Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kimlermiş o fetocular,kanitlayabilir misiniz?Gerçi sizin gibi düşünmeyen herkes fetocu,vatan haini falan filan.
Fatih Gürsul (baş Danışman), Murat Aksoy (Danışman), Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü), Ahmet Caner Yenidünya (Danışman), Alper Keten (Danışman), Koray Çalışkan (Danışman), İbrahim Burak Oğuz (Urla Belediye Başkanı), Rasim Bölücek (Danışman), Celal Çelik (Avukat). Meral Akşener (MHP tarafından Fetö ile İlişkisi Olduğundan Dolayı İhraç Edildi) (Ortak), Ekrem İmamoğlu (Fetö Kanallarından Sunucu), Canan Kaftancıoğlu (Fetö Gazetesinde Köşe Yazarı), Eren Erdem (MV), Enis Berberoğlu (MV). Ayrıca Fetöye Ait TV, Gazete ve Bankanın Kapatılmasına Mani Olmak için Protestolar Düzenleyen Kaç Kişi Varsa. Normalde Bunların Hiç Birini Yazmaz Bu Kadar da Bedavacı Olma, Az Araştır Bulursun Derdim de İyi tarafıma Denk Geldin...

Siz Feto ya methiyeler düzüyordunuz eskiden,ne oldu da aranız bu kadar bozuldu?Gandırildınız di mi.

yahu kadiköy vapurundan inen kızların şortunu bile diline doladı sahsım kişisi.

başörtülülere rektörler selam verecek diyen de siyasal islamcılardı, hani liderlerine değil daha alt derece siyasetçilere baksak şorta askılıya makyaja her şeye bir laflarını bulabilirz.

zaten sorun burada
herkes dine saygı göstersin, inancım bu benim saygı duyacaksın (e ben de müslümanım ki kim sana duymuyor?)

ama kendilerine gelince ne insanların inancına ne inançsızlığına, ne terchine ne yönelimine, ne giysisine ne içkisine hiçbir naneye saygıları yok

bu saygı işine "sen bana saygı duymak zorundasın taam mı" olarak anlayan büyük bir kitle var ülkede.

yazan: tümü başörtülü ailenin ilk başı açık kadını. ha sonradan çok açan oldu ama ben örtmeyen ilkim

Millet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil ki
Bunu yazdığım mesajda Millet ittifakı yerine Cumhur ittifakı yazıp düzeltirim dediniz kendinizle çelişiyorsunuz

Meral Akşener fetöcü iye ihraç edildi yani, MHP'nin liderliğine oynuyor diye değil!

o zaman neden 3 aya bir tekrar çağırdılar kadını bi Bahçeli bi Erdoğan?

hayır herkes için ayrı ayrı sormaya inanın vaktim yok o kişileri tanıdğınızı bile sanmıyorum

sadece Akşener'i soruyorum madem öyle ne diye habire sen millisin sen yerlisin gel geri dön deyip durdular kadına?

Ya bir gidin,Fetö futö sizin gibi suursuzlarin işi,hayatımın hiçbir döneminde kandıramaz beni.
Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.

Madem bunlar PKK lı, Fetöcü neden hepsi hapiste değiller?

MHP liderliğine neden oynadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…