- 18 Ekim 2017
- 6.028
- 36.797
- 33
Ya umraniye ya sultanbeyliAnadolu yakasında AKP nin kalesi, krolarin harman olup Kadıköye aktığı meşhur İstanbul ilçesinde tip e oy verecek cesur yürek geldi
Benim eşim de görevli.Babam da sandık görevlisi, umarım kimseye bir şey olmaz
Bu orijinal hesap değil
Yürüyen merdivene binemiyor daha ülkeyi mi yönetecek diye iktidarın diliyle konuşmaya başladıktan sonra... Ben sizi ciddiye almayı bıraktım kusura bakmayın. Yine yazıyorum yazdıklarınızda hiç samimi değilsiniz.Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...
Siyâset öyledir herkes herkesi ahlaktan vurur ama kimse o ahlaki sergilemez
Ne diyyeim ben hakiliya haklı derim az çok yazdıklarımdan biliyorsundur
Ben dünkü videoyu instagramda gördüm kayserihaber sayfasında. Altına özel durumdaki vatandaşlar olduğu belirtilmiş. Sonra üzüldüm dalga geçtiğim için. Bu konuyu kapatalım bence. (Tetikte bekleyen duyar kasıcılar boşuna uğraşmasın. Bilmiyorduk güldük eğlendik. Bundan sonra lafı geçmez zaten.)Misler gibi delirdik.
Doğru diyosun kendine dunya kurdu bizden çaldıklarıyla.Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil
Evet o videoyu yeni gördüm.Ben dünkü videoyu instagramda gördüm kayserihaber sayfasında. Altına özel durumdaki vatandaşlar olduğu belirtilmiş. Sonra üzüldüm dalga geçtiğim için. Bu konuyu kapatalım bence. (Tetikte bekleyen duyar kasıcılar boşuna uğraşmasın. Bilmiyorduk güldük eğlendik. Bundan sonra lafı geçmez zaten.)
Hizbullahsevici misiniz anlamadım ki ben siziPKK tarafından şehit edilen yüzlerce Mehmetçik için kime vereceğiz peki? Hdpkk ile ittifak yapan CHP'ye mi?
Helal kız sanaAnadolu yakasında AKP nin kalesi, krolarin harman olup Kadıköye aktığı meşhur İstanbul ilçesinde tip e oy verecek cesur yürek geldi
Siz elestiriyorsunuz tabiki eleştirin ama ben eleştirince niye zorunuza gidiyor kiYürüyen merdivene binemiyor daha ülkeyi mi yönetecek diye iktidarın diliyle konuşmaya başladıktan sonra... Ben sizi ciddiye almayı bıraktım kusura bakmayın. Yine yazıyorum yazdıklarınızda hiç samimi değilsiniz.
Akp den milletvekili çalmak için İYİ parti denmiş 2. bölge için.kızlar ,teyzenize de bir el atın.sayfaları tek tek okuyamıyorum,annem bende rahatsız,onunla ilgileniyorum.
cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Onlara cevap verilince kaplan kesilmiyoruzNe oldu bana söylenenlere sesiniz çıkmıyor, onlara cevap verilince kaplan kesiliyorsunuz
Aynen geçmiş olsun. Dün bende bu haberi paylaştım sadece video koymadım. Memleketimde böyle bir olay olmuş. Bazı haber kanalları Akp liler Chp lilere saldırdı diye haber yaparken bazıları da tam tersi haber yaptılar. Siz buna güvenip paylaştınız bende Gaziantepte yaşayan yakınlarımın paylaştığı habere...Hangisi doğru zaman gösterir.Geçmiş olsun Gaziantep ....
Nasıl biri olsaydım sizin için önemi olurdu? Sizin fikirlerinizin kimin için önemi var peki? Kendinizi ne görüyorsunuz merak ettim, ben zaten Türkçeyi düzgün kullanamayanı kâle bile almam da, kaldı ki gerçekten klasmanımda bile değilsiniz de, sizin yaptığınız şey kötülük yarıştırmadır; ona kayıtsız kalamadım. Bakın karşıt bir olay da olmuş, ona cevap yok, karşılık olarak sizin fikirlerinizin önemi yok dediniz. BeBu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.
Cocugun Üstüne kaynar çay döken adamın hem de en ağır şekilde yargılanmasını istedik.
Gaziantep olayini ise ben boyle yorumluyorum.
Bende olaya şu şekilde kesin bir kanıdır da demiyorum ki... Hiç belli olmuyor , olayların bu hale gelmesine ne cumhur nede ittifak sebep olmamıştır bilinçsizce başka kesimler tarafından yapılmıştır diyebiliyorum..
Not; ( bir milletvekili adayının silahını çekip ateş açması hariç)
Videoyu bu şekilde servis edenlerin ayıbı bu.Ben dünkü videoyu instagramda gördüm kayserihaber sayfasında. Altına özel durumdaki vatandaşlar olduğu belirtilmiş. Sonra üzüldüm dalga geçtiğim için. Bu konuyu kapatalım bence. (Tetikte bekleyen duyar kasıcılar boşuna uğraşmasın. Bilmiyorduk güldük eğlendik. Bundan sonra lafı geçmez zaten.)