Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Umarım minnoşum seçim günü tırsıyom bişile rolacak diye.insalla
insallah olmaz ablacim ..gercekten cok dikkatli olmamiz gerek .hele ki su son gunlerde ben kalabaliga girmekten bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye
hep yazdim yine yazayim adil ,sakin ,guzel bir secim olsun

Yıllardır çeşitli nedenlerle tüm siyasetçileri eleştirdik. Sağcısı solcusu geçmişteki siyasetçilerin böyle alenen mafyatik dilleri yoktu ya da ben hiç görmedim. Fakat Bahçeli'nin mafya gibi “Vücutlarına kurşun alırlar.” söylemi artık siyasetin bittiği noktadır. Bugün insan taşlayanlara gaz verip, insanları kurşunlamakla tehdit eden Devlet Bahçeli’yi hâlâ ve hâlâ destekliyorsan, senin derdin başkadır; senin gelip eleştirme hakkın yok.

insallah olmaz ablacim ..gercekten cok dikkatli olmamiz gerek .hele ki su son gunlerde ben kalabaliga girmekten bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye
hep yazdim yine yazayim adil ,sakin ,guzel bir secim olsun
Hepimizin temennisi bu zaten güzel ve sakin geçsin seçim günü olaysız atlatalım ülke olaraktan.

Ha ayrıca kime olursa olsun devlet erkanı böyle bir dil kullanamaz, böylelerinin ait oldukları yer mahalle kıraathanesidir. Geçen çıkmış farklı bir gafı, bir kere teröristlere dinsiz diyor diye kendi çapında savundu birileri. Birincisi kimse hele çeyreği nontheist olan laik bir ülkenin lideri “dinsiz” kelimesini hakaret olarak kullanamaz, ikincisi “dinsiz” bireyleri teröristlerle paralel değerlendiremez ve bağdaştıramaz.

Benden değilsen mantığı,o zaman dinsiz terörist ve sürtük oluyoruz.

Hanım abla bi anlık gaflete düştüm.secime kadar sakin kalmalıyım
O verdiğin tepkiye aşırı güldüm; çünkü ilk gördüğüm an aynı tepkiyi içimden verdim de yazmadım. Milyonların sesi olarak ban yedin, bence değdi; üzülme!

Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi. hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
baksana ordan ben nasilım hafif kamburum var ama disardan belli olmuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…