- 18 Ekim 2017
- 6.028
- 36.796
- 33
Sizin yerden yere vurmalarınızın dağılımını biliyorum ben. Olması gerektiği gibi olmadığını da.Aynen öyle yapıyorum buna gülüyorsanız devam edin neden sorduğumu zaten yazdım yine anlamamisiniz
yaziyi kısa yada uzun yazılacak durumlar vardır
Zemheri arkadaşta haklı dedi nesini uzatayım ayrıca uzun yada kısa niye sizi ilgilendirdi ki .. tuhaf keşke sizde hakli durumda doğru durumda doğru dense eleştirilecek yerde yerden yere vurulsa ...olmasi gerektigi gibi
Bazen hoşa gidilmeyen seyler olur bunlar doğrudur ve buna tepki doğru demek insanın ağrına gider ama ille de tepki vericek ya ne gerekse bunu değişik ve sacma şeylerle yapar ..Işte asıl komiklik budur
Çirkin ördek versiyonu yok mu?
Bunun savunulur tarafı yok. Yapılmamalı, çok can sıkıcı. Ülke savaş alanına dönüyor. Korkutuyor bu iş beniGeçmiş olsun Gaziantep ....
Görmemiş, duymamış olduğumuzdandır belki. Tabi ki bunu da kınayacağız. Diğerlerini de kınadık zaten13 saat önce atılmış yani bu olay dün yaşanmış burada bu konuyla ilgili tek bir kınama yapıldı mı?
Ben gormeyebilirim öyleyse pardon, diğer türlü yazılacak çok şey var ... Üstüne Kaynar çay dökülen çocuk, silahlı taşlı kavga daha bilmediklerimiz...
Ben çok üzüldüm bir videoya. Zihinsel engelli insanlar var, bu insanları neden bu şekilde kullanmışlar? Benim dediğim video şuydu ekleyeceğim.Misler gibi delirdik.
Daha önce size yazmıştım size bir sey Yazmiyacam diye çünkü yazılani bambaşka şeklinde cevaplar veriyorsunuz anlamiyorsunuz kendi anladığınız gibi yazıyorsunuz aynen bu yazdiklarinizin bir başka şeklini ben yazmıştım yorulmaya gerek yok heleki anlamayan birine bir şeyler anlatmaya ve sinir olmaya heleki burası için diye aynen herkes herkesin ciğerini biliyor bende sizinSizin yerden yere vurmalarınızın dağılımını biliyorum ben. Olması gerektiği gibi olmadığını da.
Bir yerlere çekilmek istemiyorum daha önce çok yazdım bu başlığa(eski) ve parmaklarımı yormak fotokopi şeklindeki cevaplarla sinirimi bozmak istemiyorum.
Gülüyorum,beğeniyorum veya beğenmiyorum ve hepsinin neden yapıldığı sorulsa ohooo.
Birbirinin ciğerini biliyor bu konuda yazan ve okuyanlar çok yorulmayın siz benden tavsiye.
Babam da sandık görevlisi, umarım kimseye bir şey olmazAblacığım bir de belâlı bir bölgede sandık görevlisi olduk. İnşallah oramıza buramıza kurşun yemeyiz. Neyse yar ben belânın ta kendisiyim.
Benimki, erkek kardeşim, iki kuzenim bekleyecek dışarıda. Hepsi ızbandut gibi yarım ton ediyorlar. Elimdeki tek cephanelik onlarBabam da sandık görevlisi, umarım kimseye bir şey olmaz
Çok şükürBenimki, erkek kardeşim, iki kuzenim bekleyecek dışarıda. Hepsi ızbandut gibi yarım ton ediyorlar. Elimdeki tek cephanelik onlar
ocaga koydum bile nickime bakmayin siz 5 kiloluk tencere dolu gelin ikram edeyimDolmamı dedinnnn
Hadi ben yaşlıyımmm
Hayırlı olsun oyunuzcumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Bunu eski sayfalarda konuştular yeliz. Muhalif tüm arkadaşlar da kınadı. Senin gibi muhteşemler basılmadı çocukların yaralanmasına.
Tutuklanmasına çok sevindim. Cezası neyse çeksin. Bu siyaset değil, bu fanatizm, hangi taraf yaparsa yapsın ahlak dışı
Bu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.13 saat önce atılmış yani bu olay dün yaşanmış burada bu konuyla ilgili tek bir kınama yapıldı mı?
Ben gormeyebilirim öyleyse pardon, diğer türlü yazılacak çok şey var ... Üstüne Kaynar çay dökülen çocuk, silahlı taşlı kavga daha bilmediklerimiz...
Anadolu yakasında AKP nin kalesi, krolarin harman olup Kadıköye aktığı meşhur İstanbul ilçesinde tip e oy verecek cesur yürek geldiHayırlı olsun oyunuzben de ikinci bolgeyim, ben de tip'e vereceğim.
Bence sansi var ya. Tamam, fatihten az oy cıkar ama Beşiktaş,şişli,Sarıyer gibi sol parti çıkarmış ilçeler de ikinci bölge. Senin benim gibi akp bölgesinde olup oy verenler var. Umarım boşa gitmez .
Küçük ve muhafazakar şehirde olsam ben de düşünürdüm ama İstanbul'da verecegim gönlümden geçene
Profilinde paylasti bir de tekrar bunu, profilde siyaset yasakkenBu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.
Cocugun Üstüne kaynar çay döken adamın hem de en ağır şekilde yargılanmasını istedik.
Gaziantep olayini ise ben boyle yorumluyorum.
Bu adamın Twitter hesabı yok yazdıklarına güvenmeyin derim.Bu adamın gerçek hesabı hangisi ya? Birsürü hesap çıkıyor. Gerçekten yazmış mı bunu?
Onlar gerçek.Videoları dehşet yanlız.