Fatih Gürsul (baş Danışman), Murat Aksoy (Danışman), Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü), Ahmet Caner Yenidünya (Danışman), Alper Keten (Danışman), Koray Çalışkan (Danışman), İbrahim Burak Oğuz (Urla Belediye Başkanı), Rasim Bölücek (Danışman), Celal Çelik (Avukat). Meral Akşener (MHP tarafından Fetö ile İlişkisi Olduğundan Dolayı İhraç Edildi) (Ortak), Ekrem İmamoğlu (Fetö Kanallarından Sunucu), Canan Kaftancıoğlu (Fetö Gazetesinde Köşe Yazarı), Eren Erdem (MV), Enis Berberoğlu (MV). Ayrıca Fetöye Ait TV, Gazete ve Bankanın Kapatılmasına Mani Olmak için Protestolar Düzenleyen Kaç Kişi Varsa. Normalde Bunların Hiç Birini Yazmaz Bu Kadar da Bedavacı Olma, Az Araştır Bulursun Derdim de İyi tarafıma Denk Geldin...Kimlermiş o fetocular,kanitlayabilir misiniz?Gerçi sizin gibi düşünmeyen herkes fetocu,vatan haini falan filan.
Cumhur yazacaktım Millet yazmışım Düzeltirim..Millet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil ki
Yolsuzluk konusunda cumhur ittifalının bir sürü belediye başkanı tutuklandı, terör konusunda danışmanları, çalışanları fetöcü, pkklı çıkanlar
cumhur ittifakı, terör kanallarına çıkıp Ülkeyi kötüleyenler cumhur ittifakı, Fetöcüleri ceza evlerinden çıkaracağız diyenler cumhur ittifakı, Özerklik (Bölünme) isteyenler cumhur ittifakı, pkk cenazelerine katılanlar cumhur ittifakı, belediyelerde pkklılara iş verenler cumhur ittifakı, Yunanistan televizyonlarına çıkıp ülkeyi kötüleyenler cumhur ittifakı, 20 senedir tıkır tıkır çalışan belediyeleri artık borç alamaz hale getirenler cumhur ittifakı. Başka sayayım mı?
Siz Feto ya methiyeler düzüyordunuz eskiden,ne oldu da aranız bu kadar bozuldu?Gandırildınız di miFatih Gürsul (baş Danışman), Murat Aksoy (Danışman), Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü), Ahmet Caner Yenidünya (Danışman), Alper Keten (Danışman), Koray Çalışkan (Danışman), İbrahim Burak Oğuz (Urla Belediye Başkanı), Rasim Bölücek (Danışman), Celal Çelik (Avukat). Meral Akşener (MHP tarafından Fetö ile İlişkisi Olduğundan Dolayı İhraç Edildi) (Ortak), Ekrem İmamoğlu (Fetö Kanallarından Sunucu), Canan Kaftancıoğlu (Fetö Gazetesinde Köşe Yazarı), Eren Erdem (MV), Enis Berberoğlu (MV). Ayrıca Fetöye Ait TV, Gazete ve Bankanın Kapatılmasına Mani Olmak için Protestolar Düzenleyen Kaç Kişi Varsa. Normalde Bunların Hiç Birini Yazmaz Bu Kadar da Bedavacı Olma, Az Araştır Bulursun Derdim de İyi tarafıma Denk Geldin...
Biz kandırıldık, ee siz bile bile lades diyorsunuz..Siz Feto ya methiyeler düzüyordunuz eskiden,ne oldu da aranız bu kadar bozuldu?Gandırildınız di mi.
yahu kadiköy vapurundan inen kızların şortunu bile diline doladı sahsım kişisi.Acik giyinen hangi kadina bir siyasi bu sekilde bir yaklasim
Yapmistirbence yapilmadi.. sokakta olanlari diyorsan haklisin her 2 tarafta cekiyor bundan.. gerci sokakta olanlar bu kadar olsa millet kilicla birbirini dogruyor artik. Cidden icim tuhaf oluyor dusundukce
Bunu yazdığım mesajda Millet ittifakı yerine Cumhur ittifakı yazıp düzeltirim dediniz kendinizle çelişiyorsunuzMillet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil ki
Ya bir gidin,Fetö futö sizin gibi suursuzlarin işi,hayatımın hiçbir döneminde kandıramaz beni.Biz kandırıldık, ee siz bile bile lades diyorsunuz..
