- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Zafere verecektim. Şimdi kesin chpİnceledim benim de aklım karıştı.
Tip diyordum ama
Sanırım ben de chp ye vereceğim
İşte bu yüzden orduyu da kendilerine bağladılar.artık her şey o anda var olan hükümetin elinde. Seçim sonuçları açıklandığında hükümetin hükmü kalmamış olacak ama bakalım bunu gerçekten uygulayabilecek güç ve bilinçte kaç insan var. Devlet görevlisi olduklarının bilincinde olmaları çok önemli.guvenlik isleri tamamen siyasetten bagimsiz olmalı bence, öyle olmayınca işte her gelem kendi kişisel ordusunu kuruyo.
bu tarz kurumların adalet ve guvenlik icin calismasi lazim ve birinin acil bunu yapması lazım yoksa çok tehlikeli yani.
Genel olarak barajın Altında demek istedim..blok olarak giriyor bir çok yerdeTipin baraj sorunu yok. Hdpyle ittifaklar totalde %7 gecilecegi icin baraji asmis oluyorlar. Ama asla mv cikaramayacagi bir sehirde (atiyorum yozgat) tipe verilen oy bosa gitmis oluyor o yuzden stratejik bakmak lazim.
Teşekkür ederimSeçim Simülasyonu: TBMM'de 98 sandalyesi bulunan İstanbul'da, ittifaklar ve partilere göre olası milletvekili dağılımı
Cumhur İttifakı kendi değiştirdiği yasanın mağduru! CHP, Yeşil Sol ve TİP arasında kalanlar için alternatif senaryolart24.com.tr
Böyle bir yazı da var. Bölgemde TİP sandalye kazandıkça AKP de kazanıyor ve YSP ve CHP'den alıyorlar. Yanlışlıkla AKP'ye yarayacak bir iş yapmak istemiyorum
Ben de ekleme yapayım: mazbata verilip, mecliste ant içme töreni yapılana kadar herkes her yerde yazdığına, çizdiğine, paylaştığına dikkat etsin. Çünkü resmî olarak Cumhurbaşkanı hala RTE olacak. Seçim günü yine hatırlatıcam ama ban yemiş olursam siz birbirine hatırlatın, etrafınızdakileri falan uyarın.Her iki türlü de karışacak ortalık ama iktidarın kaybetmesi durumunda yangın yeri olacak.
Şahsi fikrim, bir süre herkesin sevincini içinde yaşaması yönünde olur.
Ülke teksasa dönmüş, sıka sıka gidiyorlar.
Jandarma hazır kıta emri almışken, galeyana gelmenin manası yok.
Evet muhtemelen %2- 2,5 civari olacak bu da 10-15 mv gibi oluyor. Zaten 80 kusur bolgenin 30-35inde secime girmediler. Pek cok yerde de oy toplayabileceklerini sanmiyorum. Anca chpnin kalesi sayilabilecek yerlerde kuskun chp secmenini devsirebilir. Oyle oyle 10-15 mv toplar diye on goruyorum.Genel olarak barajın Altında demek istedim..blok olarak giriyor bir çok yerde
Ayrıca kazanamayacağı yerlerde oy vermek mantıklı değil
Ne şekilde asagilayabilir peki ?Müslümanlıgi bu şekilde asagilayamazsin.
Bu yüzden riske atmaya gerek yok. Şimdi bunun sırası değil, herkesin gönlüne göre oy kullanabilmesini isterdim;ama şu anki sistem sıkıntılı. İlk etapta en mantıklı olanı yapmalıyız, gönlümüze göre olmasa da. Biz bir oy Kılıçdaroğlu’na bir oy CHP’ye şeklinde oy vereceğiz. En mantıklı senaryo hangisiyse ona göre yol almalı.Seçim Simülasyonu: TBMM'de 98 sandalyesi bulunan İstanbul'da, ittifaklar ve partilere göre olası milletvekili dağılımı
Cumhur İttifakı kendi değiştirdiği yasanın mağduru! CHP, Yeşil Sol ve TİP arasında kalanlar için alternatif senaryolart24.com.tr
Böyle bir yazı da var. Bölgemde TİP sandalye kazandıkça AKP de kazanıyor ve YSP ve CHP'den alıyorlar. Yanlışlıkla AKP'ye yarayacak bir iş yapmak istemiyorum
O daha sapıkça ya, diğerlerininki bir yaşam tarzı, bunlarınki düpedüz arsızlık doyumsuzluk. Buna da 'evet ama pasif değil, o sayılmaz' diye cevap verebilirlerBen bu üst düzey ilişkileri lgbt olarak değerlendirmiyorum (İstisnaları vardır elbette, bilemem). Cinsel eğilim olan ve bizim saygı duyduğumuz durum başka; güç zehirlenmesi, parayı nereye harcayacağını bilememek, doyumsuzluk, sapıklık bambaşka bir şey.
Teşekkür ederim, gece noeghty de atmış sağ olsun. Benim bölgemde genel olarak akp önde gittiği için bu seçimde yanlışlıkla sandalye kaptırmamak lazım
Ya sokağa dökülmek zorunda kalırsak, bu da senaryolara dahil. Biz tepki vermezsek seçimi geçersiz bile sayabilirler. Tam iki ucu pis değnek olacak bu işVarsın bir süre sevincimizi evimizde yaşayalım.Kimse zarar görmesin de.Hazırda bekliyorlar eminiz artık.
Her türlü güç gösterisiO daha sapıkça ya, diğerlerininki bir yaşam tarzı, bunlarınki düpedüz arsızlık doyumsuzluk. Buna da 'evet ama pasif değil, o sayılmaz' diye cevap verebilirler