- 19 Mayıs 2020
- 46.468
- 207.932
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katip biz erkek değiliz ya anlamıyor muyuz acaba? Yani ben kadın beyniyle düşünüyorum. Siyasi lider olsam, iktidara oynasam değil karı kız dişi sineğe yaklaşmazdım. Hatta şahsi telefon vs. kullanmazdım. Ayarlardım bir yönetici, baksın telefona falan. Riske gerek yok, marka yönetir gibi yaklaşırdım.Ya istese gerçeğini bulurdu, o ne öyle abaza feysbuk dayısı gibi.
İnstagram da tayt yırtan dayilardan olabilir.Ya feysbuk dayısı mı bu?
O değil diyorlar.Ya istese gerçeğini bulurdu, o ne öyle abaza feysbuk dayısı gibi.
Adam 40 yıldır siyaset yapıyor, feysbuk dayısından farkı olmalı yav, istese kanlı canlı bulabilecek biri, bu adam da elde telefon bi yeriyle oynamaz olmamalı. İnanmıyorum ben şahsen, kabul etmiyorum bunu ya. Baya video falan bekliyordum ben bu ne abi?Katip biz erkek değiliz ya anlamıyor muyuz acaba? Yani ben kadın beyniyle düşünüyorum. Siyasi lider olsam, iktidara oynasam değil karı kız dişi sineğe yaklaşmazdım. Hatta şahsi telefon vs. kullanmazdım. Ayarlardım bir yönetici, baksın telefona falan. Riske gerek yok, marka yönetir gibi yaklaşırdım.
Katip ben yanımdaki herife bile yüzde yüz kefil olmam bu konularda. O yüzden açık kapı bırakıyorum.Adam 40 yıldır siyaset yapıyor, feysbuk dayısından farkı olmalı yav, istese kanlı canlı bulabilecek biri, bu adam da elde telefon bi yeriyle oynamaz olmamalı. İnanmıyorum ben şahsen, kabul etmiyorum bunu ya. Baya video falan bekliyordum ben bu ne abi?
Yarın video atacaktı, vakalım atacak mıNasıl yani, Ali bey sıkıyor mu şu an?
Yok yarın 12'de demiş. Bakalım gelecek mi?İzlediniz mi var mı gercekten
Henüz video yok. 1 saat sonra tekrar bakacağım.İzlediniz mi var mı gercekten
Ortadan kayboluşunun bir açıklaması olmalıydı, gerçek çıkarsa şaşırmam. Zaten sevmiyordum. Özel hayatı beni ilgilendirmez, karısını aldattıysa karısı okusun çarkına ama bunun için bir ülkenin 4 yılını yaktı, iki dünyada da ödesin bedelini asla acımamBiri de şey yazmış, birkaç hafta kadar önce düşmüştü bu fotolar. Ama kadının sadece saçı görünüyordu. Şimdi anadan üryan malum. Ay sahiden olabilir mi ya? Şahsen ben hiçbir erkoya güvenmem.
Memleket partisinde istifalar başlamış,hadi hayırlısı bakalım.Neler olacak.Ayy bulamadım sandım bir an.
Heee tamam o zaman.
Sanki millet izlemiş gibi yorum yapmışta.
Ayıp ya insanı paniğe sokuyorlar.
Açıkçası makaleleri okuyacak kadar ingilizcem yok o yüzden türkçesi var mı diye bakmak için bile açmadım. Ben yurt dışı desteğini falan umursamıyorum. Şu an tek isteğim çoğulcu demokrasiye dönmek. Birbirlerin açığını ararken bizlere adil davranmak zorunda kalıyorlarmış.İngiltere, işlerini yapması icin Amerika'yi kullanmiyor mu? Ben öyle duydum ama belgeli kanitli bir şey bilmiyorum.
Bilenler aydinlatabilir mi?
ZemheriPoyraz @noegthy
Oylar akpye kaymaz inşallahMemleket partisinde istifalar başlamış,hadi hayırlısı bakalım.Neler olacak.
Muharrem evli değil mi ya çocuğu da varmis anca telefona bakabiliyodurAdam 40 yıldır siyaset yapıyor, feysbuk dayısından farkı olmalı yav, istese kanlı canlı bulabilecek biri, bu adam da elde telefon bi yeriyle oynamaz olmamalı. İnanmıyorum ben şahsen, kabul etmiyorum bunu ya. Baya video falan bekliyordum ben bu ne abi?
Takip et butonuna yeniden tıkla. Bir ara benim bildirimler de kesilmişti.Bana bu topikten bildirim gelmiyor.
Kaç sayfa olmuş...
Sürekli de güncelliyorum halbuki
Trajikomik bir durum.Memleket partisinde istifalar başlamış,hadi hayırlısı bakalım.Neler olacak.
Yarın ortaya çıkar işte varsa bir ihtimal. Ama bana kalırsa yarına hesap uçar, millet de beklediği ile kalır.Ortadan kayboluşunun bir açıklaması olmalıydı, gerçek çıkarsa şaşırmam. Zaten sevmiyordum. Özel hayatı beni ilgilendirmez, karısını aldattıysa karısı okusun çarkına ama bunun için bir ülkenin 4 yılını yaktı, iki dünyada da ödesin bedelini asla acımam