Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Işıd a destek veriyor dedi sizinkiler ama savcılık delil sorunca köşe bucak kaçan yine sizinkiler. Ordu suriyeye girip PKK yı Işıd ı vurunca ne işimiz var suriyede diyenler gene sizinkiler.
Savcılık mı
Allah iyiliğinizi versin:KK30:
Suriye içimize girdi biz mi suriyeye girdik sanki
Suriyede türkiyedeki kadar suriyeli yok
Neyse kime ne anlatıyorsam

Anlamıyorlar, ülkede ne oluyor ne bitiyor haberleri yok.
Transtalar bir uyanacaklar ülke nerde diye🤔ülke diye afgan suriyeli bir topluluk ve süpriz
Bizim zeka avrupada abd de
Suriyeli afgan lı okuma yazma bilmeyen terör kan savaş görmüş psikolojileri bozuk bir kitle bizim ülkede
Biz bunu hak ediyoruz valla

Transtalar bir uyanacaklar ülke nerde diye🤔ülke diye afgan suriyeli bir topluluk ve süpriz
Bizim zeka avrupada abd de
Suriyeli afgan lı okuma yazma bilmeyen terör kan savaş görmüş psikolojileri bozuk bir kitle bizim ülkede
Biz bunu hak ediyoruz valla
Oy alamayacağını biliyor, Suriyelileri, afganlari o yüzden soktu ülkemize. Onlar da Erdoğan Erdoğan diye geziyor. Cidden midem bulanıyor gördükçe.

Bencil olmak istemiyorum, çocuklarımıza güzel gelecek ve ülke bırakmak istiyorum.
Sorun sadece zamlar değil ki.. bir sürü sorun var..
Ya hiçbir suça ceza yok. Elin katili bilmem neyi elini kolunu sallayarak dolanıyor etrafta,bizlere de korkmak,bazen de ölmek düşüyor.

Ya hiçbir suça ceza yok. Elin katili bilmem neyi elini kolunu sallayarak dolanıyor etrafta,bizlere de korkmak,bazen de ölmek düşüyor.
Adalet yok işte. Ülkemizde çoğu şeyin değişmesi lazım.
Taksim'de patlama olduğu zaman, iç işleri bakanı Süleyman Soylu Suriyelilere ev dağıtıyordu 🤢
Suriyeliler kadar değerli alamadık. Bizim ödediğimiz vergiler onlara gidiyor.

Ben bu düzene evet demek istemiyorum.. daha kötüsü olur diye de oy vermek istemiyorum. Çoğu kişi de bu şekilde oy veriyor bana göre bencillik.

Oy alamayacağını biliyor, Suriyelileri, afganlari o yüzden soktu ülkemize. Onlar da Erdoğan Erdoğan diye geziyor. Cidden midem bulanıyor gördükçe.
Cumhur ittifakı zaten kazanamaz lakin kazanmak için herşeyi yapacaklar
Bu normal bir seçim değil olmayacak
Var olma söz konusu

Adalet yok işte. Ülkemizde çoğu şeyin değişmesi lazım.
Taksim'de patlama olduğu zaman, iç işleri bakanı Süleyman Soylu Suriyelilere ev dağıtıyordu 🤢
Suriyeliler kadar değerli alamadık. Bizim ödediğimiz vergiler onlara gidiyor.

Ben bu düzene evet demek istemiyorum.. daha kötüsü olur diye de oy vermek istemiyorum. Çoğu kişi de bu şekilde oy veriyor bana göre bencillik.
Benim hiçbir siyasiye güvenim yok ama durumumuz ortada.

İnsAllah dediğin gibi kazanamaz
Kazanamaz
Doğuda %90 millet
Karadeniz %50 millet
Kıyı kesimler %90 millet
İçanadolu biraz daha yüksek olabilir cumhur ittifakı lakin kararsızlar çok önemli burada
Cumhur itifakının oy oranı %25 geçmez

Kazanamaz
Doğuda %90 millet
Karadeniz %50 millet
Kıyı kesimler %90 millet
İçanadolu biraz daha yüksek olabilir cumhur ittifakı lakin kararsızlar çok önemli burada
Cumhur itifakının oy oranı %25 geçmez
Bende senin gibi düşünüyorum ama bir şekilde kazanıyor, bende anlamıyorum ..🤨

X