Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Kendi ailemi gördüm.
Annemin canı meze istedi diye kalkıp karı gibi yaptı.Annemden güzel yemek yapardı. Sen yemeği yap ben ütüyü halledeyim der karı gibi dolanırdı işte evin içinde...
Yattıkları yer incinmesin, mekanları cennet olsun ne güzel adamlarmis

İktidardakilerden çok muhalefetle uğraştığı için tepki görüyor. Dediğiniz gibi olsa Sinan Oğan da Muharrem İnce gibi tepki görürdü.

yulaf ezmesi fakir isi degil mi ya daha conconlu biseyler koysalardi keske iicne
Niye öyle dedin ya:)
Bak altı gün yetecek kadar - 1 kilo manda sütlü yoğurt+ 150 gram medine hurma + 600 gram yulaf + 300 gram kestane balı ne kadar:)
800 lira, Bunu çarp 5 ile ayda 4 bin lira eder

Eklentiler

• IMG_20230509_190409.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230509_190314.jpg
    223,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230509_190200.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230509_190137.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 27
İktidardakilerden çok muhalefetle uğraştığı için tepki görüyor. Dediğiniz gibi olsa Sinan Oğan da Muharrem İnce gibi tepki görürdü.
Bunun cevabı zor değil ki. Hem CHP'den hakettiği değeri alamadığını düşünüyor. Uğur Dündar geçen sefer eleştirince cevabını vermişti. Sadece Uğur Dündar 'ın çıkışını eleştirisini verdi çoğu. Ama gayet güzel kendisini savunmuş esasında devamında.

Biir diğeri de Sinan Oğan' ı CHP zaten eleştirmez, neden eleştirsin ki işine bile gelir. Ve de maalesef çoğu seçmen tarafından pek bilgi sahibi biri değil. O yüzden çok iddialı bulmuyorlar. Ama İnce CHP'nin oyunu böleceği için istenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…