Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Allah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
2011 i hatirliyon mu sen

Abi nasıl ya? Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?
Umutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zaten

Umutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zaten
Bizim burada Bahçe ilçesi var anamın da köyü orada. Bahçe de yaşayanlar da bizim x köyünden diyorlar. Jdjdjd

Eveet. Sırf onun adına bir bölüm ormanlık yakıldı bilinçli,sonra da o yanan yere Devlet Bahçeli hatıra Ormanı adını verdiler.kdjdj Neyse ben aradan çekikeyim, hazır sahipleneni varken.
Kimseye iteleyemezsin boşuna uğraşma ahsjjsjsj

Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler.
Yahu bu kadayıflaşmış siyasilerden bir kurtulamadık. Zerre’nin Bahçe dediği yerde domates salatalık yetiştirse de siyaseti bıraksa keşke Bizden çıktı kardeşim, bize itelemeyin; bizde bol bol var hangisini nereye iteleyeceğimizi şaşırıyoruz Z Zerre

Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler.
Annem de o ilçeden. Ama anne tarafım akpli.
Bazen çok kışkırtmalı şeyler düşüyo sosyal medyama. Hemen whatsApp durumunda paylaşıyorum. Altına da kahkaha emojileri koyuyorum iyice renklendiriyorum. Sonra o durumu gören kuzenlerim annemi arıyorlar. Annem diyo gene ne paylaştın da dellendi bunlar. Şfldkd

Sizinki daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…