Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.
Yok, koyduk da ya sattınız ya özelleştirdiniz.
Bir bir ne varsa hepsinin içinden geçtiniz…

Yok, koyduk da ya sattınız ya özelleştirdiniz.
Bir bir ne varsa hepsinin içinden geçtiniz…
ee sizde 300 kişinin çalışması gereken yere 5 bin kişiyi doldurmayaydınız. Ayrıca onlarıda siz yapmadınız zaten, isimlerini değiştirip biz yaptık dediniz. Yoksa bir çoğu osmanlıdan kalma.

Cumhur yazacaktım Millet yazmışım Düzeltirim..
Millet ittifakı iktidar da da şuan ben mi bilmiyorum, yönetimde olmayan iktidarda olmayan söz hakkı olmayan bir ittifaktan ne bekliyorsunuz karar merci onlar değil ki.... Kafası karışık olan sizsiniz bence

ee sizde 300 kişinin çalışması gereken yere 5 bin kişiyi doldurmayaydınız. Ayrıca onlarıda siz yapmadınız zaten, isimlerini değiştirip biz yaptık dediniz. Yoksa bir çoğu osmanlıdan kalma.
Efendim?
Osmanlıdan kalma
Tartışma bitmiştir çünkü daha geçmişini kimin ne yaptığını bilmeyene burada bedava ders veremeyeceğim.
Zamanında eğitim ücretsizdi, kayıt bağış kırtasiye parası alınmazdı.
O dönemde öğrenecektiniz, şuan bedavaya bir hava kaldı, üzgünüm beleşe yok

Çoğunu tanıyorum evet haklarında açılmış davalar var ama kanıt yok o yüzden de sadece çamur at izi kalsın olayı

:) Şimdiye kadar hiç merak edipte bakmadın değilmi? Birileri sana bu böyle dedi sende tamam dedin. Afferim, IQ bin 500

:) bu söylediğine kendin inanıyormusun? 15 temmuzda o fetöcüleri alkışlamadınız mı? kandırılmışsın işte.
Ya bu çok ilginç bir kafa. Bugüne kadar kızı okumaya gittiğinde 'aman erkeklerle gezmesin' diye fetonun abla evine veren tanıdıkların oldu mu? 17-25 aralıktan da öncesinde. Eminim olmuştur. Hangileri sol görüşlüydü? Ya da hangi abla abi evinde kalan,5 vakit vakit namazını kılıp sabah akşam zaman okuyan,haftada üç sohbet yapan ,ramazan ve hatta diğer özel günlerde de oruc tutan kişiler sol bir partiye birine oy vermiştir?
Eski feto tayfasiyla takılan, çocuğunu atasay'a fem'e gönderen, abla abi evine veren kimse sol görüşlü değildi. Hatta o zaman da sol görüşlü insanlar k.cini yırtıyordu, "şu cemaatler her yerde, feto kpss sorularini çaldı, mülakat demek fetoculeri devlete sokamk demek" diye. Şahidim çünkü onlardan brii de bendim:)
Ama akp tayfa 'feto değil,hocaefendi' derdi. Şimdi?
Onlar 'feto teroristtir' diyor, bu olayda hiç bağı olmayan,her iki kesimi de dini ağzına alıp taraftar topladığı,laikliğe karşı olduğu için eleştiren sol görüşlüler, hayatında zaman gazetesi okumamış, çocuğunu abla evine vermemiş olanlar fetocu ilan ediliyor
Bu nasıl bir kafa?

Ben asıl neyi merak ediyorum biliyormusun? 90 sene siz şuurlular ne yaptınız. Hiç birşey, İnsan 90 senede bir taş alıp diğer taşın üzerine koymazmı yaa, Koyamadınız. Bu kadarda şuurlusunuz.

10 YILDA TÜRKİYE NAFİASI 1923 - 1933.... Bu kitabı yeni sattım keşke elimde bir tane daha olsaydı da size yollasaydım sadece 10 yılda neler yapılmış okuyup öğrenirdiniz.​

Biz zamanında onlara müslümanlar diye destek olduk (bunuda hiç inkar etmedik), siz onları müslüman zannetiğiniz için küfür ediyordunuz. Sonra adamların müslüman değil amerikan ajanı olduğunu öğrendik ve bir savaşa girdik. Siz onların müslüman değilde amerikan ajanı olduklarını öğrenince en büyük fetöcü siz oldunuz. Bunu zaten savunduğunuz ittifak bile inkar etmiyor. Ceza evlerinde olanlarıda çıkaracağız diyorlar..

Madem çok araştırmacısınız şuan ki Adalet bakanı neden görevde söyler misiniz?

Ateş olmayan yerden dumanda çıkmaz derler
ya evet o yüzden Sinan Ateş ölünce hakkında açıklamayı kim yapıyor Kürşat Yılmaz

lider teşkilat doktrin, evet. tabi evet ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 6 yaşındaki kızlarla evlenilsin, sokak ortasında adam vurulsun isten bu ateşler işte duman çıkara çıkara gelsin tepemize, ülkemize çöreklensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…