Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bence hepimiz akp nin gazilerindeniz:olamaz:
Bugün kim böyle ateşli savunuyor
Deynepim o olduğunu düşün
O yüzden akılda kalmış
Bana kalırsa sinan ateşi katlettikten sonra biri dahada mhp diyorsa ciddi ahlak sorunları vardır
MHp li değilim ama araştırdım adam dürüst kalifiye cesur vatan sever biri
Bu adamın öldürülmesi hiç mi kanlarına dokunmuyor
Mhp seçmeni cumhur ve millet ittifakında yarı yarıya dağılmış durumda
Deynepin değişmesi demek beni ciddi anlamda umutlandırıyor o derece🤣

Muharrem ince için yazdıklarımın hepsine katıl lütfen🤣
İnanki kemal beye tercih edilebilecek tekbir tarafı dahi yok😅
Adamın derdi kemal beye düşmanlığı
İkinci tura kalsa gene kemal beyi desteklemez
ben yine aksine destekleyecegini dusunuyorum 2. tura kalirsa

Hangi partiden olduğumu nerden anladınız hanımefendi? Belki ben zafer partiyi tutuyorum? Ayrıca Halk TV'nin televizyonda hangi kanalda olduğunu bile bilmiyorum. Fakat ''taraf olduğunuz parti'' derken CHP'den bahsediyorsanız, Atatürk'le başlayan ilk yıllarında altın dönemleri yaşatan partidir. Atatürk'ten sonra yapılan siyasi başarısızlıklar, CHP'nin tümünü kaplamaz, o dönemi kapsar ve biter. Bu arada silah atılması demişsiniz, tarafları durdurmak için havaya ateş açılması gayet normal, polisin de sık sık yaptığı bir şeydir ve doğru bir uygulamadır. Ben CHP'nin saldırmasını asla savunmuyorum, hatta duymak isterseniz kınıyorum da. Ama bu saldırganlığı ilk kim başlattı, ''taş atma'' yöntemini kim çıkardı bir dönüp bakalım lütfen.
Uğraşmayın anlamıyorlar zaten,varya yoksa onlara taş atılması.

Gezi’de çoluğu çocuğu sokak aralarında tarumar ettiniz. Bunu kınayan oldu mu şunu kınayan oldu mu diye yarıştırarak kendilerince insanlık şovu yapıyorlar güya.
Kimse de şunlardan bahsetmiyor: o dönemde bir kararname veya genelge ile (onu net hatırlamıyorum) ambulanslarda doktor bulundurma zorunluluğu kaldırıldı. Hatta şöyle birşey de yapıldı: mesela sen doktorsun, orada bulunuyorsun ve bir yaralıya müdahale ediyorsun. Ambulans geldikten sonra artık hastaya dokunamazsın, dokunursan suçlu sayılıyorsun. Ee paramedik dediğin insan 2 yıl eğitim almış bir insan. Doktorla o bir mi?

Sizin fikirlerinizin önemi yok şu ana kadar benim için hiç olmadı... Dediğiniz gibi olsaydı buralar bugün dünden itibaren kaynardı diye düşünüyorum....
Nasıl biri olsaydım sizin için önemi olurdu? Sizin fikirlerinizin kimin için önemi var peki? Kendinizi ne görüyorsunuz merak ettim, ben zaten Türkçeyi düzgün kullanamayanı kâle bile almam da, kaldı ki gerçekten klasmanımda bile değilsiniz de, sizin yaptığınız şey kötülük yarıştırmadır; ona kayıtsız kalamadım. Bakın karşıt bir olay da olmuş, ona cevap yok, karşılık olarak sizin fikirlerinizin önemi yok dediniz. Ben ülkemde bu tarz magandalıkları kim tarafından yapılırsa yapılsın desteklemem. Savaşa gitmiyoruz, en çok korktuğum şeyin de bu olayların büyümesi olduğunu defalarca yazdım. Ödümüz ağzımızda bekliyoruz. Her şeyi burada paylaşmıyoruz demek, destekliyoruz demek değildir.

Bırakın standı, iki üç kendi çapında magandayı. MHP lideri Bahçeli kurşun yerler diyerek insanları tehdit etti. Liderden bahsediyoruz. Sinan Ateş, faili meçhul cinayete kurşunlarla kurban gitti. Organize kötülük, suç şebekesi, mafyalaşmış bir yapı var; tehdit dili, kurşun ağzından düşmeyen liderlere oy veriyorsanız, böyle ucuz şovlar yapmayın.

kızlar ,teyzenize de bir el atın.sayfaları tek tek okuyamıyorum,annem bende rahatsız,onunla ilgileniyorum.

cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Bence istanbul her bölgede tipin şansı vardır. Ama adayı da incelemek lazım. Tanınan biriyse ihtimal yükselir. Karşısında hdp adayı kim, oradan diğerine oy kayar mı?

Ben oyum akpye kayar diye düşünemiyorum artık. Her koşulda her oy tipin hanesine bir şekilde yazılıyor. Bu desteğe ihtiyaçları var. Vekil çıkaramasa bile türkiye yüzdesi etkilenir.

Bir de cumhur başkanı değilirse akpnin eski gücü kalmayacak. Ülke yararına olan şeylere hayır diyecek cesaretleri olacağını sanmıyorum. Sosyal linç yerler. Oyları daha da düşer. Medyadaki güçleri de eskisi gibi olamayacak.

X