Böyle deepfake yapılabiliyorsa kendine bile güvenme artık. En ufak falso yokYoutube da paylaşım yapıyor aslında. Twitter da ki hesaplar sahte olsa bile paylaşılan videolar o adamın videoları. Deepfake değilse tabi
Günlerdir video paylaşıyor hepsinin sırası var diyor.İşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.
Ya bir de madem ifşa edeceksin, hemen çat diye etsene. Edecek olan hemen eder bence. Yarına saati niye veriyor? İşte o vakte kadar bir şekilde engellesinler beni diye mi? Ya da elinde bir şey olmadığı için mi?
Sizce yayınlar mı böyle bir şey varsa? Yoksa aba altından sopa göstermek mi bu?Günlerdir video paylaşıyor hepsinin sırası var diyor.
Saat veriyor yankı uyansın daha çok kişi izlesin diye bence neden engellenmek istesin kiİşte Twitter benim değil mi demek istiyor. Anlamadım ki.
Ya bir de madem ifşa edeceksin, hemen çat diye etsene. Edecek olan hemen eder bence. Yarına saati niye veriyor? İşte o vakte kadar bir şekilde engellesinler beni diye mi? Ya da elinde bir şey olmadığı için mi?
Hiç yorum yapamıyorum. Bunca şeyi anlatan adam videoyu da atar sankiSizce yayınlar mı böyle bir şey varsa? Yoksa aba altından sopa göstermek mi bu?
Ani şeylere müdahale edemezsin. Ama planlı şeylere müdahale şansı vardır.Saat veriyor yankı uyansın daha çok kişi izlesin diye bence neden engellenmek istesin ki
Muharremin eşinin adı ülkü'ymus İlknur ince kim acabaHaydaaaa, ilknura mı kaldı savaşmak. Kocasını boğsun o önce, türkiyeye rezil oldular şu an
Arka çıktıysa bacısı olabilirMuharremin eşinin adı ülkü'ymus İlknur ince kim acaba
Ben karısıdır sanmıştım, isim bilmiyorum çünküMuharremin eşinin adı ülkü'ymus İlknur ince kim acaba
Adam yurtdışında korkusu yok , müdehale olsa bile o videoyu yayınlayacaksa bi şekilde yayınlar benceAni şeylere müdahale edemezsin. Ama planlı şeylere müdahale şansı vardır.
Varsa tabi ki yayınlar. Bu kişi şuan bildiğim kadarıyla yurtdışında ve açıkladığı tüm suçlarla aslında kendini de ifşa ediyor. Birlikte yaptık hepsini diyor. Savcıların bu suçlamaları araştırması lazım. Olay sadece Muharrem İnce den ibaret değil çünkü.Sizce yayınlar mı böyle bir şey varsa? Yoksa aba altından sopa göstermek mi bu?
Magazin kısmı daha çok ilgi çektiği için arada bu tarz paylaşımlar yapacaktır. Günlerdir yolsuzlukları anlatıyor Muharrem İnce olayı kadar ilgi çekmediSaat veriyor yankı uyansın daha çok kişi izlesin diye bence neden engellenmek istesin ki
1 saat önce başka video yayınlamış epilepsi ile ilgili bence o daha çok konuşulsun diye hemen yayinlamiyorSaat veriyor yankı uyansın daha çok kişi izlesin diye bence neden engellenmek istesin ki
Aynen ya hiç sormaMagazin kısmı daha çok ilgi çektiği için arada bu tarz paylaşımlar yapacaktır. Günlerdir yolsuzlukları anlatıyor Muharrem İnce olayı kadar ilgi çekmedi
Başka Youtube kanalları üzerinden yayınlıyor. Kendi hesabı yok bildiğim kadarıyla.Adam yurtdışında korkusu yok , müdehale olsa bile o videoyu yayınlayacaksa bi şekilde yayınlar bence
Hadi bakalım o zaman. Yarın görürüz artık. Daha yazmaya devam ediyor. Bir girdi daha geldi az önce.Adam yurtdışında korkusu yok , müdehale olsa bile o videoyu yayınlayacaksa bi şekilde yayınlar bence
Eskiden beri böyle söylentiler vardı ama ya,hatırlıyorum ben.Karisini aldattı falan deniliyordu.Adi Ülkü evet.Ben karısıdır sanmıştım, isim bilmiyorum çünkü
Sizce video yayınlanınca ne olur? Gidişatı ne yönde etkiler peki?Varsa tabi ki yayınlar. Bu kişi şuan bildiğim kadarıyla yurtdışında ve açıkladığı tüm suçlarla aslında kendini de ifşa ediyor. Birlikte yaptık hepsini diyor. Savcıların bu suçlamaları araştırması lazım. Olay sadece Muharrem İnce den ibaret değil çünkü.
Aynen tüm seçmenlere ulaşması için ses getirmek dikkat çekmek için1 saat önce başka video yayınlamış epilepsi ile ilgili bence o daha çok konuşulsun diye hemen yayinlamiyor