Canım Kardeşim Şu An İktidar olan hangisi Cumhur Değil mi? Tamam Ben Ona Oy Vereceğim, Ne kafa karıştırıyorsun.Bunu yazdığım mesajda Millet ittifakı yerine Cumhur ittifakı yazıp düzeltirim dediniz kendinizle çelişiyorsunuz
:) bu söylediğine kendin inanıyormusun? 15 temmuzda o fetöcüleri alkışlamadınız mı? kandırılmışsın işte.Ya bir gidin,Fetö futö sizin gibi suursuzlarin işi,hayatımın hiçbir döneminde kandıramaz beni.
Meral Akşener fetöcü iye ihraç edildi yani, MHP'nin liderliğine oynuyor diye değil!Fatih Gürsul (baş Danışman), Murat Aksoy (Danışman), Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü), Ahmet Caner Yenidünya (Danışman), Alper Keten (Danışman), Koray Çalışkan (Danışman), İbrahim Burak Oğuz (Urla Belediye Başkanı), Rasim Bölücek (Danışman), Celal Çelik (Avukat). Meral Akşener (MHP tarafından Fetö ile İlişkisi Olduğundan Dolayı İhraç Edildi) (Ortak), Ekrem İmamoğlu (Fetö Kanallarından Sunucu), Canan Kaftancıoğlu (Fetö Gazetesinde Köşe Yazarı), Eren Erdem (MV), Enis Berberoğlu (MV). Ayrıca Fetöye Ait TV, Gazete ve Bankanın Kapatılmasına Mani Olmak için Protestolar Düzenleyen Kaç Kişi Varsa. Normalde Bunların Hiç Birini Yazmaz Bu Kadar da Bedavacı Olma, Az Araştır Bulursun Derdim de İyi tarafıma Denk Geldin...
Seni şikayet ettim,kimse beni Feto'yu alkışlamakla falan itham edemez,haddini bil!.:) bu söylediğine kendin inanıyormusun? 15 temmuzda o fetöcüleri alkışlamadınız mı? kandırılmışsın işte.
Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.Ya bir gidin,Fetö futö sizin gibi suursuzlarin işi,hayatımın hiçbir döneminde kandıramaz beni.
Gerçekten laf yetistiremem sana..Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.
Madem bunlar PKK lı, Fetöcü neden hepsi hapiste değiller?Fatih Gürsul (baş Danışman), Murat Aksoy (Danışman), Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü), Ahmet Caner Yenidünya (Danışman), Alper Keten (Danışman), Koray Çalışkan (Danışman), İbrahim Burak Oğuz (Urla Belediye Başkanı), Rasim Bölücek (Danışman), Celal Çelik (Avukat). Meral Akşener (MHP tarafından Fetö ile İlişkisi Olduğundan Dolayı İhraç Edildi) (Ortak), Ekrem İmamoğlu (Fetö Kanallarından Sunucu), Canan Kaftancıoğlu (Fetö Gazetesinde Köşe Yazarı), Eren Erdem (MV), Enis Berberoğlu (MV). Ayrıca Fetöye Ait TV, Gazete ve Bankanın Kapatılmasına Mani Olmak için Protestolar Düzenleyen Kaç Kişi Varsa. Normalde Bunların Hiç Birini Yazmaz Bu Kadar da Bedavacı Olma, Az Araştır Bulursun Derdim de İyi tarafıma Denk Geldin...
MHP liderliğine neden oynadı?Meral Akşener fetöcü iye ihraç edildi yani, MHP'nin liderliğine oynuyor diye değil!
o zaman neden 3 aya bir tekrar çağırdılar kadını bi Bahçeli bi Erdoğan?
hayır herkes için ayrı ayrı sormaya inanın vaktim yok o kişileri tanıdğınızı bile sanmıyorum
sadece Akşener'i soruyorum madem öyle ne diye habire sen millisin sen yerlisin gel geri dön deyip durdular kadına?
Amnezi var herhalde.Onu millet ittifakına sormak lazım, şu an yanları yöreleri fetöcü dolu.
PKK lı değil fetöcü, şu an ya ceza evindeler, yada cezalarını çekip çıktılar. yaa internette var haberleri açın bir okuyun yav.Madem bunlar PKK lı, Fetöcü neden hepsi hapiste değiller?
ee şimdide sizinkiler bağırıyorAmnezi var herhalde.
Kimin dostu idi kendileri, hoca efendi hoca efendi diye kim bağırıyordu kürsüde?