Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
İşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.
Ya bir de madem ifşa edeceksin, hemen çat diye etsene. Edecek olan hemen eder bence. Yarına saati niye veriyor? İşte o vakte kadar bir şekilde engellesinler beni diye mi? Ya da elinde bir şey olmadığı için mi?
Günlerdir video paylaşıyor hepsinin sırası var diyor.

İşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.
Ya bir de madem ifşa edeceksin, hemen çat diye etsene. Edecek olan hemen eder bence. Yarına saati niye veriyor? İşte o vakte kadar bir şekilde engellesinler beni diye mi? Ya da elinde bir şey olmadığı için mi?
Saat veriyor yankı uyansın daha çok kişi izlesin diye bence neden engellenmek istesin ki

Sizce yayınlar mı böyle bir şey varsa? Yoksa aba altından sopa göstermek mi bu?
Varsa tabi ki yayınlar. Bu kişi şuan bildiğim kadarıyla yurtdışında ve açıkladığı tüm suçlarla aslında kendini de ifşa ediyor. Birlikte yaptık hepsini diyor. Savcıların bu suçlamaları araştırması lazım. Olay sadece Muharrem İnce den ibaret değil çünkü.

Magazin kısmı daha çok ilgi çektiği için arada bu tarz paylaşımlar yapacaktır. Günlerdir yolsuzlukları anlatıyor Muharrem İnce olayı kadar ilgi çekmedi
Aynen ya hiç sorma🫣 ben hepsini okudum yolsuzluk ifşalarının,kanım dondu. bu hesap gerçek mi sence?

Varsa tabi ki yayınlar. Bu kişi şuan bildiğim kadarıyla yurtdışında ve açıkladığı tüm suçlarla aslında kendini de ifşa ediyor. Birlikte yaptık hepsini diyor. Savcıların bu suçlamaları araştırması lazım. Olay sadece Muharrem İnce den ibaret değil çünkü.
Sizce video yayınlanınca ne olur? Gidişatı ne yönde etkiler peki?

X