Noegthy burası bizim Ankara’daki evimiz.
Geçmiş olsun Ablacığım, güzel haberlerini bekliyoruz. Arayı açma, özletme kendini, çok öptümBen kaçtım podoloğa gidiyorum ayak parmağıma bant takılacak bakalım iyi gelir inşallah ..
Duruma göre davranacağız.Ya sokağa dökülmek zorunda kalırsak, bu da senaryolara dahil. Biz tepki vermezsek seçimi geçersiz bile sayabilirler. Tam iki ucu pis değnek olacak bu iş
Tv lerde beyin nasıl yıkanır ve sonuçları nelerdir adlı çalışmanın en güzel örneklerinden biri teyzemiz“Halk seçti, yenilmelere doymadınız.” Seçen halktan kesitler:
Twitter da kapak fotoğrafını değiştirip " oy ver " de dediler.İngiliz merkezli Economist dergisi “bu seçimin ne denli önemli olduğunu, Erdoğan’ın gitmesinin demokrasi açısından gerekliliğini, Türk parasının aşırı değer kaybettiğini” yazmış. Herkesi oy vermeye davet etmiş
The Economist dergisi Türkiye'deki seçimleri nasıl yorumladı, tepkiler ne oldu? - BBC News Türkçe
Haftalık dergi son sayısının kapaÄında Türkiye'de 14 Mayıs'ta â2023âün en önemli seçimininâ yapılacaÄını yazdı. Derginin kapaÄında Türk bayraÄının yanı sıra âErdoÄan gitmeliâ, âDemokrasiyi kurtarınâ ve âOy verin!â ifadelerinin birer çıkartma üzerinde yer aldıÄı bir...www.bbc.com Could Erdogan be ousted in Turkey’s coming election?
His exit would reshape the country and reverberate around the worldwww.economist.com
Yolsuzluğa bulaşmış ülkelerde hükümet değişimleri bu yüzden sancılı oluyor...En son örneğini birkaç ay önce Brezilya yaşadı ama sonuçta hükümet değişti.Tüm ülkelerin olağan kabul ettiği bir şey hükümet değişikliği.
Halimize bi bakın ya. Çirkinliğe,ihtimallere bi bakın.
Türkiye yi bu kadar çokmu düşünüyorlarmışİngiliz merkezli Economist dergisi “bu seçimin ne denli önemli olduğunu, Erdoğan’ın gitmesinin demokrasi açısından gerekliliğini, Türk parasının aşırı değer kaybettiğini” yazmış. Herkesi oy vermeye davet etmiş
The Economist dergisi Türkiye'deki seçimleri nasıl yorumladı, tepkiler ne oldu? - BBC News Türkçe
Haftalık dergi son sayısının kapaÄında Türkiye'de 14 Mayıs'ta â2023âün en önemli seçimininâ yapılacaÄını yazdı. Derginin kapaÄında Türk bayraÄının yanı sıra âErdoÄan gitmeliâ, âDemokrasiyi kurtarınâ ve âOy verin!â ifadelerinin birer çıkartma üzerinde yer aldıÄı bir...www.bbc.com Could Erdogan be ousted in Turkey’s coming election?
His exit would reshape the country and reverberate around the worldwww.economist.com
Geçmiş olsunBen kaçtım podoloğa gidiyorum ayak parmağıma bant takılacak bakalım iyi gelir inşallah ..
Çığır açabilecek bir ülke potansiyeline sahip olup madara olmak ağrıma giden.Yolsuzluğa bulaşmış ülkelerde hükümet değişimleri bu yüzden sancılı oluyor...En son örneğini birkaç ay önce Brezilya yaşadı ama sonuçta hükümet değişti.
Kendi ailemi gördüm.Bu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.
Bana çok da iyi bir fikir gibi gelmedi. 1 oy bir oy daha derken pekala 100bini de geçebilirler. Buradaki bakış açısıyla bakarsan tipe kimse oy vermez ve vekil de çıkaramazlar. Oy akpye kayarsa da şansımıza demek daha mantıklı sanki ama kimseyi etkilemek de istememSeçim Simülasyonu: TBMM'de 98 sandalyesi bulunan İstanbul'da, ittifaklar ve partilere göre olası milletvekili dağılımı
Cumhur İttifakı kendi değiştirdiği yasanın mağduru! CHP, Yeşil Sol ve TİP arasında kalanlar için alternatif senaryolart24.com.tr
Böyle bir yazı da var. Bölgemde TİP sandalye kazandıkça AKP de kazanıyor ve YSP ve CHP'den alıyorlar. Yanlışlıkla AKP'ye yarayacak bir iş yapmak istemiyorum
İyi ki böyle adamların kızlarıyız. Baba figürünün ne kadar büyük bir şans olduğunu insan büyüdüğünde anlıyor; babama fazlasıyla minnettar ve müteşekkirim. İkimizin de babası huzurla uyusun, toprak incitmesinKendi ailemi gördüm.
Annemin canı meze istedi diye kalkıp karı gibi yaptı.Annemden güzel yemek yapardı. Sen yemeği yap ben ütüyü halledeyim der karı gibi dolanırdı işte evin içinde...
Chp'nin garanti olduğu bir yerde çok düşünmezdim ama burada az bir farkla geri kalır ya da -millet yeter dediyse- kıtı kıtına yakalar. İnsanların tercihine güvenemiyorum ben.Bana çok da iyi bir fikir gibi gelmedi. 1 oy bir oy daha derken pekala 100bini de geçebilirler. Buradaki bakış açısıyla bakarsan tipe kimse oy vermez ve vekil de çıkaramazlar. Oy akpye kayarsa da şansımıza demek daha mantıklı sanki ama kimseyi etkilemek de istemem