Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
onlara bir sey dedigim yok zaten yanlis anlasilmasin ben sisteme duzene konusuyorum.

Yakın gözlüğünüz varsa mutlaka yanınıza alın bir de nokta arayacağız Erdoğanın üstünde
Bu spekülasyondur. Basım hatası belli olur zaten onun için pusula yakamazlar. Hepsinde de olacağına göre, mantıklı değil bence ama bakarız mutlaka

Dalga geçer gibi anlatıyor ama gözlerinden nefret ve korku karışımı duygular çok net okunuyor.
Neden 25 değilmiş, 50 100 olsaymış. Bak bak, senin övdüğün taraf verdi ya onları biz arttıralım. utanmadan bunlardan istiyorsun. Tam bir yalaka. Terbiyesiz

3 dk lik video da tek bulduğun açık bu mu ,diğer geri kalan herseyin doğru olduğunu sende biliyorsun bu bana yeter

Farkında olmazlar mı? Bayağı oluyor poğaça 3,5 TL mi ne olmuştu o zamanlar işte, fırında ekmek alıyordum çocuğun biri geldi poğaça almak istedi parasını bıraktı, zam geldi 3,5 oldu dedi fırıncı, başka param yok dedi çocukcağız alamadı. Tabii ki ben dâhil diğer insanlar da bozukluklarla tamamladık yardım etti aldık poğaça, simit; umarım kötü hissetmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…