Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Her seçim öncesi ortaya çıkan bir video bu...Nerede, ne zaman çekildiği bile belli değil.

Bence seçimin kaderini milliyetçi seçmen de belirliyor. Osman Öcalan TRT'ye çıkınca yenilenen İstanbul seçiminde çoğu AKP seçmeni tepki için oy vermedi. Şimdi CHP ye destek veriyor diye CHP ye önyargı lı çoğu kişi.

Bu günlük size bunlar yeter..Twitter da burda kendinizi poh pohlama devam edin birde kazanacağınızi zannetmeniz yokmu okuyup okuyup gülüyorum
Aklın sıra laf koydun kaçıyorsun, çok yazık.

Ha alıntılamadan cevap yazayım kılıçdaroğlu hem türkmen hem alevidir çünkü biri türk boyu diğeri dini inançtır. Biri diğerini nötürlemez. Benim bulunduğum yörede aleviler kendini türkmen diye niteler hatta. Alevi türkmendirler.

Mansur yavaşı kürtler desteklemiyodu bu zqten seçimi kaybetmek demekti
İmamoğlunun önünede aday olması durum yasal süreçler tutuklanma durumu seçime giremesini engelleyecekti iktidar
Geriye kürt alevisi kılıçdaroğlu kalıyordu
Zaten sünni türk halk seçmez diye çok dert etmediler
Bize kalmış kemal beyi bu iktidar karşısında yücelmek veya düşürmek
Bence biz iktidari şaşırtacağız

Bu günlük size bunlar yeter..Twitter da burda kendinizi poh pohlama devam edin birde kazanacağınızi zannetmeniz yokmu okuyup okuyup gülüyorum
Sen oku oku gül, bu defa son gülen hak hukuk adalet olacak. Siz de refaha kavuşacaksınız sayemizde

İnceye verenlerin çok büyük çoğunluğu Kılıçdaroğlu na vermeyecekler ikinci turda bence

Bişey dicem
15 Mayıs'ta bu yazını alintilayip dalga geçebilir miyiz müsade var mı cevaplayacak misin o gün alıntıları

Normalde böyle lüle saçlı erkekleri çok severim. Lülük lülük yakışıklı gelirler. Bu çocuk çok itici geldi dediklerinde mantık bulamadım. En basiti İBB boyayıp boyayıp açıyor her yeri dedi. İBB Miras kapsamında hem Anadolu Hisarı, hem Rumeli Hisarı (hem bukaleon sarayı) restorasyonlarini arkeologlar esliginde gezdim (yarım saatte bir yapıldı, bir günde birkaç yüz kişi gezdik) . Ve nihayet bitti ,Anadolu Hisarı açıldı, bu bir ay ücretsiz.
Pazar da İstanbul fethinin 570. Yılı dolayısıyla gündüz İlber Ortaylı ve başka önemli insanların paneli, akşam da incesaz'in konseri vardi.
aynı şekilde müze gazhaneyi açtı, hem şehir tiyatrosu var içinde,persembeleri bilet 20 lira, hem her çarşamba açıkhava konseri oluyor , ya yerde minderlere oturuyorsun,ya sandalyeni getiriyorsun(bu Çarşamba ben de oradaydım, Jehan barbur &Birsen Tezer izledim). Otopark konserleri oluyor aynı binada..haftada bir akşam dans dersi oluyor,sinema gösterimleri...
neler neler. Bir kuruş para vermeden kültürleniyorsun. İstanbul , çok ciddi söylüyorum, kültür sanat kenti oldu son üç yılda

Ben aynı şeyi düşünmüyorum. Kürtlerin oyu için AKP seçmeninin oyunu kaçırdınız. Çevremde CHP yi sevmeyip zamanında İmamaoğlu'nun çarşı pazar hoş sohbeti, reklamı sayesinde Onu severek oy veren, ben CHP'yedeğil İmamoğluna veriyorum diyen çok kişi oldu. Aynı şekilde şimdi de Mansur Yavaş ta AKP seçmeni tarafından seviliyordu ve şansı daha yüksekti.

Durup durup bu aday tartışması açılıyor. Adayımız belli Kılıçdaroğlu. Akp seçmeni zamanında Hdp nin Akp yi desteklediğini bilmiyor sadece. Ya da biliyor da işine gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…