Muharrem ince detay sadece ya, asıl bomba diğerleri. Ama anlayana tabi, soruşturmalar yapıldıkça bunların çoğu çıkacaktı zaten ortaya, kemik kitle bunlara inanmaz ki, agam çıkıp 'devletin sırlarını ifşalıyorlar, kimsenin özel hayatına müdahalemiz bu konuda yorumumuz yoktur' der. Lgbt candır diyerek de final yapar. Bitti gitti. Daha önce izledik biz bu filmdenVarsa tabi ki yayınlar. Bu kişi şuan bildiğim kadarıyla yurtdışında ve açıkladığı tüm suçlarla aslında kendini de ifşa ediyor. Birlikte yaptık hepsini diyor. Savcıların bu suçları araştırması lazım. Olay sadece Muharrem İnce den ibaret değil çünkü.
2006 yılında onu tedavi eden doktor epilepsi teşhisi koyuyor ve beş ay sonra grip nedeniyle ölüyor.Doktor Fethiye Sümer Güllap.1 saat önce başka video yayınlamış epilepsi ile ilgili bence o daha çok konuşulsun diye hemen yayinlamiyor
Bilmiyorum ilk ifşalara başladığında Twitter da hesabım yok demişti. Sonra bir tane hesap açtı ben onu takip ediyorum. Takip ettiğim hesap başka bir hesabı gösterip bu benim değil dedi.Aynen ya hiç sormaben hepsini okudum yolsuzluk ifşalarının,kanım dondu. bu hesap gerçek mi sence?
Etkileyen video değil de video yüzünden giden 4 yıl olacak. Bomba nokta orasıSizce video yayınlanınca ne olur? Gidişatı ne yönde etkiler peki?
Hiç bilmiyorum. Ben bu videodan çok yolsuzluk videolarıyla daha çok ilgileniyorum ve araştırılmalarını istiyorum.Sizce video yayınlanınca ne olur? Gidişatı ne yönde etkiler peki?
İlk kez Cevheri Güven'e konuşmuş sanırım.Bilmiyorum ilk ifşalara başladığında Twitter da hesabım yok demişti. Sonra bir tane hesap açtı ben onu takip ediyorum. Takip ettiğim hesap başka bir hesabı gösterip bu benim değil dedi.
İnce dosyasını kapatacağım, çok önemli bir p...... değil demiş az önce. Artık video ile mi kapatacak nedir? Çok da önemli değil havası da veriyor gibi.Etkileyen video değil de video yüzünden giden 4 yıl olacak. Bomba nokta orası
Ay yine mi geldin. Dar giydi diye bir meydan dayağı yemediği kalan hatta bazen onu da yiyen kızlarımız da var. Tek videoyla bütün millet ittifakı seçmenini mi damgalıyorsun. Geç bunları hadi
Tamam benim takip ettiğimle aynıBilmiyorum ilk ifşalara başladığında Twitter da hesabım yok demişti. Sonra bir tane hesap açtı ben onu takip ediyorum. Takip ettiğim hesap başka bir hesabı gösterip bu benim değil dedi.
Ay yine mi geldin. Dar giydi diye bir meydan dayağı yemediği kalan hatta bazen onu da yiyen kızlarımız da var. Tek videoyla bütün millet ittifakı seçmenini mi damgalıyorsun. Geç bunları hadi
Gelip giderken sana mı soruyorduk..keşke tek video olsa hergun 3 5 tane video çıkıyor hatta hızını alamayıp cumhurbaşkanın torununu parçalamak isteyen şizofren lerde bitmiyorAy yine mi geldin. Dar giydi diye bir meydan dayağı yemediği kalan hatta bazen onu da yiyen kızlarımız da var. Tek videoyla bütün millet ittifakı seçmenini mi damgalıyorsun. Geç bunları hadi
Konum videosu gelmiş. Yazışıyor, sonra da konum gönderiyor karşıdaki kişiye.Bir Video gelmiş
Bir o kadar da açık kadın benzer saldırılara uğruyor. Doğru hakediyorlar asla demem ama bunlar akp hükümetteyken de yaşanmaya devam etti, kesilmiş bitmiş değiller.Gelip giderken sana mı soruyorduk..keşke tek video olsa hergun 3 5 tane video çıkıyor hatta hızını alamayıp cumhurbaşkanın torununu parçalamak isteyen şizofren lerde bitmiyor
Saadet partisinin çalışmaları gerçekten muazam
Bunlarda Saadet Partili bacılarımız