Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ah ablacım üzerler bizi, fazla dürüst geliriz siyasete

Numarayı sorgulayanlar var, doğru çıkmış numara.
Fake fotoya kanmış olabilir mi diyorsun? Ay olabilir mi dersin? Yani kocaman adam, hiç mi ayıkmamıştır durumdan?
Erkekler böyle şeyleri sorgulamaz, ERKEĞİMMMMM de yeter. Kemerin altındaki devreye girince beyin devreden çıkıyor.

İyi ki uçkur işleri Ortadoğu’da prim yapar anca dedim. Ne kadar seküler diye de tanımlasak kendimizi ifşa bekliyoruz, kınayıp kınayıp biriniz de link atmıyor diye hayıflanan dayılar gibi hissettim
İfşalanan kendin değilsen bir rahatlık oluyor di mi?
O değil de hiçbir sosyal medya hesabım yoktur diye açıklama yapmış Ali Yeşildağ. Ay kim doğru söylüyor?

Ya istese gerçeğini bulurdu, o ne öyle abaza feysbuk dayısı gibi.
Ya kanka ne abarttınız bu kart zampara dayıyı, atılmış işte taze nude, havada kapmış eti kaplan gibi, erkekler öyle sorgulayayım demez ki. Bakma füzyon, yapay zeka dediğine, bir tane pıttığa homo erectusa dönüşüyor.

Videolar ne peki, ben mi çekip atıyorum onları
İşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.
Ya bir de madem ifşa edeceksin, hemen çat diye etsene. Edecek olan hemen eder bence. Yarına saati niye veriyor? İşte o vakte kadar bir şekilde engellesinler beni diye mi? Ya da elinde bir şey olmadığı için mi?

Sizler için koleksiyonumu açtım.
En lerimden bir sahne

İfşalanan kendin değilsen bir rahatlık oluyor di mi?
O değil de hiçbir sosyal medya hesabım yoktur diye açıklama yapmış Ali Yeşildağ. Ay kim doğru söylüyor?
Youtube da paylaşım yapıyor aslında. Twitter da ki hesaplar sahte olsa bile paylaşılan videolar o adamın videoları. Deepfake değilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…