Yazdım zaten sebebini. Ankara’daki tek kiralık müstakil ev bizimki değildi. Tanıdık birinin ve güvenli bir site diye tercih etmiş. Bizde sonuçta eve zarar verecek, kiraları aksatacak birine düşmediğimiz için seviniyoruz.Evinizi yeniledi diyedir o memnuniyetiniz
Benimde evimi yenilese kiracim
Bende memnun olurum beleş.
Benim kiracılar da yatak odasındaki duvara altın rengiyle baş harflerini kazıyorYazdım zaten sebebini. Ankara’daki tek kiralık müstakil ev bizimki değildi. Tanıdık birinin ve güvenli bir site diye tercih etmiş. Bizde sonuçta eve zarar verecek, kiraları aksatacak birine düşmediğimiz için seviniyoruz.
Yiyecek çok insan var ne yazık ki
Ohaa afişlere bak, kim yer bunu yaa
Yaldızlı spreyle di mi ahansnsjBenim kiracılar da yatak odasındaki duvara altın rengiyle baş harflerini kazıyor
Sübhanallah ilk defa görenler beğensin.
Ben ilk kez şahit oluyorum bu olaya
Bizde diğer evlerimizden çok çektik.Benim kiracılar da yatak odasındaki duvara altın rengiyle baş harflerini kazıyor
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu konuşuyor. AA ikisini de canlı yayında gösteriyor. Biri Youtube diğeri TwitterSübhanallah ilk defa görenler beğensin.
ben bu olayı kacirmisim bu KARI gibi muhabbeti nedir acabaBu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.
Her genç böyle ninesini,dedesini ikna etse bayağı oy artışı olur
Bağa da ha böle torunlar nasip eyle.
ben bu olayı kacirmisim bu KARI gibi muhabbeti nedir acaba