Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bunun cevabı zor değil ki. Hem CHP'den hakettiği değeri alamadığını düşünüyor. Uğur Dündar geçen sefer eleştirince cevabını vermişti. Sadece Uğur Dündar 'ın çıkışını eleştirisini verdi çoğu. Ama gayet güzel kendisini savunmuş esasında devamında.

Biir diğeri de Sinan Oğan' ı CHP zaten eleştirmez, neden eleştirsin ki işine bile gelir. Ve de maalesef çoğu seçmen tarafından pek bilgi sahibi biri değil. O yüzden çok iddialı bulmuyorlar. Ama İnce CHP'nin oyunu böleceği için istenmiyor

Bence ilk değil ikinci sebep doğru. Sinan oğan oyları akp - mhp cenahindan bölüyor. Bu da millet ittifakının işine geliyor. Ama ince'nin böldüğü kısim ekseriyetle önceki seçimde de ona veren,eski CHP seçmeni.nefret edilmesi bu yüzden:)

Bunun cevabı zor değil ki. Hem CHP'den hakettiği değeri alamadığını düşünüyor. Uğur Dündar geçen sefer eleştirince cevabını vermişti. Sadece Uğur Dündar 'ın çıkışını eleştirisini verdi çoğu. Ama gayet güzel kendisini savunmuş esasında devamında.

İzledim biliyorum
Biir diğeri de Sinan Oğan' ı CHP zaten eleştirmez, neden eleştirsin ki işine bile gelir. Ve de maalesef çoğu seçmen tarafından pek bilgi sahibi biri değil. O yüzden çok iddialı bulmuyorlar. Ama İnce CHP'nin oyunu böleceği için istenmiyor.
Yani sizde yazmışsınız işte Chp nin oyunu bölüyor. Kendisi de farkında. Ben kendisine oy vermiştim. İkinci tura kalırsa yine veririm sıkıntı yok.

Bence ilk değil ikinci sebep doğru. Sinan oğan oyları akp - mhp cenahindan bölüyor. Bu da millet ittifakının işine geliyor. Ama ince'nin böldüğü kısim ekseriyetle önceki seçimde de ona veren,eski CHP seçmeni.nefret edilmesi bu yüzden:)
Aynı şeyi düşündüm ama eksik yazmışım. Dediğimiz gibi Sinan Oğan çoğunlukla AKP ve MHP seçmeni tarafı oy verir, muhalefetin de işine gelir. Ama kimse de AKP 'nin oyunu bölüyorsun geri çekil demiyor. Ben Sinan Oğan' ın geleceğini çok parlak görüyorum. Şimdi olamasa da ileride muhalefetin yeni rakibi Sinan Oğan veya Ümit Özdağ da olarak görüyorum.

Jelibon veliahtına bakın hele :)
68AF8EC5-2146-45C6-8858-646AA4A614FE.jpeg

Ümit Özdağ'ındı sanırsam iktidarın değişmesi için muhalefetin değişmesi lazım demişti. Kılıçdaroğlu çoğu seçmeni çok başarılı bulmasa da oy veriyor CHP adayı diye. Eğer tam tersi olsaydı Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yer değiştirseydi Muharrem İnce çok oy alır, övgüler alırdı.

Ümit Özdağ'ındı sanırsam iktidarın değişmesi için muhalefetin değişmesi lazım demişti. Kılıçdaroğlu çoğu seçmeni çok başarılı bulmasa da oy veriyor CHP adayı diye. Eğer tam tersi olsaydı Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yer değiştirseydi Muharrem İnce çok oy alır, övgüler alırdı.
Muharrem İnce nin sözü. Belki ilk başlarda dediğiniz olabilir ama artık seçmen Kılıçdaroğlunun projelerini, vaatlerini beğeniyor. Muharrem İnce o şansını kaybetti. Eğer Chp den aday olsaydı istemeye istemeye oy verirdim.

Şuan en ideal aday kılıçdaroğlu dur nokta
sinan oğan yada muharrem ince değil
Bakın mansur yavaş bile değil
Eğer seçim kazanmaksa gaye türkiyedeki her toplumdan oy alabilmeli
Bakın pkk lı kürtler(hdp) desteklemezse erdoğan bile seçilemiyor
O yüzden vay böyle olsaymış vay şöyle olsaymış değil
En doğrusu şuan için bu

Hükümet kendi partisi dışı da kalan belediyelere yeterli kaynağı vermediğinden olmuştur o. Hangi şehirde alt yapı sorunu çıkmıyor da sular kesilmiyor. Bununla mı ölçüyoruz belediyeciliği, ayrıntılar hakkında bilgin var mı? Belki çok ciddi bir sorun var, bir iki günde çözülemiyor. Ayrıca izmirin neresi bu net bilgi nerede, izmir 5 milyonluk koca bir şehir.

Jelibon veliahtına bakın hele :)
Eki Görüntüle 3245214
Böyle demiş ama 2019da sokaga cikma yasağı yoktu. Keşke az özenip yazsaydi

Cahillik dedik
Yobazlık dedik.
Doğru tanım bu aslında kötüler hem de çok kötüler.

arkadaşımın ailesine hasta ziyaretine gittim. Babası espri yaptı, "Facebookta diyor ki bu sene şeytan taşlama erken başladı. Ehuehuehu' 😐😐😐😐
Ama şaşırmadım. Zaten hükümetin temsil ettiklerinin kanlı canlı hali, ataerkil , kendi dışındakilerin özgürlüğüne karşı bir adam

İşine gelmeyene yalaka siz nesiniz ???
Ben tik tok üzerinden pirim yapmak için böyle aptalca videolar çekmiyorum. Görüşümü beyan ediyorum, sorulan sorulara bildiğim kadar mantık çerçevesinde cevap veriyorum. Kendi cümlelerim var çok şükür. Sağdan soldan duyup ezberlediklerimle, laf koydum zanneden insanların videolarıyla ya da kırpma yapıştırma paylaşımlarla saldırmıyorum kimseye. Şuraya yazdığım her şeyi kanıtlarım. Ki hepimiz gerektiği zaman kanıtlarla geliyoruz. Hatta en son bir cumhurcuya hizbullah delilleriyle gidip bana gerçek ispatlanan kanıtlarla gel dedim. Gitti gelmedi 😁

X