Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
İyi yapmış, isabet olmuş. Devlet okullarının durumu hiç iyi değil.
Ablasının imkânı varmış veya şartları zorlamış bir şekilde özel okula vermiş, bence de iyi yapmış. Ya bu imkâna sahip olamayanlar? Din dersi tercihe bağlı olarak alınmalı ve belli bir yaş öncesi çocuklar kesinlikle din dersine maruz kalmamalı. Hele imam hatiplere kimse mecbur kalmamalı.

Yoktu aslında şartları zorlamak zorunda kaldı, 1+1 evi var kirayı özel okul fiyatına çekmek zorunda kaldı, hal böyle olunca kiracılar dertli, ev sahipleri dertli, öyle bir haldeyiz ki, öğrenciler dertli zaten okul yok denecek kadar az, sene içine saçma sapan birsürü tatil koydular adaptasyon sağlanamıyor okullarda, eğitim laçkalaştı zaten okumadığına pişman olan anne babaların okuduğuna pişman olan nesliyiz. bu mitinglerde bağıranlar hangi kesim ben anlamıyorum bunların et süt fiyatlarından haberi yok mu? Bir de ayet sıkıştırıyor mu aralara halka seslenirken.. din siyasetle biraraya gelmemeli, bunun zararlarını şimdilik sadece biz görebiliyoruz ama birgün herkes görecek arka planda neler döndüğünü, gazeteler yazacak dolar 50 tl olana kadar anlayamamışlardı! diye..

Din dersinden aslında muaf olunuyor, bir dilekçeye bakar. Ben çocuğumu özellikle muaf tutmadım; öğrensin, bilsin istedim. O da muaf olmak istemedi. Tartışıyor derslerde, sorguluyor. Ben ateistim diye benim dini bilgim yok sanıyorlar, anlatmaya çalışıyorlar; aksine birçok inançlıdan daha çok bilgiye sahibim. Neye karşı olduğunu bilmeden karşı olmanın anlamı yok. İmam hatip okulları hakkında hiç konuşmak bile istemiyorum. Mezunlarının ayrıcalığını herkes görüyor; idaresinin ayrıcalığını öğretmenler görüyor; öğrencileri desek, zorla güzellik olmuyor... Bitecek bu zorlamalar diye umut etmek için son altı gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…