Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
İşte bu yüzden orduyu da kendilerine bağladılar.artık her şey o anda var olan hükümetin elinde. Seçim sonuçları açıklandığında hükümetin hükmü kalmamış olacak ama bakalım bunu gerçekten uygulayabilecek güç ve bilinçte kaç insan var. Devlet görevlisi olduklarının bilincinde olmaları çok önemli.

Tipin baraj sorunu yok. Hdpyle ittifaklar totalde %7 gecilecegi icin baraji asmis oluyorlar. Ama asla mv cikaramayacagi bir sehirde (atiyorum yozgat) tipe verilen oy bosa gitmis oluyor o yuzden stratejik bakmak lazim.
Genel olarak barajın Altında demek istedim..blok olarak giriyor bir çok yerde
Ayrıca kazanamayacağı yerlerde oy vermek mantıklı değil

Teşekkür ederim

Ben de ekleme yapayım: mazbata verilip, mecliste ant içme töreni yapılana kadar herkes her yerde yazdığına, çizdiğine, paylaştığına dikkat etsin. Çünkü resmî olarak Cumhurbaşkanı hala RTE olacak. Seçim günü yine hatırlatıcam ama ban yemiş olursam siz birbirine hatırlatın, etrafınızdakileri falan uyarın.

Genel olarak barajın Altında demek istedim..blok olarak giriyor bir çok yerde
Ayrıca kazanamayacağı yerlerde oy vermek mantıklı değil
Evet muhtemelen %2- 2,5 civari olacak bu da 10-15 mv gibi oluyor. Zaten 80 kusur bolgenin 30-35inde secime girmediler. Pek cok yerde de oy toplayabileceklerini sanmiyorum. Anca chpnin kalesi sayilabilecek yerlerde kuskun chp secmenini devsirebilir. Oyle oyle 10-15 mv toplar diye on goruyorum.

Bu yüzden riske atmaya gerek yok. Şimdi bunun sırası değil, herkesin gönlüne göre oy kullanabilmesini isterdim;ama şu anki sistem sıkıntılı. İlk etapta en mantıklı olanı yapmalıyız, gönlümüze göre olmasa da. Biz bir oy Kılıçdaroğlu’na bir oy CHP’ye şeklinde oy vereceğiz. En mantıklı senaryo hangisiyse ona göre yol almalı.

O daha sapıkça ya, diğerlerininki bir yaşam tarzı, bunlarınki düpedüz arsızlık doyumsuzluk. Buna da 'evet ama pasif değil, o sayılmaz' diye cevap verebilirler

Varsın bir süre sevincimizi evimizde yaşayalım.Kimse zarar görmesin de.Hazırda bekliyorlar eminiz artık.
Ya sokağa dökülmek zorunda kalırsak, bu da senaryolara dahil. Biz tepki vermezsek seçimi geçersiz bile sayabilirler. Tam iki ucu pis değnek olacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…