- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Bu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.
Yattıkları yer incinmesin, mekanları cennet olsun ne güzel adamlarmisKendi ailemi gördüm.
Annemin canı meze istedi diye kalkıp karı gibi yaptı.Annemden güzel yemek yapardı. Sen yemeği yap ben ütüyü halledeyim der karı gibi dolanırdı işte evin içinde...
Çok eğlenceli bir bölüm olacak gibi. Dün deprem videosu ile ağlattı, bugün güldürecek
yol yoktu diyenin kacisini gorunce birini animsadim kk danÇok tatlilar ya
Acaba kimyol yoktu diyenin kacisini gorunce birini animsadim kk dan
Hakaret yok ki...Kız seçim arefesi banlanacaksın uslu dursana
Eğer buysa ayıp olmuş olur.Büyük ihtimalle o dur
Bence de yoktu.Eğer buysa ayıp olmuş olur.
Müslümanım. Orada dine hakaret yoktu.
İktidardakilerden çok muhalefetle uğraştığı için tepki görüyor. Dediğiniz gibi olsa Sinan Oğan da Muharrem İnce gibi tepki görürdü.Bu arada sevmesem de Muharrem İnce'nin çok üzerine gidildiğini düşünüyorum. İmzasını toplamış, seveni ve de seçmeni var. Seçilme hakkı var. Neden çekilsin? İçine sinmiyorsa muhalefet, neden destek versin?
bu adam ne yiyor ne iciyorYurtdışındaki Türk'ün Erdoğan'a oy verme motivasyonuna bakar misiniz?
gurbette bilmem ama Türkiye'de Manda yoğurdu, içine 3-5 Medine hurmasi , kestane balı ve yulaf ezmesi yiyor bencebu adam ne yiyor ne iciyor
Bizim rahat rahat yiyip içemediğimiz şeyleribu adam ne yiyor ne iciyor
yulaf ezmesi fakir isi degil mi yagurbette bilmem ama Türkiye'de Manda yoğurdu, içine 3-5 Medine hurmasi , kestane balı ve yulaf ezmesi yiyor bence
Niye öyle dedin ya:)yulaf ezmesi fakir isi degil mi yadaha conconlu biseyler koysalardi keske iicne
Aslında sağlık açısından yulaf ezmesi yemesi gerekiyormuş ama itibarı zedelenmesi diye içine diğerlerini koymuşlaryulaf ezmesi fakir isi degil mi yadaha conconlu biseyler koysalardi keske iicne
Bunun cevabı zor değil ki. Hem CHP'den hakettiği değeri alamadığını düşünüyor. Uğur Dündar geçen sefer eleştirince cevabını vermişti. Sadece Uğur Dündar 'ın çıkışını eleştirisini verdi çoğu. Ama gayet güzel kendisini savunmuş esasında devamında.İktidardakilerden çok muhalefetle uğraştığı için tepki görüyor. Dediğiniz gibi olsa Sinan Oğan da Muharrem İnce gibi tepki görürdü.