Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 806 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.349
Türkiye karate federasyonu başkanı cevap yazmış olayı carpitiyorlarmis.... 1 hafta önceki olayı da şimdi gündeme getirmek de başka bir konu....

Anlamadan bilmeden etmeden infiale sebep olacak her şeyi, özellikle BAŞÖRTÜSÜnü malzeme yapabilecekleri her detayı kullanıp servis ediyorlar. Bir de özellikle Saadet Partili ve diğer CHP’ye oy vereceğini söyleyen muhafazakâr tesettürlü hanımlara çok büyük bir mobbing var.

Cidden ne zormuş öyle 3tane denedi kenarlardan yapışmadı bile,tampon uyguladı sonra böyle devam edecez bakalım .
Üst kısmı incelltti zaten bastırınca bile daha rahat şu anda,sanada çok geçmişler olsun :KK200:
Teşekkür ederim :) Uzun yıllar mantar tedavisi gördüm hiç biri fayda etmedi çünkü mantar değilmiş. Benim sorunum 2 tırnağım hiç uzamıyor hep kalınlaşıyor o yüzden uygun ayakkabı bulmak benim en büyük sorunum. Tırnak inceltilince çok rahatlıyorsunuz zaten rahatlamanıza sevindim. Anladığım kadarıyla size de podo taping uygulamasına başlamışlar çok faydasını göreceksiniz inanın :)

Teşekkür ederim :) Uzun yıllar mantar tedavisi gördüm hiç biri fayda etmedi çünkü mantar değilmiş. Benim sorunum 2 tırnağım hiç uzamıyor hep kalınlaşıyor o yüzden uygun ayakkabı bulmak benim en büyük sorunum. Tırnak inceltilince çok rahatlıyorsunuz zaten rahatlamanıza sevindim. Anladığım kadarıyla size de podo taping uygulamasına başlamışlar çok faydasını göreceksiniz inanın :)
Bendede az bişi mantar var dedi,kalınlık içinde freze kullandı epey rahatlattı oda 1 ay bekleyecem bakalım umarım faydasını görürüm ayakakbı giyince baskı yapıyordu hep.

Israrla diploma görseli istedim kendisinden ama cevap vermedi,belki de engelli olduğum için görmedi ama diploma değil de arkadaş paylaşıyorlar genelde😄.
Geçenlerde dinledim tvde, gülüp geçtiğim için hatırımda çok kalmadı ama yurtdışındaymış kişi, kesinlikle isim vs vermek istemiyor ve kendisi de bıraktığı için bilgisi yok.
Başka isim istendi görüştüğü arkadaş falan, yok bilmiyorum demiş😂
Nasıl bi korkuysa dilini yuttu adam.

İşte bu yüzden orduyu da kendilerine bağladılar.artık her şey o anda var olan hükümetin elinde. Seçim sonuçları açıklandığında hükümetin hükmü kalmamış olacak ama bakalım bunu gerçekten uygulayabilecek güç ve bilinçte kaç insan var. Devlet görevlisi olduklarının bilincinde olmaları çok önemli.
hepsi devlet gorevlisi bilincinde olsaydi bazi seyler bu sekilde yasanmazdi, kim olursa olsun kalabaligin oldugu yerlerde koca koca taslar atilirken seyretmek ne demek bunun icin emir mi beklemek gerek yani gorevin belli kolluk kuvvetisin ani gelisen bir durum var ve sen oraya guvenligi saglamak icin gitmissin neyin emrini bekliyosun

hepsi devlet gorevlisi bilincinde olsaydi bazi seyler bu sekilde yasanmazdi, kim olursa olsun kalabaligin oldugu yerlerde koca koca taslar atilirken seyretmek ne demek bunun icin emir mi beklemek gerek yani gorevin belli kolluk kuvvetisin ani gelisen bir durum var ve sen oraya guvenligi saglamak icin gitmissin neyin emrini bekliyosun
Müdahale etmemeleri için emir almışlar işte...

Suriye'nin Humus kentinde düzenlenen geleneksel Marmarita festivaline on binlerce kişi katıldı. İç savaşın izlerinin kalmadığı kentte renkli görüntüler kameralara yansıdı.

Noegthy burası bizim Ankara’daki evimiz. 🙂 Meral Akşener kiracımız. Bu Eylül gibi taşındı. Babamla siyasetten arkadaşlarmış. Güvenli bir site diye tercih etti. Eve tadilat yaptı kendi cebinden. Çok memnunuz kendisinden 🙂
Evinizi yeniledi diyedir o memnuniyetiniz
Benimde evimi yenilese kiracim
Bende memnun olurum beleş.

X