Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Ciddi anlamda korkuyorum 🥲
Her iki türlü de karışacak ortalık ama iktidarın kaybetmesi durumunda yangın yeri olacak.
Şahsi fikrim, bir süre herkesin sevincini içinde yaşaması yönünde olur.
Ülke teksasa dönmüş, sıka sıka gidiyorlar.
Jandarma hazır kıta emri almışken, galeyana gelmenin manası yok.

Burdan bakınca tam tersi görünüyor

Ben hiç anlamadım ne demek istediğini ama mesajımın seninle ilgisi yoktu zaten. Beğenme geç, oradaki yazıları sil, tersine çevir, kendi bakışına göre düzenle ve savun. İlle bir yorum yapman şart mı? Siz inancınızı öne çıkardığınızda kişisel fikriniz diyoruz, yorum yapmıyoruz, beğenmedim atmıyoruz. Saygı beklemiyorum ama yorumsuz kalıp kendi görüşüdür, beni ilgilendirmez diyebilirsiniz bence.

Kızlar ortalık şöyle karışacak böyle karışacak,sokağa dökülecekler söylemleri var malum.
Millet ittifakı seçimi aldığı takdirde evet bencede bazı girişimler olacak.(Almadan olanlar malum)
Sizin görüşünüz ne?Cumhur ittifakı alsa ne olur, millet ittifakı alsa ne olur?Dahası ne boyutta olur.
(Seçim sonucunun ilk günlerinden söz ediyorum)

Oldukça hararetli bir seçim süreci yaşıyoruz malum...
Millet ittifakı kazanırsa her şey olabilir. Onları içeri alıp sıkı yönetim ilan edebilirler, bu en kötü senaryo.
Yandaşlar sokakta elinde ya da evinde bayrak gördüklerine saldırabilirler.
Zafer turuna çıkanlara taşlı saldırı mümkün.
Mazbataları vermezler
Sarayı ve meclisi boşaltmazlar.

Her koşulda iş güvenlik güçlerinin devlete mi hükümete mi bağlı olduğuyla ilgili, onlar sağ duyulu davranırsa bunların hiçbiri olmaz.

Allah onlara doğru yerde olmayı nasip etsin, tek şansımız bu.

Millet ittifakı kazanırsa her şey olabilir. Onları içeri alıp sıkı yönetim ilan edebilirler, bu en kötü senaryo.
Yandaşlar sokakta elinde ya da evinde bayrak gördüklerine saldırabilirler.
Zafer turuna çıkanlara taşlı saldırı mümkün.
Mazbataları vermezler
Sarayı ve meclisi boşaltmazlar.

Her koşulda iş güvenlik güçlerinin devlete mi hükümete mi bağlı olduğuyla ilgili, onlar sağ duyulu davranırsa bunların hiçbiri olmaz.

Allah onlara doğru yerde olmayı nasip etsin, tek şansımız bu.
Varsın bir süre sevincimizi evimizde yaşayalım.Kimse zarar görmesin de.Hazırda bekliyorlar eminiz artık.

Ben bu üst düzey ilişkileri lgbt olarak değerlendirmiyorum (İstisnaları vardır elbette, bilemem). Cinsel eğilim olan ve bizim saygı duyduğumuz durum başka; güç zehirlenmesi, parayı nereye harcayacağını bilememek, doyumsuzluk, sapıklık bambaşka bir şey.
Anladığım kadarı ile
Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa…

İnceledim benim de aklım karıştı.
Tip diyordum ama
Sanırım ben de chp ye vereceğim 🙁

Böyle bir yazı da var. Bölgemde TİP sandalye kazandıkça AKP de kazanıyor ve YSP ve CHP'den alıyorlar. Yanlışlıkla AKP'ye yarayacak bir iş yapmak istemiyorum 😒

X