Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hepimizin temennisi bu zaten güzel ve sakin geçsin seçim günü olaysız atlatalım ülke olaraktan.
Ablacığım bir de belâlı bir bölgede sandık görevlisi olduk. İnşallah oramıza buramıza kurşun yemeyiz. Neyse yar ben belânın ta kendisiyim.

O verdiğin tepkiye aşırı güldüm; çünkü ilk gördüğüm an aynı tepkiyi içimden verdim de yazmadım. Milyonların sesi olarak ban yedin, bence değdi; üzülme!
milyonlarin sesi demeyeydin iyiydi yine yapma layloncum icinde kalsin litfen nokta koy ya anlariz biz istedigimizi yazariz bosluga

1500 liraya bi skim alamazsınız zaten 70 euro ediyor
Ay çok merak ettim dedim ne dedi de ban yedi. Doğru demişsin

Dün:
2 paket mama
1 paket bez
100lü renkli plastik top
Yarım kilo zeytin
15li yumurta
Bir paket sigara
Ezcaneden bir bileklik ve d vitamini
Gidiş geliş taksi parası (toplam 80₺)
Anneciğimle mütevazi bir yemeğe toplam 1500₺ bitti
Allah bereket versin.
Paranın adı var

Eklentiler

• E30847CE-F3B7-4CFB-B196-766D05332E7C.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 24
“Ben haklıya haklı haksıza haklı derim biliyorsunuz” diye başlayan cümlelerinize gülüyorum ama burda kısa bırakmışsınız. Neden sordunuz ki
Aynen öyle yapıyorum buna gülüyorsanız devam edin neden sorduğumu zaten yazdım yine anlamamisiniz
yaziyi kısa yada uzun yazılacak durumlar vardır
Zemheri arkadaşta haklı dedi nesini uzatayım ayrıca uzun yada kısa niye sizi ilgilendirdi ki .. tuhaf keşke sizde hakli durumda doğru durumda doğru dense eleştirilecek yerde yerden yere vurulsa ...olmasi gerektigi gibi

Bazen hoşa gidilmeyen seyler olur bunlar doğrudur ve buna tepki doğru demek insanın ağrına gider ama ille de tepki vericek ya ne gerekse bunu değişik ve sacma şeylerle yapar ..Işte asıl komiklik budur

Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi. hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Hakaret etmeyecektim ki, susmam hakaret edeceğimden değil.
Reisin ve etrafindakilerin üslubu çok da mükemmel değil yani, burda karşıt görüşlü secmeni kiniyorsun üslup yüzünden, fakat desteklediğin adamın üslubuna bakmıyorsun. Üslup dersen burdan girerim konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…