Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bunlar normal verdiğimiz vergilerle yapıldı tamam diyelim....1999 yılından beri ayrı olarak alınan deprem vergileri ile ne yapıldı peki ? Onu da siz açıklayın o zaman.
Ne vergisi yahu, yap işlet devret çoğu.
O kadar teminatla yaptırdığımız, karşılığı alınmadığında cebimizden ödediğimiz, 20 sene sonra bize verildiğinde yarı maliyeti kadar tadilat yenileme vs isteyecek projelerimiz.
Ha devlete ait her şeyin özelleşmesini ve oradaki kaynağın nerede olduğunu sormuyorum ben.
Bunlar vergi ise onlar nerede, yok vergi değilse vergi nerede?
Ayrıca bir üründe iki tane devlete bir tane kendime alıyorsam değil uçak ambulans, kapıma kaptanlı jet koyması lazım da neyse, o kadar eşelemeyelim.

3 dk lik video da tek bulduğun açık bu mu ,diğer geri kalan herseyin doğru olduğunu sende biliyorsun bu bana yeter
Ee cevap nerde?

en kolay anlayabileceginize inandigim icin o örnegi sectigimi en basta yazmistim, okumadiniz mi? Okudunuz da okudugunuzu mu anlamadiniz?

kolaydan zora dogru gideriz diye düşünmüştüm ama siz daha ilk soruya bile cevap veremediniz :)

Haydi selametle.

Ne vergisi yahu, yap işlet devret çoğu.
O kadar teminatla yaptırdığımız, karşılığı alınmadığında cebimizden ödediğimiz, 20 sene sonra bize verildiğinde yarı maliyeti kadar tadilat yenileme vs isteyecek projelerimiz.
Ha devlete ait her şeyin özelleşmesini ve oradaki kaynağın nerede olduğunu sormuyorum ben.
Bunlar vergi ise onlar nerede, yok vergi değilse vergi nerede?
Ayrıca bir üründe iki tane devlete bir tane kendime alıyorsam değil uçak ambulans, kapıma kaptanlı jet koyması lazım da neyse, o kadar eşelemeyelim.
Yaa bir dur belki cevap verir diye öyle yazdım . Kaçacak şimdi :olamaz:

Yaa bir dur belki cevap verir diye öyle yazdım . Kaçacak şimdi :olamaz:
Yidik, tek cevap mangoları ejderleri külliyeleri zırhlı araçları uçakları gemicikleri öyroları yidik yani.
Bunun zıttını söyleyen kim varsa afiyettedir o da.
Ne zengin ülkeymişiz, hala var ki yenemeyen, tam doymadan kalkmıyorlar da masadan ha.

Bu günlük size bunlar yeter..Twitter da burda kendinizi poh pohlama devam edin birde kazanacağınızi zannetmeniz yokmu okuyup okuyup gülüyorum 🤣
Teşekkür ederiz. Hadi oradan, kim ciddiye alıyor bunları deyip geçip gittiğimiz tüm hesapları bir araya topladın. Arada gel de paylaş, neşe kattın.

Teşekkür ederiz. Hadi oradan, kim ciddiye alıyor bunları deyip geçip gittiğimiz tüm hesapları bir araya topladın. Arada gel de paylaş, neşe kattın.
En sevdiğim şey de bunların bu özgüveni(!), hasbelkader okuma yazma öğrenmiş çok şükür; gelmiş topiğe yazanlara laf sokuyorlar. Hayır deniyorlar, yazmaya çalışıyorlar; yazdıklarını anlayan da yok, çoğunun paylaştıkları da aslında olayın özünde çok farklı şeyler, troll sınıfı paylaşımları. Klasman olarak ayak uyduramayınca kendi kendinize eğlenin, kendinizi kandırın, kendinizi pohpohlayın oluyor. En çok yerel seçimlerde de böyle dalga geçtiler, aldılar boylarının ölçülerini.

X