Dalga geçer gibi anlatıyor ama gözlerinden nefret ve korku karışımı duygular çok net okunuyor.Beyinsiz bu adam
onlara bir sey dedigim yok zaten yanlis anlasilmasin ben sisteme duzene konusuyorum.Mobbing diye bir şey var bacım. Eskiden mardinin bir ilçesinde fetonun sohbetlerine katılmayan polislerin nöbetlerini en lanet yerlere sabitliyorlardı. Ne çekti insanlar. Bu durumda da emre itaatsizlikten soruşturma açar meslekten bile atarlar adamı, o insanlar da eve ekmek götürmek için yapıyor bu işi maalesef.
Bu spekülasyondur. Basım hatası belli olur zaten onun için pusula yakamazlar. Hepsinde de olacağına göre, mantıklı değil bence ama bakarız mutlaka
Yakın gözlüğünüz varsa mutlaka yanınıza alın bir de nokta arayacağız Erdoğanın üstünde
Abla bir şey olmaz o noktadan. Vatandaş tarafından kasıtlı yapılmış bir işaret yoksa geçersiz olmaz oy.Sözü dinlemiş şimdide feryat figan
Birde bu çıktı kesin bakmamız lazım şayet varsa itiraz etmemiz lazımmış
Herkes kendi kumasindan dost edinirBir tane düzgün arkadaşı var mı ben hiç görmedim
Neden 25 değilmiş, 50 100 olsaymış. Bak bak, senin övdüğün taraf verdi ya onları biz arttıralım. utanmadan bunlardan istiyorsun. Tam bir yalaka. TerbiyesizDalga geçer gibi anlatıyor ama gözlerinden nefret ve korku karışımı duygular çok net okunuyor.
3 dk lik video da tek bulduğun açık bu mu ,diğer geri kalan herseyin doğru olduğunu sende biliyorsun bu bana yeteren kolay anlayabileceginize inandigim örnekten gitmek istiyorum,
Videodaki 0.58'deki Ekrem İmamoğlu görselinde ' Dünyada AYNI ANDA 10 metro yapan tek şehir' yazıyor,
Videodaki şahıs bunu size ' Dünyada en çok metro yaptığına inanan' olarak aktarıyor,
Ve siz sorgulamadan, anlamadan o videoyu begenmissiniz ki yetmemis koştur koştur gelip burda paylaşmıssınız.
Şimdi kim kiminle dalga gecmis, kucumsemis oluyor?
Umarım öyledir beni de iyice paranoyak yaptı bu seçimBu spekülasyondur. Basım hatası belli olur zaten onun için pusula yakamazlar. Hepsinde de olacağına göre, mantıklı değil bence ama bakarız mutlaka
İşine gelmeyene yalaka siz nesiniz ???Neden 25 değilmiş, 50 100 olsaymış. Bak bak, senin övdüğün taraf verdi ya onları biz arttıralım. utanmadan bunlardan istiyorsun. Tam bir yalaka. Terbiyesiz
Farkında olmazlar mı? Bayağı oluyor poğaça 3,5 TL mi ne olmuştu o zamanlar işte, fırında ekmek alıyordum çocuğun biri geldi poğaça almak istedi parasını bıraktı, zam geldi 3,5 oldu dedi fırıncı, başka param yok dedi çocukcağız alamadı. Tabii ki ben dâhil diğer insanlar da bozukluklarla tamamladık yardım etti aldık poğaça, simit; umarım kötü hissetmemiştir.Bayağı ikna eden oldu.
Daha fazla da olur umarım.
Yarınlar onların çünkü.
Siyaset ilkokula kadar indi.
Her çocuk bir fikir sahibi.
Benim oğlum neler neler anlatıyor bana.
11yasinda.
anne herkes konuşuyor ama diyor.
Kantinde küçücük ayran kaç para sen biliyor musun diyor bana
Evet Türkmen,Horasan Türk'ü.Git istediğin yerden araştır.Turkmen olsa ne,olmasa ne ayrıca?Tayyip Erdoğan bir gün olsun ben Türk'üm demedi ama.