Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Madem çok araştırmacısınız şuan ki Adalet bakanı neden görevde söyler misiniz?
Bekir Bozdağ fetöcü değil aksine fetöcülerin (özellikle hakim ve savcıların) korktuğu bir adam. Çünkü acıması yok. 15 temmuzda bombalanan mecliste sığınaklara kaçmaya çalışanlara bize yakışan burada ölmektir diyen bir adam. Sizinkilerden böyle bir teklif geldide bizmi bilmiyoruz.

Yoo biz o zaman da "bunlar dini kullanarak devlete sızıyor , laikliğe aykırı" diyorduk, hala daha aynı şeyi diyoruz. Sen zannediyorsun ki fetoculer darbe yaptılar sol görüşlüler zil takıp oynadılar. Böyle bir dünya yok kesinlikle. Ağzına dini alıp insanları kendine çekmeye çalışan, Atatürk ilkelerine aykırı davranan herkesten nefret ediyoruz, bilmemne tarikatı bunların başında gelir. Çünkü bizim ovundumuz atamızin ilk işi tarikatlari kapatmak olmuş nasıl bir tarikatın darbe yapmasına sevindigimizi düşünürsünüz?

Şimdi siz bunlara da montaj dersiniz :) Gerçekler ne kadar saklanmaya çalışılsa da ortada ama sizler görmek istemiyorsunuz. Adım gibi eminim iktidar değişince herkes eski iktidarı kötüleyecek ve zamanında fetöcülerin ben hiç fetöyü desteklemedim dediği gibi ben AKP ye hiç oy vermedim diyecek.

Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.
Merakınızı gidereyim;

1923-1938 Yılları Arasında Türkiye'de Kurulan Fabrikalar
1. Ankara Fişek Fabrikası (1924)
2. Gölcük Tersanesi (1924)
3. Şakir Zümre Fabrikası (1925)
4. Eskişehir Hava Tamirhanesi (1925)
5. Alpullu Şeker Fabrikası (1926)
6. Uşak Şeker Fabrikası (1926)
7. Kayseri Uçak Fabrikası (1926)
8. Kırıkkale Mühimmat Fabrikası (1927)
9. Bünyan Dokuma Fabrikası (1927)
10. Eskişehir Kiremit Fabrikası (1927)
11. Kırıkkale Elektrik Santrali ve Çelik Fabrikası (1928)
12. Ankara Çimento Fabrikası (1928)
13. Ankara Havagazı Fabrikası (1929)
14. İstanbul Otomobil (Ford) Montaj Fabrikası (1929’da anlaşma onaylandı)
15. Kayaş Kapsül Fabrikası (1930)
16. Nuri Killigil Tabanca, Havan ve Mühimmat Üretim Tesisleri (1930)
17. Kırıkkale Elektrik Santrali ve Çelik Fabrikası (1931)
18. Eskişehir Şeker Fabrikası (1934)
19. Turhal Şeker Fabrikaları (1934)
20. Konya Ereğlisi Bez Fabrikası (1934)
21. Bakırköy Bez fabrikası (1934)
22. Bursa Süt Fabrikası (1934)
23. İzmit Paşabahçe Şişe ve Cam Fabrikası (1934 temel atma)
24. Zonguldak Antrasit Fabrikası (1934 temel atma)
25. Zonguldak Kömür Yıkama Fabrikası (1934)
26. Keçiborlu Kükürt Fabrikası (1934)
27. İsparta Gülyağı Fabrikası (1934)
28. Ankara. Konya, Eskişehir ve Sivas Buğday Siloları (1934 meclis onayı)
29. Paşabahçe Şişe ve Cam Fabrikası (1935)
30. Kayseri Bez Fabrikası (1934 temel atma)
31. Nazilli Basma Fabrikası (1935 temel atma)
32. Bursa Merinos Fabrikası (1935 temel atma)
33. Gemlik Suni İpek Fabrikası (1935 temel atma)
34. Keçiborlu-Kükürt Fabrikası (1935)
35. Ankara Çubuk Barajı (1936)
36. Zonguldak Taş kömürü fabrikası (1936)
37. Barut. Tüfek ve Top Fabrikaları (1936)
38. Nuri Demirağ Uçak Fabrikası (1936)
39. Malatya Sigara Fabrikası (1936)
40. Bitlis Sigara Fabrikası (1936)
41. Malatya Bez Fabrikası ( 1937 temel atma)
42. İzmit Kağıt ve Karton Fabrikası (1934 temel atma)
43. Karabük Demir Çelik Fabrikası (1937 temel atma)
44. Divriği Demir Ocakları (1938)
45. İzmir’de klor fabrikası (1938 temel atma)
46. Sivas Çimento Fabrikası (1938 temel atma)

