Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
En sevdiğim şey de bunların bu özgüveni(!), hasbelkader okuma yazma öğrenmiş çok şükür; gelmiş topiğe yazanlara laf sokuyorlar. Hayır deniyorlar, yazmaya çalışıyorlar; yazdıklarını anlayan da yok, çoğunun paylaştıkları da aslında olayın özünde çok farklı şeyler, troll sınıfı paylaşımları. Klasman olarak ayak uyduramayınca kendi kendinize eğlenin, kendinizi kandırın, kendinizi pohpohlayın oluyor. En çok yerel seçimlerde de böyle dalga geçtiler, aldılar boylarının ölçülerini.
Uzak durmaya çalışıyorum. Sıradaki ban sürem en az dört güne çıkacak. Ne dediğimizi anlamıyorlar ki oturup tartışalım. Gelip biraz içlerini döküp gitsinler. Ölü taklidi yapmak en iyisi.

Uzak durmaya çalışıyorum. Sıradaki ban sürem en az dört güne çıkacak. Ne dediğimizi anlamıyorlar ki oturup tartışalım. Gelip biraz içlerini döküp gitsinler. Ölü taklidi yapmak en iyisi.
Ben de görmemeye münakaşaya girmemeye çalışıyorum. Da ben bu kendiniz çalıp kendiniz oynayın, kendi kendinize eğlenin, paylaşın durun küçümsenmesini anlamadım. Topiğin amacı zaten bu, bu şekilde alaya almak iki kelimeyi zor bir araya getirenlere mi kaldı?

Ben bu arada artık kazandığımıza eminim.
Bu kadar çirkinleştiklerine göre gidiyorlar 🫶
Akit’in evraklarının olduğu binada yangın çıkmış ne hikmetse 🙄
Giderlerse diye temizlik yapıyorlardır.. ne yani pis mi bıraksınlar, aslan yattıgı ve terkettigi yerd... 🤣

Yok yok kimse kaçmasın bir yere gitmesin, birlikte birbirimizin inançlarına, inançsızlıklarına, fikirlerine saygı duymayı öğrenelim yeter.
Yok ya aşırı kalabalığız, bit kadar yerde 100 milyon üstü gayrı resmi nüfus var.
Su yetmiyor, üretim zaten yerlerde, kaynaklar sınırlı.
Evli evine köylü köyüne, bir faydası olmadan şuranın ekmeğini yiyen yallah ülkesine.
Ben onların istedikleri özgürlüğe istedikleri ülke modelinde, başka yerlerde yaşama haklarına saygı duyuyorum, orası burası olmayacak çünkü.

Yok ya aşırı kalabalığız, bit kadar yerde 100 milyon üstü gayrı resmi nüfus var.
Su yetmiyor, üretim zaten yerlerde, kaynaklar sınırlı.
Evli evine köylü köyüne, bir faydası olmadan şuranın ekmeğini yiyen yallah ülkesine.
Ben onların istedikleri özgürlüğe istedikleri ülke modelinde, başka yerlerde yaşama haklarına saygı duyuyorum, orası burası olmayacak çünkü.
Bahsettiğim şey bu değildi. Bazen dayanamayıp yallah Arabistan a diyoruz ya hani. Onu yapmamamız lazım. Suriyelilerin, Afganların ve daha nereden geldiği belli olmayan kaçakların tabi ki gitmesi lazım.

X