- 19 Mayıs 2020
- 46.468
- 207.932
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diego bir dur Allah'ını seversen zaten ortalık karışık yazacaktım da abladan ürktüm.Bi dur ızgaram
Ortalık karışık
Gaziantep
Yine de kontrol et derim. Evet çıkar ama belki Chp ye verdiğin oy Akp den 1 milletvekili eksiltebilir.Karar verdim vekillik için oyum tip'e bu insanlar mecliste olmalı, benim ilimden chp vekili her koşulda çıkar
Gaziantep
Poliste bu durumdan rahatsız gibi geldi bana ben ateş edemem havaya siz ateş edin demiş. Polis şuan için emir kulu hükümet değişince o da prangalarından kurtulacak.Benim seçim sonrası korkumun sebebi yok
Polis neyi seçecek? Ne taraftan yana olacak?
Hepimizi paranoyaklaştık ama sakin olmamız lazım gidecekler.Burnuma pis kokular geliyor,bunlar iç savaş çıkartıp seçimi iptal etmeye mi çalışıyor acaba?Kafayı yiyeceğim artık ya.
Süleyman Demirel: "İktidarın değişeceğini anladığı gün trafik polisinin bile tutumu değişir."Poliste bu durumdan rahatsız gibi geldi bana ben ateş edemem havaya siz ateş edin demiş. Polis şuan için emir kulu hükümet değişince o da prangalarından kurtulacak.
Geçen biri paylaşmıştı burada.Burnuma pis kokular geliyor,bunlar iç savaş çıkartıp seçimi iptal etmeye mi çalışıyor acaba?Kafayı yiyeceğim artık ya.
15 Temmuz'da da köprüde tuhaf tuhaf tipler vardı.Çok tehlikeli bir iktidar,iktidarda kalmak için yapmayacağı bir şey yok.Geçen biri paylaşmıştı burada.
Elleri bomboş sınırdan koşarak içeri giriyorlardı akın akın.
O zaman için cız etmişti.
Dedem yaa
Senin dayın yok kilise mezunu oldugum halde ben bile 30 u gecerdim masallah