- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.342
insallah olmaz ablacim ..gercekten cok dikkatli olmamiz gerek .hele ki su son gunlerde ben kalabaliga girmekten bile korkuyorum ne olur ne olmaz diyeUmarım minnoşum seçim günü tırsıyom bişile rolacak diye.insalla
Hepimizin temennisi bu zaten güzel ve sakin geçsin seçim günü olaysız atlatalım ülke olaraktan.insallah olmaz ablacim ..gercekten cok dikkatli olmamiz gerek .hele ki su son gunlerde ben kalabaliga girmekten bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye
hep yazdim yine yazayim adil ,sakin ,guzel bir secim olsun
Bu üslupta biriyle aynı safta olmadığım için kendimle ne kadar gurur duysam azdır.Kör müsün?
Kınadı insanlar onu burada
Ülkeye aday olan adamın böyle kandirilmasi da trajikomik, şu saatten sonra hangi aklı selim insan oy verir ki?Memleket partisinde istifalar başlamış,hadi hayırlısı bakalım.Neler olacak.
Bir şey derdim ama neyse, dediginle desteklediğin uyuşmuyor, sen üslup deme bari.Bu üslupta biriyle aynı safta olmadığım için kendimle ne kadar gurur duysam azdır.
Layloncum döndü gene mapıslara düşmüşsün uslu dur azcık
Benden değilsen mantığı,o zaman dinsiz terörist ve sürtük oluyoruz.Ha ayrıca kime olursa olsun devlet erkanı böyle bir dil kullanamaz, böylelerinin ait oldukları yer mahalle kıraathanesidir. Geçen çıkmış farklı bir gafı, bir kere teröristlere dinsiz diyor diye kendi çapında savundu birileri. Birincisi kimse hele çeyreği nontheist olan laik bir ülkenin lideri “dinsiz” kelimesini hakaret olarak kullanamaz, ikincisi “dinsiz” bireyleri teröristlerle paralel değerlendiremez ve bağdaştıramaz.
Doğruluk payı var mı cidden ya ben inanmak istemiyorumÜlkeye aday olan adamın böyle kandirilmasi da trajikomik, şu saatten sonra hangi aklı selim insan oy verir ki?
Ben sıkı sıkı tembihledim onuLayloncum döndü gene mapıslara düşmüşsün uslu dur azcık
Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.Bir şey derdim ama neyse, dediginle desteklediğin uyuşmuyor, sen üslup deme bari.
Hanım abla bi anlık gaflete düştüm.secime kadar sakin kalmalıyımLayloncum döndü gene mapıslara düşmüşsün uslu dur azcık
Az söz dinlesin yani,bak bana uslu uslu duruyorum artık,böylemiydim ben valiz boşaltmadan mapısa gidiyordum geneBen sıkı sıkı tembihledim onu
"Düzgün"?Hepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki
Frenliyom bende kendimi sende öyle yap canısıHanım abla bi anlık gaflete düştüm.secime kadar sakin kalmalıyım
O verdiğin tepkiye aşırı güldüm; çünkü ilk gördüğüm an aynı tepkiyi içimden verdim de yazmadım. Milyonların sesi olarak ban yedin, bence değdi; üzülme!Hanım abla bi anlık gaflete düştüm.secime kadar sakin kalmalıyım
baksana ordan ben nasilım hafif kamburum var ama disardan belli olmuyor benceHepiniz mi aynısınız yoksa arada bir kaç düzgün varmi merak ediyorum..desene ya ne diyceksin, çok korktum agliycam simdi.hakaret etmeden de konuşmayı dene becerebilirsin belki