- 23 Aralık 2012
- 7.243
- 48.021
Ablacığım bir de belâlı bir bölgede sandık görevlisi olduk. İnşallah oramıza buramıza kurşun yemeyiz. Neyse yar ben belânın ta kendisiyim.Hepimizin temennisi bu zaten güzel ve sakin geçsin seçim günü olaysız atlatalım ülke olaraktan.
milyonlarin sesi demeyeydin iyiydiO verdiğin tepkiye aşırı güldüm; çünkü ilk gördüğüm an aynı tepkiyi içimden verdim de yazmadım. Milyonların sesi olarak ban yedin, bence değdi; üzülme!
Okudum onu ne yazmış diye sjksjkssjkO verdiğin tepkiye aşırı güldüm; çünkü ilk gördüğüm an aynı tepkiyi içimden verdim de yazmadım. Milyonların sesi olarak ban yedin, bence değdi; üzülme!
Aman aman dikkatli olmak lazım kazsız belasız bitsinde seçimde.Ablacığım bir de belâlı bir bölgede sandık görevlisi olduk. İnşallah oramıza buramıza kurşun yemeyiz. Neyse yar ben belânın ta kendisiyim.
milyonlarin sesi demeyeydin iyiydiyine yapma layloncum icinde kalsin litfen nokta koy ya anlariz biz istedigimizi yazariz bosluga
Ay çok merak ettim dedim ne dedi de ban yedi. Doğru demişsin1500 liraya bi skim alamazsınız zaten 70 euro ediyor
Düzgün derken sınırları zorlama istersen .Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Bikaç düzgün var mı derkenHepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Dolmamı dedinnnnBen gideyim de dolmami doldurayim siyaset liderlerin karnini doyurdugu gibi doyurmuyor bizi malumAllah a emanetsiniz öptüm hepinizi
Hadi ben yaşlıyımmmBikaç düzgün var mı derken
Yamuk muyuz
Ablacığım bir de belâlı bir bölgede sandık görevlisi olduk. İnşallah oramıza buramıza kurşun yemeyiz. Neyse yar ben belânın ta kendisiyim.
Aynen öyle yapıyorum buna gülüyorsanız devam edin neden sorduğumu zaten yazdım yine anlamamisiniz“Ben haklıya haklı haksıza haklı derim biliyorsunuz” diye başlayan cümlelerinize gülüyorum ama burda kısa bırakmışsınız. Neden sordunuz ki
Düzgün derken sınırları zorlama istersen .
Bikaç düzgün var mı derken
Yamuk muyuz
Hakaret etmeyecektim ki, susmam hakaret edeceğimden değil.Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Burda hiç kimse bir kaç düzgün kisi var demedi, sen 2 3 kişi hariç gerisine uslupsuz diyorsunNe oldu bana söylenenlere sesiniz çıkmıyor, onlara cevap verilince kaplan kesiliyorsunuz