- 9 Şubat 2010
- 17.902
- 39.959
Bu iyi niyet ve kucaklayıcılık ifadesi, gaz verenleri bulmak lazım. Bence yanlış da olsa güzel bir hareket olmuş. Çocuk da ders almıştır belki15 yaş hareketlerinin sonucunu tartabileceği bir yaş bence
Yalan yaaa yalanTrajikomik bir durum.
Kilicdaroglu nün da pensilvanya kaseti var diyor İlknur ince.
Şimdi neden kilicdaroglu na sardılar anlamadim.
Zamanı da aynı çanağa pislemişler. Yakın vadede ifşa ettikleri bunun çok miktarda parasına çökmüş. O da açmış ağzını yummuş gözünüAli Yeşildağ olayı ne biri bana özet geçebilir mi?
Ah ablacım üzerler bizi, fazla dürüst geliriz siyaseteBir daha ki seçime burdaki kadınlar toplanıp bir parti adı altında birlik olsa ...bu kadar siyasi politik tarihi geçmişi geleceği herşeyi bilen kadınlar bir parti yapsa ve yeni seçime katılsa
En azından bu kadar bilgi boşa gitmemiş olurdu
Hiç erkeğin olmadığı bir siyasî parti...Ne muazzam olurdu
Erkekler böyle şeyleri sorgulamaz, ERKEĞİMMMMM de yeter. Kemerin altındaki devreye girince beyin devreden çıkıyor.Numarayı sorgulayanlar var, doğru çıkmış numara.
Fake fotoya kanmış olabilir mi diyorsun? Ay olabilir mi dersin? Yani kocaman adam, hiç mi ayıkmamıştır durumdan?
Ponçik kalbimiz kırılırAh ablacım üzerler bizi, fazla dürüst geliriz siyasete
O da doğru. Clinton olayı mesela, dünya üzerindeki skandallara bakarsak pek de öyle düşünen insan işine benzemiyor.Erkekler böyle şeyleri sorgulamaz, ERKEĞİMMMMM de yeter. Kemerin altındaki devreye girince beyin devreden çıkıyor.
Tabii yalan.Yalan yaaa yalan
İfşalanan kendin değilsen bir rahatlık oluyor di mi?İyi ki uçkur işleri Ortadoğu’da prim yapar anca dedim. Ne kadar seküler diye de tanımlasak kendimizi ifşa bekliyoruz, kınayıp kınayıp biriniz de link atmıyor diye hayıflanan dayılar gibi hissettim
Bilmiyorumİngiltere, işlerini yapması icin Amerika'yi kullanmiyor mu? Ben öyle duydum ama belgeli kanitli bir şey bilmiyorum.
Bilenler aydinlatabilir mi?
ZemheriPoyraz noegthy
Ya kanka ne abarttınız bu kart zampara dayıyı, atılmış işte taze nude, havada kapmış eti kaplan gibi, erkekler öyle sorgulayayım demez ki. Bakma füzyon, yapay zeka dediğine, bir tane pıttığa homo erectusa dönüşüyor.Ya istese gerçeğini bulurdu, o ne öyle abaza feysbuk dayısı gibi.
Haydaaaa, ilknura mı kaldı savaşmak. Kocasını boğsun o önce, türkiyeye rezil oldular şu anTrajikomik bir durum.
Kilicdaroglu nün da pensilvanya kaseti var diyor İlknur ince.
Şimdi neden kilicdaroglu na sardılar anlamadim.
Videolar ne peki, ben mi çekip atıyorum onlarıİfşalanan kendin değilsen bir rahatlık oluyor di mi?
O değil de hiçbir sosyal medya hesabım yoktur diye açıklama yapmış Ali Yeşildağ. Ay kim doğru söylüyor?
Sedat Peker in de zamanında bahsettiği , Erdoğanın kasası 3 kardeşten biri. Kardeşleri paraların üstüne çöküp buna vermemişler. Bu da onları ifşa ediyor.Ali Yeşildağ olayı ne biri bana özet geçebilir mi?
İşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.Videolar ne peki, ben mi çekip atıyorum onları
Ya kanka ne abarttınız bu kart zampara dayıyı, atılmış işte taze nude, havada kapmış eti kaplan gibi, erkekler öyle sorgulayayım demez ki. Bakma füzyon, yapay zeka dediğine, bir tane pıttığa homo erectusa dönüşüyor.
Youtube da paylaşım yapıyor aslında. Twitter da ki hesaplar sahte olsa bile paylaşılan videolar o adamın videoları. Deepfake değilse tabiİfşalanan kendin değilsen bir rahatlık oluyor di mi?
O değil de hiçbir sosyal medya hesabım yoktur diye açıklama yapmış Ali Yeşildağ. Ay kim doğru söylüyor?
Evet o yapmış. Kumpas yani ama sahte denmiyor.Yeni bi açıklama yaptı adam kaset olaylarını Tayyip abim düzenledi mi diyor ben mi yanlış anlıyorum