Bizim başımızdaki halkın arasına karışamaz, korkar. Çayı bile otobüsten atıyor. Kendine suikast yapılmasından korkuyor. Ee seveni kadar, nefret edeni var.
Özgür hissetme açısından bir karşılaştırma o. Aşağılama değil.Müslümanlıgi bu şekilde asagilayamazsin.
Nasıl yani?
Çok zaman alıyor bazen, bazen hiç gelmiyor o cesaret.Eki Görüntüle 3244898
Her iki türlü de karışacak ortalık ama iktidarın kaybetmesi durumunda yangın yeri olacak.
Şahsi fikrim, bir süre herkesin sevincini içinde yaşaması yönünde olur.
Ülke teksasa dönmüş, sıka sıka gidiyorlar.
Jandarma hazır kıta emri almışken, galeyana gelmenin manası yok.
Ben hiç anlamadım ne demek istediğini ama mesajımın seninle ilgisi yoktu zaten. Beğenme geç, oradaki yazıları sil, tersine çevir, kendi bakışına göre düzenle ve savun. İlle bir yorum yapman şart mı? Siz inancınızı öne çıkardığınızda kişisel fikriniz diyoruz, yorum yapmıyoruz, beğenmedim atmıyoruz. Saygı beklemiyorum ama yorumsuz kalıp kendi görüşüdür, beni ilgilendirmez diyebilirsiniz bence.
Burdan bakınca tam tersi görünüyor
Millet ittifakı kazanırsa her şey olabilir. Onları içeri alıp sıkı yönetim ilan edebilirler, bu en kötü senaryo.Kızlar ortalık şöyle karışacak böyle karışacak,sokağa dökülecekler söylemleri var malum.
Millet ittifakı seçimi aldığı takdirde evet bencede bazı girişimler olacak.(Almadan olanlar malum)
Sizin görüşünüz ne?Cumhur ittifakı alsa ne olur, millet ittifakı alsa ne olur?Dahası ne boyutta olur.
(Seçim sonucunun ilk günlerinden söz ediyorum)
Oldukça hararetli bir seçim süreci yaşıyoruz malum...
Gerçekten bu zihniyetin bir an önce durdurulmasını istiyorum... Hayatı boyunca her zaman bu engelin ona ne hissettirdiğini bilen o kadar çok insan var ki... üstelik o sadece bir çocuk...
Burdan bakınca tam tersi görünüyor
Ben bu üst düzey ilişkileri lgbt olarak değerlendirmiyorum (İstisnaları vardır elbette, bilemem). Cinsel eğilim olan ve bizim saygı duyduğumuz durum başka; güç zehirlenmesi, parayı nereye harcayacağını bilememek, doyumsuzluk, sapıklık bambaşka bir şey.
Haydaa
Varsın bir süre sevincimizi evimizde yaşayalım.Kimse zarar görmesin de.Hazırda bekliyorlar eminiz artık.Millet ittifakı kazanırsa her şey olabilir. Onları içeri alıp sıkı yönetim ilan edebilirler, bu en kötü senaryo.
Yandaşlar sokakta elinde ya da evinde bayrak gördüklerine saldırabilirler.
Zafer turuna çıkanlara taşlı saldırı mümkün.
Mazbataları vermezler
Sarayı ve meclisi boşaltmazlar.
Her koşulda iş güvenlik güçlerinin devlete mi hükümete mi bağlı olduğuyla ilgili, onlar sağ duyulu davranırsa bunların hiçbiri olmaz.
Allah onlara doğru yerde olmayı nasip etsin, tek şansımız bu.
Siyasetci olmaya karar verdim, üniversite okumama gerek yok sonuçtaBir de bu vardı değil miiii
Kimi kime şikayet edecekmis ki
Ben CHP'den devam
Hatta şöyle paylaşayım
Anladığım kadarı ileBen bu üst düzey ilişkileri lgbt olarak değerlendirmiyorum (İstisnaları vardır elbette, bilemem). Cinsel eğilim olan ve bizim saygı duyduğumuz durum başka; güç zehirlenmesi, parayı nereye harcayacağını bilememek, doyumsuzluk, sapıklık bambaşka bir şey.
İnceledim benim de aklım karıştı.Ben CHP'den devamMuhalefeti riske atmak istemiyorum. Böyle hesaplardan pek anlamıyorum, anlayanlara güvenmeyi tercih ediyorum.
Direkt geçiş imkanı da var. Her birime,mevkiye.Siyasetci olmaya karar verdim, üniversite okumama gerek yok sonuçta
Rezillik yavDirekt geçiş imkanı da var. Her birime,mevkiye.
İnceledim benim de aklım karıştı.
Tip diyordum ama
Sanırım ben de chp ye vereceğim
Ben İzmir 1. Bölge chp vermek yerine iyi partiden devamİnceledim benim de aklım karıştı.
Tip diyordum ama
Sanırım ben de chp ye vereceğim