Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...
Siyâset öyledir herkes herkesi ahlaktan vurur ama kimse o ahlaki sergilemez
Ne diyyeim ben hakiliya haklı derim az çok yazdıklarımdan biliyorsundur
Yürüyen merdivene binemiyor daha ülkeyi mi yönetecek diye iktidarın diliyle konuşmaya başladıktan sonra... Ben sizi ciddiye almayı bıraktım kusura bakmayın. Yine yazıyorum yazdıklarınızda hiç samimi değilsiniz.

Misler gibi delirdik.

Ben dünkü videoyu instagramda gördüm kayserihaber sayfasında. Altına özel durumdaki vatandaşlar olduğu belirtilmiş. Sonra üzüldüm dalga geçtiğim için. Bu konuyu kapatalım bence. (Tetikte bekleyen duyar kasıcılar boşuna uğraşmasın. Bilmiyorduk güldük eğlendik. Bundan sonra lafı geçmez zaten.)

Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil 😉
Doğru diyosun kendine dunya kurdu bizden çaldıklarıyla.
Milleti ayristirmadi mi hmmm
E kendinden olmayana sürtük diyen kim ? Senin sokak ağızlı askilettan değil mi ?

Ben dünkü videoyu instagramda gördüm kayserihaber sayfasında. Altına özel durumdaki vatandaşlar olduğu belirtilmiş. Sonra üzüldüm dalga geçtiğim için. Bu konuyu kapatalım bence. (Tetikte bekleyen duyar kasıcılar boşuna uğraşmasın. Bilmiyorduk güldük eğlendik. Bundan sonra lafı geçmez zaten.)
Evet o videoyu yeni gördüm.
Bu başka ama karşılıklı dans atışması yapıyorlar.
Hafif bir tebessüm ettiriyor.
Mesela
Özlem Zengin ile engin Altay in birlikte şarkı söylemeleri de cok hoştu.

Anadolu yakasında AKP nin kalesi, krolarin harman olup Kadıköye aktığı meşhur İstanbul ilçesinde tip e oy verecek cesur yürek geldi 🤣
Helal kız sana
Sizde de adalar, Kadıköy,Maltepe sol partiden..yine az değil oran.
Bir önceki seçimler 1. Bölge şöyle sonuçlanmış
17 cumhur 14 millet 4 hdp
Ki o seçimlerde yine her şey bu kadar bka sarmamisti. Bence sansi var

Esencılıs mütayyitiniz(!) Esencılıs’ın Swan’ı, inşaatları neden durdurdu:

Hepimiz kadınız Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi.
Alevisi, Sünnisi, Deisti, Ateisti.
Deprem oldu beraber ağladık.
Enkazdan çıkanlara beraber sevindik.
Evladı hasta olana şifa istedik.
Annesi ölmüşe rahmet diledik.
Görümce, elti, kayın ailesi için tavsiye verdik.
Üzüntüsü olanı teselli ettik.
Birimizin sıkıntı hepimizindi.
Birimizin sevinci hepimizin.
Kah tartıştık kah gülüştük.

Herkes için vatan bayrak değerli.
Siyasiler gelip geçici.
Yüz yüze bakmaya yüzünüz olsun.
Dertlerinizi paylaşarak azaltmaya haliniz kalsın.

Laflarınız mahalle kavgasından hallice.
Gün gelir anlarsınız vazifesi size hizmet etmek olanlar için birbirinizi kırmamanız gerektiğini, o gün geldiğinde.
Bir gün hepsi bir bir gidince, bir siz kalacaksınız geriye.

Yürüyen merdivene binemiyor daha ülkeyi mi yönetecek diye iktidarın diliyle konuşmaya başladıktan sonra... Ben sizi ciddiye almayı bıraktım kusura bakmayın. Yine yazıyorum yazdıklarınızda hiç samimi değilsiniz.
Siz elestiriyorsunuz tabiki eleştirin ama ben eleştirince niye zorunuza gidiyor ki
cIddiye alma keyfin bilir bende fikrimi yazdım hepsi bu ve yazdıklarımın içinde doğrular vardı buda hoşunuza gitmedi kısacası bu ciddiye almamanın asıl sebebi ha benim için zerre önemi yok
He bay bay canim🤣🤣

Ve ekleme yapayım her zaman seviyeli ve güzel tartıştık alıntı alarak ama görüyorum ki yanılmışım

kızlar ,teyzenize de bir el atın.sayfaları tek tek okuyamıyorum,annem bende rahatsız,onunla ilgileniyorum.

cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Akp den milletvekili çalmak için İYİ parti denmiş 2. bölge için.

Ne oldu bana söylenenlere sesiniz çıkmıyor, onlara cevap verilince kaplan kesiliyorsunuz
Onlara cevap verilince kaplan kesilmiyoruz
Genelleme yapıp bazılarınız yamuk diyemezsin
Hadi diyorsun madem sizin nereniz doğru ki?

Geçmiş olsun Gaziantep ....

Aynen geçmiş olsun. Dün bende bu haberi paylaştım sadece video koymadım. Memleketimde böyle bir olay olmuş. Bazı haber kanalları Akp liler Chp lilere saldırdı diye haber yaparken bazıları da tam tersi haber yaptılar. Siz buna güvenip paylaştınız bende Gaziantepte yaşayan yakınlarımın paylaştığı habere...Hangisi doğru zaman gösterir.

Nasıl biri olsaydım sizin için önemi olurdu? Sizin fikirlerinizin kimin için önemi var peki? Kendinizi ne görüyorsunuz merak ettim, ben zaten Türkçeyi düzgün kullanamayanı kâle bile almam da, kaldı ki gerçekten klasmanımda bile değilsiniz de, sizin yaptığınız şey kötülük yarıştırmadır; ona kayıtsız kalamadım. Bakın karşıt bir olay da olmuş, ona cevap yok, karşılık olarak sizin fikirlerinizin önemi yok dediniz. Be
Bu yorumlar sana yapılmıştı çocuk ile ilgili.
Cocugun Üstüne kaynar çay döken adamın hem de en ağır şekilde yargılanmasını istedik.

Gaziantep olayini ise ben boyle yorumluyorum.

Bende olaya şu şekilde kesin bir kanıdır da demiyorum ki... Hiç belli olmuyor , olayların bu hale gelmesine ne cumhur nede ittifak sebep olmamıştır bilinçsizce başka kesimler tarafından yapılmıştır diyebiliyorum..
Not; ( bir milletvekili adayının silahını çekip ateş açması hariç)

Videoyu bu şekilde servis edenlerin ayıbı bu.

X