunuz kendi anladığınız gibi yazıyorsunuz aynen bu yazdiklarinizin bir başka şeklini ben yazmıştım yorulmaya gerek yok heleki anlamayan birine bir şeyler anlatmaya ve sinir olmaya heleki burası için diye aynen herkes herkesin ciğerini biliyor bende sizin
Lütfen yazmayın tavsiyeyi kendinize yapın Tesekkurler ..
buyurun ister beğenmedim yapın ister gülün ama yazmayın rica ediyorum

Benimki, erkek kardeşim, iki kuzenim bekleyecek dışarıda. Hepsi ızbandut gibi yarım ton ediyorlar. Elimdeki tek cephanelik onlar
Çok şükür
Seçim bittikten sonrasini merak ediyorum ben, doğal olarak eğer iktidar düşerse insanlar kutlayacak bunu. Umarım kötü şeyler olmaz
Pazartesi çıkmayın diyorum çevremdekilere niye ki diyorlar, kötü şeyler olacak diye düşünmeyen binlerce insan var.

cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Hayırlı olsun oyunuz ben de ikinci bolgeyim, ben de tip'e vereceğim.
Bence sansi var ya. Tamam, fatihten az oy cıkar ama Beşiktaş,şişli,Sarıyer gibi sol parti çıkarmış ilçeler de ikinci bölge. Senin benim gibi akp bölgesinde olup oy verenler var. Umarım boşa gitmez .
Küçük ve muhafazakar şehirde olsam ben de düşünürdüm ama İstanbul'da verecegim gönlümden geçene

Bunu eski sayfalarda konuştular yeliz. Muhalif tüm arkadaşlar da kınadı. Senin gibi muhteşemler basılmadı çocukların yaralanmasına.

Tutuklanmasına çok sevindim. Cezası neyse çeksin. Bu siyaset değil, bu fanatizm, hangi taraf yaparsa yapsın ahlak dışı

Bu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.
Cocugun Üstüne kaynar çay döken adamın hem de en ağır şekilde yargılanmasını istedik.

Gaziantep olayini ise ben boyle yorumluyorum.

Anadolu yakasında AKP nin kalesi, krolarin harman olup Kadıköye aktığı meşhur İstanbul ilçesinde tip e oy verecek cesur yürek geldi

Bu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.
Cocugun Üstüne kaynar çay döken adamın hem de en ağır şekilde yargılanmasını istedik.

Gaziantep olayini ise ben boyle yorumluyorum.
Profilinde paylasti bir de tekrar bunu, profilde siyaset yasakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…