Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Kaybedeceklerini anladılar 15 mayis sabahı gezi olayları gibi bisey yapmaya calisacaklardir zaten ya darbe yada kargaşa ile başa geçiyorlardi o günler bitti.
Kaybedeceklerini anladılar mı? Afedersiniz o zaman bugüne kadar yapılan İmamoğlu'na saldırı (ki saldırı İmamoğluna değil Türk milletine yapıldı), Ümit Özdağ'a yapılan saldırı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı için ne diyeceğiz? Yoksa AKP de mi kaybedeceğini anladı?
Cevabı ben vereyim: Hayır. Her partinin destekçilerinin arasında çürükler var. Fakat hangi tarafın saldırgan ve nefreti sevdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz bence.

AKP’nin hep yaptığı şey, alıştık haydutluklarına. Siz bunu kınadınız mı? Neyi yarıştırmaya geldiniz? İki de bir şunu kınadınız mı bunu kınadınız mı? Gelin kınayın tutan mı var? Samimiyetsiz saçmasapan karşılaştırmalar.

Tamam da güzel kardeşim, bunlar hayat güllük gülistanlıkken konuşulacak felsefi konular. Her iki tarafında hataları var evet, zaten bu yüzden hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı önemli diyoruz. Bunu da bize kim vadediyor? Kılıçdaroğlu. Ha yapmazsa onu da eleştiricz. Takım tutar gibi parti tutanları en çok eleştirenler millet ittifakını savunanlar zaten.

Sizin fikirlerinizin önemi yok şu ana kadar benim için hiç olmadı... Dediğiniz gibi olsaydı buralar bugün dünden itibaren kaynardı diye düşünüyorum....

Halk TV yi izlemeyi bırakıp gerçekleri izleseydiniz suan kimin saldırgan kimin provoke olduğunu bilirdiniz çamur at izi kalsın da yemiyo artık kimse herseyin görüntüleri çıktı ortaya..ayrıca taraf olduğunuz partinin geçmişini bi okuyun darbeler muhtıralar olmadan bi yere gelebilmis mi?

Reis in istanbul mitingini gölgelemek için Erzurum olaylarını çıkardılar onuda ellerine yüzlerine bulaştırdilar kendi kendilerini taslatmaya başladılar son çırpınışları
Artık uğraşmıycm, bu fotoğrafı atıcm, siz de öyle yapın arkadaşlar

Eklentiler

• A1F1842D-116E-47E4-A450-B3AD339F863B.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 34
Yeter artık cidden varsa yoksa hükümet sizler için,saldırgan arıyorsanız dönüpte tuttuğunuz partiye bakın.
Doğru tabi tüm gerçekler a haber akit demi.

Bu zihniyetlerin konuşmasını engelleyerek başlayabiliriz.

Hangi partiden olduğumu nerden anladınız hanımefendi? Belki ben zafer partiyi tutuyorum? Ayrıca Halk TV'nin televizyonda hangi kanalda olduğunu bile bilmiyorum. Fakat ''taraf olduğunuz parti'' derken CHP'den bahsediyorsanız, Atatürk'le başlayan ilk yıllarında altın dönemleri yaşatan partidir. Atatürk'ten sonra yapılan siyasi başarısızlıklar, CHP'nin tümünü kaplamaz, o dönemi kapsar ve biter. Bu arada silah atılması demişsiniz, tarafları durdurmak için havaya ateş açılması gayet normal, polisin de sık sık yaptığı bir şeydir ve doğru bir uygulamadır. Ben CHP'nin saldırmasını asla savunmuyorum, hatta duymak isterseniz kınıyorum da. Ama bu saldırganlığı ilk kim başlattı, ''taş atma'' yöntemini kim çıkardı bir dönüp bakalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…