Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 806 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.349
İyi ki böyle adamların kızlarıyız. Baba figürünün ne kadar büyük bir şans olduğunu insan büyüdüğünde anlıyor; babama fazlasıyla minnettar ve müteşekkirim. İkimizin de babası huzurla uyusun, toprak incitmesin 🌹
Aminnn. Huzurla uyusunlar🙏🏼

Türkiye yi bu kadar çokmu düşünüyorlarmış🤣 bir ülkenin içindeki seçimden onlara neymiş dertleri Türkiye değil dertleri bu ülkenin büyümesini istemiyorlar sözlerini geçirecek lider birini istiyorlar aynen eskilerde olduğu gibi sözlerinden çıkmayan biri onuda buldular ve daha başka planlar hangi ülke avrupa da başka bir ülkenin seçimine karışmış yada Türkiye karışmışmı??bu kadar üstlerine vazife edinmişler boşa demiyorum yurtdışı desteği diye
Onları bu ülkeyi düşündüğü Türk lirasını düşündüğü yok bu kadar düşünüyorlardı madem neden Turkiyenin yanında başka zamanlar da olmadılar..bir avuç suda Turkiyeyi yok etmek haçlı seferleri zihniyetleri... kimse kimseyi kandırmasın ancak seçime gaz vermek algı operasyonlari yaratmak ve altında bu ülkede işlerine yarıyacak planları uygulamak bu kadarda kör olmamak gerekir ...cidden yazmayım diyorum bos ver diyorum ama yani avrupa şunu dedi deyip alkışlamak.ovmek nedir arkadaşlar onların derdi başka başka planlar tabi siz yine anlamiyacaksınız ...yazik ya yazık
Tam o mesajı alıntılayıp birisi bunların derdi türkiyeyi bitirmek, büyük oyun, dış güçler minvalinde bir şeyler yazar kesin diyecektim ki senin mesajını gördüm😀

Türkiye yi bu kadar çokmu düşünüyorlarmış🤣 bir ülkenin içindeki seçimden onlara neymiş dertleri Türkiye değil dertleri bu ülkenin büyümesini istemiyorlar sözlerini geçirecek lider birini istiyorlar aynen eskilerde olduğu gibi sözlerinden çıkmayan biri onuda buldular ve daha başka planlar hangi ülke avrupa da başka bir ülkenin seçimine karışmış yada Türkiye karışmışmı??bu kadar üstlerine vazife edinmişler boşa demiyorum yurtdışı desteği diye
Onları bu ülkeyi düşündüğü Türk lirasını düşündüğü yok bu kadar düşünüyorlardı madem neden Turkiyenin yanında başka zamanlar da olmadılar..bir avuç suda Turkiyeyi yok etmek haçlı seferleri zihniyetleri... kimse kimseyi kandırmasın ancak seçime gaz vermek algı operasyonlari yaratmak ve altında bu ülkede işlerine yarıyacak planları uygulamak bu kadarda kör olmamak gerekir ...cidden yazmayım diyorum bos ver diyorum ama yani avrupa şunu dedi deyip alkışlamak.ovmek nedir arkadaşlar onların derdi başka başka planlar tabi siz yine anlamiyacaksınız ...yazik ya yazık
Batmış çıkamayan ülke ne işlerine yarayacak pare, zaten bütün işletmelerimiz haçlılarda. Nükleer santralimizi bile 69 yıl rusya işletip bize elektrik satacak, köprülerin yolların işletmesi yabancılarda, ne işgalinden bahsediyorsun ki, zaten işgal atındayız. Sihaları mı kullanıyoruz günlük hayatımızda.

Bu arada geçmiş olsun, çıkmış olmanıza sevindim

X