Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Her genç böyle ninesini,dedesini ikna etse bayağı oy artışı olur😄.
Bayağı ikna eden oldu.
Daha fazla da olur umarım.
Yarınlar onların çünkü.
Siyaset ilkokula kadar indi.
Her çocuk bir fikir sahibi.
Benim oğlum neler neler anlatıyor bana.
11yasinda.
anne herkes konuşuyor ama diyor.
Kantinde küçücük ayran kaç para sen biliyor musun diyor bana 😬

Israrla diploma görseli istedim kendisinden ama cevap vermedi,belki de engelli olduğum için görmedi ama diploma değil de arkadaş paylaşıyorlar genelde😄.
Diploma var ama 2 tane, aynı yıla aynı okula ait iki farklı diploma mevcut ve ikisi de kurallara uygun değil. Paylaşmışlardı diye hatırlıyorum

Bayağı ikna eden oldu.
Yarınlar onların çünkü.
11yasinda.
Benim 10 yaşındaki oğlum da oy kullanmaya giderken beni de götürün anne diyor ne zamandır.En çok onlar etkileniyor aslinda😔.

hepsi devlet gorevlisi bilincinde olsaydi bazi seyler bu sekilde yasanmazdi, kim olursa olsun kalabaligin oldugu yerlerde koca koca taslar atilirken seyretmek ne demek bunun icin emir mi beklemek gerek yani gorevin belli kolluk kuvvetisin ani gelisen bir durum var ve sen oraya guvenligi saglamak icin gitmissin neyin emrini bekliyosun
Mobbing diye bir şey var bacım. Eskiden mardinin bir ilçesinde fetonun sohbetlerine katılmayan polislerin nöbetlerini en lanet yerlere sabitliyorlardı. Ne çekti insanlar. Bu durumda da emre itaatsizlikten soruşturma açar meslekten bile atarlar adamı, o insanlar da eve ekmek götürmek için yapıyor bu işi maalesef.

Dünya Karate Federasyonu kuralları gereği örtülü sporcuların “hicap” giyme zorunluluğu ve bu örtünme şeklinde yine WKF’nin söylemiyle sporcu sağlığı nedeniyle boyun kısmının açık bırakılması mecburiyeti...Burada en önemli olan kısım bu bence. Çocuğun başına bir şey gelse ilk suçlanacak kurum olur, kurallar belli sen nasıl müsaade edersin diye.

Sporyapmanında kuralları vardır o kural çiğnenmek istenmiş burada,madem boyun açık kalacak şeklide olması lzım neden uyulmuyor buna,bunda art niyet belli değilmi.
Mağdurlık had safada burada kimse kusura bakmasın.

Çocuk 10 yaşında olmasaydı inanç özgürlüğüne engel mi olunmuş, kurallar mı uygulanmış tartışılırdı belki. Babasının inanç özgürlüğü ihlal edilmiş gibi geldi bana. Ayrıca başkan, hukuki düzenleme için çalışacakmış. Boynun kapalı olması güvenlikle ilgili bir kural değil demek ki.

en kolay anlayabileceginize inandigim örnekten gitmek istiyorum,

Videodaki 0.58'deki Ekrem İmamoğlu görselinde ' Dünyada AYNI ANDA 10 metro yapan tek şehir' yazıyor,

Videodaki şahıs bunu size ' Dünyada en çok metro yaptığına inanan' olarak aktarıyor,

Ve siz sorgulamadan, anlamadan o videoyu begenmissiniz ki yetmemis koştur koştur gelip burda paylaşmıssınız.

Şimdi kim kiminle dalga gecmis, kucumsemis oluyor?

Çocuk 10 yaşında olmasaydı inanç özgürlüğüne engel mi olunmuş, kurallar mı uygulanmış tartışılırdı belki. Babasının inanç özgürlüğü ihlal edilmiş gibi geldi bana. Ayrıca başkan, hukuki düzenleme için çalışacakmış. Boynun kapalı olması güvenlikle ilgili bir kural değil demek ki.
Burada durum farklı boyun kısmının açık olması lazımmış,bir tür önlem amaçlıdır herhalde
Kıstat yaş değil bence prosedür neyse ona uyulması.

Bayağı ikna eden oldu.
Yarınlar onların çünkü.
11yasinda.
Benim oğlanın sınıfında adı 'çay perisi' çocuklar her şeyin farkında

X