Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ya istese gerçeğini bulurdu, o ne öyle abaza feysbuk dayısı gibi.🥲
Katip biz erkek değiliz ya anlamıyor muyuz acaba? :KK53: Yani ben kadın beyniyle düşünüyorum. Siyasi lider olsam, iktidara oynasam değil karı kız dişi sineğe yaklaşmazdım. Hatta şahsi telefon vs. kullanmazdım. Ayarlardım bir yönetici, baksın telefona falan. Riske gerek yok, marka yönetir gibi yaklaşırdım.

Katip biz erkek değiliz ya anlamıyor muyuz acaba? :KK53: Yani ben kadın beyniyle düşünüyorum. Siyasi lider olsam, iktidara oynasam değil karı kız dişi sineğe yaklaşmazdım. Hatta şahsi telefon vs. kullanmazdım. Ayarlardım bir yönetici, baksın telefona falan. Riske gerek yok, marka yönetir gibi yaklaşırdım.
Adam 40 yıldır siyaset yapıyor, feysbuk dayısından farkı olmalı yav, istese kanlı canlı bulabilecek biri, bu adam da elde telefon bi yeriyle oynamaz olmamalı.😂😂😂 İnanmıyorum ben şahsen, kabul etmiyorum bunu ya.🤣🤣🤣 Baya video falan bekliyordum ben bu ne abi?

Adam 40 yıldır siyaset yapıyor, feysbuk dayısından farkı olmalı yav, istese kanlı canlı bulabilecek biri, bu adam da elde telefon bi yeriyle oynamaz olmamalı.😂😂😂 İnanmıyorum ben şahsen, kabul etmiyorum bunu ya.🤣🤣🤣 Baya video falan bekliyordum ben bu ne abi?
Katip ben yanımdaki herife bile yüzde yüz kefil olmam bu konularda. :KK53: O yüzden açık kapı bırakıyorum.
Ama bana da sakil geldi biraz, lütfen o kadar tedbirsiz davranmış olmasın zaten. O konumda biri için çok çok aşırı yani.

Biri de şey yazmış, birkaç hafta kadar önce düşmüştü bu fotolar. Ama kadının sadece saçı görünüyordu. Şimdi anadan üryan malum. Ay sahiden olabilir mi ya? Şahsen ben hiçbir erkoya güvenmem. :110:
Ortadan kayboluşunun bir açıklaması olmalıydı, gerçek çıkarsa şaşırmam. Zaten sevmiyordum. Özel hayatı beni ilgilendirmez, karısını aldattıysa karısı okusun çarkına ama bunun için bir ülkenin 4 yılını yaktı, iki dünyada da ödesin bedelini asla acımam

İngiltere, işlerini yapması icin Amerika'yi kullanmiyor mu? Ben öyle duydum ama belgeli kanitli bir şey bilmiyorum.
Bilenler aydinlatabilir mi?
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz @noegthy
Açıkçası makaleleri okuyacak kadar ingilizcem yok o yüzden türkçesi var mı diye bakmak için bile açmadım. Ben yurt dışı desteğini falan umursamıyorum. Şu an tek isteğim çoğulcu demokrasiye dönmek. Birbirlerin açığını ararken bizlere adil davranmak zorunda kalıyorlarmış.

İngiltere asla elini kirletmez ondan eminim sadece, mutlaka maşası vardır. Resmiyette görünmese de halâ güneş batmayan ülke o

Muharrem evli değil mi ya çocuğu da varmis anca telefona bakabiliyodur 😂

Ortadan kayboluşunun bir açıklaması olmalıydı, gerçek çıkarsa şaşırmam. Zaten sevmiyordum. Özel hayatı beni ilgilendirmez, karısını aldattıysa karısı okusun çarkına ama bunun için bir ülkenin 4 yılını yaktı, iki dünyada da ödesin bedelini asla acımam
Yarın ortaya çıkar işte varsa bir ihtimal. Ama bana kalırsa yarına hesap uçar, millet de beklediği ile kalır.

Yeni bi açıklama yaptı adam kaset olaylarını Tayyip abim düzenledi mi diyor ben mi yanlış anlıyorum

X