Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Geçmiş olsun Ablacığım, güzel haberlerini bekliyoruz. Arayı açma, özletme kendini, çok öptüm
Çok sağol canımcım haberler değişti bende bant işi olmadı tutmadı bile tırnağı başka bişi konuldu 1 ay kalacak bakalım sonuç veriyormuş buda bende çok öptüm seni çok sağol

Geldim evdeyim bant takılacaktı olmadı yapışmadı tırnağa,hafiften mantar varmış o yüzdenmiş,3 tane denedi gene olmadı.
Başka bişi kullandı tırnak yanlarına ve önüne 1 ay kalacak ki yanlar kalksın bakalım durumlar bende böyle ..

Türkiye karate federasyonu başkanı cevap yazmış olayı carpitiyorlarmis.... 1 hafta önceki olayı da şimdi gündeme getirmek de başka bir konu....
Dünya Karate Federasyonu kuralları gereği örtülü sporcuların “hicap” giyme zorunluluğu ve bu örtünme şeklinde yine WKF’nin söylemiyle sporcu sağlığı nedeniyle boyun kısmının açık bırakılması mecburiyeti...Burada en önemli olan kısım bu bence. Çocuğun başına bir şey gelse ilk suçlanacak kurum olur, kurallar belli sen nasıl müsaade edersin diye.

Tırnak çok zor iş tüm ailemde genetik olarak var. Bende de kendimi bildim bileli tırnak kalınlaşması var. Geçen yaz podo taping uygulamasına başladım şuan eskiye oranla çok iyi durumda. Bu yaz da BS bant uygulamasına başlayacağız.

Türkiye karate federasyonu başkanı cevap yazmış olayı carpitiyorlarmis.... 1 hafta önceki olayı da şimdi gündeme getirmek de başka bir konu....
Sporyapmanında kuralları vardır o kural çiğnenmek istenmiş burada,madem boyun açık kalacak şeklide olması lzım neden uyulmuyor buna,bunda art niyet belli değilmi.
Mağdurlık had safada burada kimse kusura bakmasın.

Mağduru oynamak işlerine geliyor ille sorun çıkaracaklar,madem böyle bir zorunluluk uyacan sende buna.
Ahretliğim geçmiş olsun bunlar hep güzelliğin yüzünden oluyor, nazar oluyorsun, her yerine mavi boncuk takacağım en sonunda
Eki Görüntüle 3245120
Çok sağol ahretliğim sorma ölüyom cazibemden muhteşem güzelliğimden işin şakası tabi aldım nazar boncuklarını takacam hemen
Cidden ne zormuş öyle 3tane denedi kenarlardan yapışmadı bile,tampon uyguladı sonra böyle devam edecez bakalım .
Üst kısmı incelltti zaten bastırınca bile daha rahat şu anda,sanada çok geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…