Google arama motoru

1923-1938 Yılları Arasında Türkiye'de Kurulan Fabrikalar

Vallahi de billahi de öyle olacak,hep beraber göreceğiz.

Bir söz okumuştum.

"Sevdiklerinizle siyaset yapmayınız. Zira siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam ederken, siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız."

Ne kadar doğru değil mi? Herkes kendi düşüncesini söylüyor, savunuyor ama bir diğerinin fikrini değiştiremiyor. Her iki ittifaka da körü körüne bağlanmış insanlar varken pek birşey konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bazılarına bin kere de bu siyah değil aslında bu beyaz desen, hayır bu kesinlikle siyahtır diyor ve bunu savunuyor.
Herkese sevgiler

Ezbere konuşuyorsunuz. Annem babam beş vakit namazlı, dindar insanlar. Babam her gün açar Kuran’ını okur, senelerdir orucunu kaçırmaz. Tüm hayatını bu çizgide yaşamış biri. Kaç senedir büyük bir hevesle hac çıkmasını bekliyor. Neyse. Kardeşim lise giriş sınavlarında çok iyi bir puan alınca cemaatin okullarından aradılar evi. Babamın verdiği cevap: Benim size emanet edecek evladım yok.

2010 yılında yapılan referanduma hayır dediği için sen ne biçim Müslümansın tepkisiyle karşılandı. Biz çok mu zekiydik de anladık bu tehlikeyi? Hayır. Her şey gün gibi ortadaydı. Akpliler anlamak istemedi. FETÖ yargı başta olmak üzere devletin tüm kadrolarını ele geçirsin diye yapılmış bir referandumdu. El birliğiyle buna evet dendi. 15 Temmuz’u bu kadar sahiplenmeleri de vicdan azabından sanırım. Bu ülkeye böyle gruplardan, cemaatlerden, tarikatlarden asla hayır gelmedi, gelmeyecek de. Buna direnmek, hayır demek dinsizlik değil olsa olsa vatanseverliktir.

Son düzenleme:
Geçmiş seçimlerde gene bu anket konusu açılmıştı ve o zaman birisi şöyle demişti
"Gerçek seçimde buradaki anketin tam tersi oluyor yaa o zaman gene Akp alacak"

:d :d

Anket sonucunu görünce o üyenin isyanını hatırladım

Allah ülkemizi ve milletimizi feraha çıkarsın diyorum

Ateş olmayan yerde

İnsan anasını babasını bu kadar savunmaz valla pes. Klasik bir laf var ya,gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır diye,işte ben o zaman merak ediyorum sizleri.

Yesin sizi fetöcüler. Bu da ban sebebi olur mu ki? Banlanınca dedim ki senin ne işin var oralarda yazma bir daha. Şimdi bu ve bunun gibi yorumları görünce ben ellerimi zapt edemiyorum. Aslında sizlere laf da anlatılmaz biliyorum ama diyorum ya işte kendimi tutamıyorum.

Birine gömeceksen hemşehrine göm. Bu aralar en güzel dualarımı ona yolluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…