- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
Keşke hepsi böyle gerçekte kaçsa batısı doğusu, ay ne güzel olurKaçırdın işte dedim ben
Uzak durmaya çalışıyorum. Sıradaki ban sürem en az dört güne çıkacak. Ne dediğimizi anlamıyorlar ki oturup tartışalım. Gelip biraz içlerini döküp gitsinler. Ölü taklidi yapmak en iyisi.En sevdiğim şey de bunların bu özgüveni(!), hasbelkader okuma yazma öğrenmiş çok şükür; gelmiş topiğe yazanlara laf sokuyorlar. Hayır deniyorlar, yazmaya çalışıyorlar; yazdıklarını anlayan da yok, çoğunun paylaştıkları da aslında olayın özünde çok farklı şeyler, troll sınıfı paylaşımları. Klasman olarak ayak uyduramayınca kendi kendinize eğlenin, kendinizi kandırın, kendinizi pohpohlayın oluyor. En çok yerel seçimlerde de böyle dalga geçtiler, aldılar boylarının ölçülerini.
Yok yok kimse kaçmasın bir yere gitmesin, birlikte birbirimizin inançlarına, inançsızlıklarına, fikirlerine saygı duymayı öğrenelim yeter.Keşke hepsi böyle gerçekte kaçsa batısı doğusu, ay ne güzel olur
Ben de görmemeye münakaşaya girmemeye çalışıyorum. Da ben bu kendiniz çalıp kendiniz oynayın, kendi kendinize eğlenin, paylaşın durun küçümsenmesini anlamadım. Topiğin amacı zaten bu, bu şekilde alaya almak iki kelimeyi zor bir araya getirenlere mi kaldı?Uzak durmaya çalışıyorum. Sıradaki ban sürem en az dört güne çıkacak. Ne dediğimizi anlamıyorlar ki oturup tartışalım. Gelip biraz içlerini döküp gitsinler. Ölü taklidi yapmak en iyisi.
Giderlerse diye temizlik yapıyorlardır.. ne yani pis mi bıraksınlar, aslan yattıgı ve terkettigi yerd...Ben bu arada artık kazandığımıza eminim.
Bu kadar çirkinleştiklerine göre gidiyorlar
Akit’in evraklarının olduğu binada yangın çıkmış ne hikmetse
Yok ya aşırı kalabalığız, bit kadar yerde 100 milyon üstü gayrı resmi nüfus var.Yok yok kimse kaçmasın bir yere gitmesin, birlikte birbirimizin inançlarına, inançsızlıklarına, fikirlerine saygı duymayı öğrenelim yeter.
Kız seçim arefesi banlanacaksın uslu dursana
Bahsettiğim şey bu değildi. Bazen dayanamayıp yallah Arabistan a diyoruz ya hani. Onu yapmamamız lazım. Suriyelilerin, Afganların ve daha nereden geldiği belli olmayan kaçakların tabi ki gitmesi lazım.Yok ya aşırı kalabalığız, bit kadar yerde 100 milyon üstü gayrı resmi nüfus var.
Su yetmiyor, üretim zaten yerlerde, kaynaklar sınırlı.
Evli evine köylü köyüne, bir faydası olmadan şuranın ekmeğini yiyen yallah ülkesine.
Ben onların istedikleri özgürlüğe istedikleri ülke modelinde, başka yerlerde yaşama haklarına saygı duyuyorum, orası burası olmayacak çünkü.
Gitmiş ne oldu ki
Gitmiş ne oldu ki
Büyük ihtimalle o durBilmiyorum ama Müslümanlıkla ilgili yazan arkadaşlar vardı, bi görsel paylaşmıştı.
o mu sebep acaba